Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 U nas wszystko dobrze,Tosi zdjęłam kubraczek,rana ładnie zagojona,Tosia taka jakby radośniejsza,troszkę zmizerniała chyba,ale już nadrabia...apetyt ma lepszy niż przed zabiegiem.No niedługo Perełka się szykuje:shake: A Fela jak to Fela-cud,miód i orzeszki Aha...Tosia nie cierpi kotów.Naszego jak by mogła,to by zjadła i to tak na poważnie.Bo Perła to szczeka,ale tylko po to,żeby sobie poszczekać,natomiast Felci jest wsio rawno. Quote
ARKA Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Renata5']U nas wszystko dobrze,Tosi zdjęłam kubraczek,rana ładnie zagojona,Tosia taka jakby radośniejsza,troszkę zmizerniała chyba,ale już nadrabia...apetyt ma lepszy niż przed zabiegiem. Wiesz, no nosila troche "tego towaru w macicy". Najwazniejsze,ze ma apetyt, i wszystko ok!;) No niedługo Perełka się szykuje:shake: To bedziemy razem przezywac, bedzie dobrze!!!:p A Fela jak to Fela-cud,miód i orzeszki[quote] Znaczy sie idealnnnnna suczenia:loveu: Aha...Tosia nie cierpi kotów.Naszego jak by mogła,to by zjadła i to tak na poważnie. A to jędza, charakterna!:evil_lol: Bo Perła to szczeka,ale tylko po to,żeby sobie poszczekać, No cała Perła:loveu: natomiast Felci jest wsio rawno. Nooo, jak na labka przystało, aniol w psiej skorze:evil_lol: Quote
Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tosia "jednorożec":loveu: Hicior dnia-słodki buziaczek;) Quote
Lionees Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nikt nie zagląda do dziewczynek:placz::mad:,no to jak one mają znaleźć domki? Będą tu u mnie siedzieć chyba ruski rok:shake: :eviltong: Quote
ARKA Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 :evil_lol: zaglada, zaglada........a domki.........jakos sie znajdą;) Quote
emilia2280 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Juz zglaszam obecnosc. Przepraszam za chwilowe zaniedbywanie Panien. Quote
ARKA Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 :crazyeye: co tu u Dziewczynek taka cisza??? Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A tak se po cichutku lubimy czasem posiedzieć...:roll: Najnowsze wieści: Perełka może mieć sterylkę dopiero po świętach,bo nie ma chirurga.Jeżeli uda im się ściągnąć chirurga do świąt to fajnie,ale jak nie,to dupa blada.Chyba poczekamy,bo nie ma sensu latać po innych wetach-jak myślicie? Quote
ARKA Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 "co sie odwlecze to nie uciecze";) oby tylko ciecze..nie przyszlo, cieczka;) I Ty bedziesz miala mniej nerwowki przed swietami.;) Quote
Lionees Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='ARKA'] oby tylko ciecze..nie przyszlo, cieczka;) Właśnie tego też się obawiam,ale tylko dlatego,że te moje 2 facety będą szalały na górze.:shake: No ale mam nadzieję,że Perełka da se na wstrzymanie:grins: Kurna no i Fela też...:p Quote
emilia2280 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Poprosilam Rybké39 o ogloszenia dla dziewczynek. Jutro mnie nie bédzie do soboty popoludnia. Gdyby byly potrzebne jakies wyjasnienia odnosnie dziewczynek, podajcie je proszé Rybce39. Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jestem. Zaraz poczytam wątek i się powoli zabiorę do roboty.;) Quote
Rybka_39 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 alegratka: Perła w ponurym schronisku Quote
Lionees Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Przeczytałam ogłoszenie Rybki-ło matko,moja Perełka pójdzie do obcych ludzi:placz:,to samo będzie z Felcią i Tosieńką :shake::-(.No ale taki jest los dt,że się zakochują,a potem muszą oddać swoje dzieciątka obcym ludziom... Najnowsze wieści: Perła nie dała se na wstrzymanie i ma cieczkę:shake:Moje psy jakoś szczególnie nie szaleją na górze,ale Perełka jest mocno nieszczęśliwa,bo musi chodzić na smyczy Tosi rana do pewnego momentu goiła się dobrze,potem,gdy nitka była już w stanie rozpuszczania nastąpiło uczulenie skóry na nić...zrobił się stan zapalny,ale już rozpędzamy go antybiotykami.W poniedziałek idziemy na kontrolę(mam zdjęcia rany,mogę przesłać na maila).Tosia przez te 3tygodnie od sterylki przytyła 3kg-waży obecnie 22,5kg...jednak to ropomacicze musiało jej dokuczać,bo bidulka przez ponad miesiąc u nas(przed sterylką) przytyła zaledwie 0,5kg,widać bolało ją i nie miała nawet apetytu.teraz to całkiem inna dziewczynka:loveu:. Feli też chyba dupka większa urosła,sierść zaczyna być miękka i falowana.W poniedziałek wezmę ją razem z Tosią do weta,może da się już Felcię zaszczepić? Jak Felcia przytyła,to zaczęła być widoczna blizna na jej szyi:shake:Kiepska jakość zdjęcia,ale blizna stara,widać,że była głęboka,jakby od sznurka.Blizna jest na całym karku,tworzy jakby półkole-pod szyją nie ma Quote
ARKA Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Renata5 napisał(a):Przeczytałam ogłoszenie Rybki-ło matko,moja Perełka pójdzie do obcych ludzi:placz:,to samo będzie z Felcią i Tosieńką :shake::-(. :evil_lol: no jak widzisz, nie pojdzie, trzy tygodnie ma zagwarantowane u Ciebie....i w tych warunkach to zabieg za minimum dwa miesiace, niedobrze:shake: I nie chce Cie martwic Renatko, jak prawa natury mowia, Felcia powinna zaraz tez cieczke dostac:-( Tak jest, jak jedna suka zaczyna, druga tez. I teraz to "pikus" dopiero bedzie "bal" za tydzien-10dni...najgorsze dni, psy jak "wsciekle".:-( O ranke Tosi sie nie martw, bedzie dobrze..;) Quote
emilia2280 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Rybka_39']alegratka: Perła w ponurym schronisku Rybko, ten link mi sié otwiera na jakies labradory a nie Perelké. I zrób proszé po kilka ogloszen kazdej z 3 dziewczynek, jak bédziesz miala troszké czasu :oops: Quote
osho Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 emilio: Perła w ponurym schronisku, ona chce tylko kochać! Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zrobię jak mi życia starczy:roll: Wyroznienie na alegratkę by się przyadło:oops: Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT) Kod zwrotny na PW, można też większe wyrożnienia, a teraz zrobie alegratkę reszcie, nie liczcie na sentymentalne teksty, jak się robi ąte ogłoszenie nie można w kołko pisać, że sunia czeka na kogoś kto szepnie jej na ucho jestes moja:evil_lol::oops: Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Perełka alegratka(na wsteczu) gumtree aleokazja pajeczyna kupiepsa Felcia alegratka: Felcia wesoła ufna....i jakże samotna! gumtree aleokazja pajeczyna kupiepsa Mało, dlatego, że mam dużo roboty, przepraszam z gory. Quote
emilia2280 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Rybko, ogromne dziéki, wiem ze masz nauké i sto innych ogloszen robisz. :buzi: Renatko, czy moooggeeee? Chodzi o to ze te wyróznienia na alegratké trzeba wyslac z polskiej kom. Jesli zgodzilabys sié wyslac po smsie dla kazdej dziewczynki, przeslé Ci pieniázki tego samego dnia. (to bédzie ok. 20zl za 2 wyróznienia). Quote
Rybka_39 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nie nie ma sprawy, zaraz będę musiała się wziać za sprzatanie i wreszcie z psem pocwiczyć:mad:, ale jutro sie poprawię i ogłosze Tośkę- zostawiłam ja na koniec, wydaje mi się, że najłatwiej jej bedzie znaleźć domek. Dodam je jeszcze na popularne portale. Weźcie tez pod uwagę, że czasem dopiero za ętym ogłoszeniem uda się znaleźć dom..a czasem ogłoszenia nic nie dają:-( Quote
emilia2280 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kochana, no ale od ogloszen zalezy wlasciwie wiékszosc adopcji, bo ile mozna szukac po znajomych i rodzinie? Takze w tym momencie to jest klucz do dalszego sukcesu na tej dlugiej drodze dziewczynek (teraz to juz tylko jest droga uslana rózami dla nich, na szczéscie, nic zlego nigdy ich nie spotka). Oglaszamy do skutku :multi: EDIT: Aaa, Rybko, napisz moze jak zrobic to najlepsze wyróznienie alegratki smsem (to za ok. 10zl). Quote
Recommended Posts