Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawdź dane swojego przedmiotu

• Jeśli nie dostrzegasz błędów, kliknij przycisk Wystaw przedmiot > znajdujący się na dole strony.
  • Jeśli widzisz błąd lub chcesz dokonać zmian, kliknij przycisk < Zmień dane.

Opłaty
Wystawienie przedmiotu: 0,15 zł
Opłata za pokazanie miniaturki: 0,15 zł
Opłata za wyróżnienie: 12,00 zł
Opłata za 14 dni: 0,20 zł

Suma: 12,50 zł
Poprzednio pobrano: 12,50 zł
Zmiany w aukcji: Benny marzy o czułym dotyku

Dane przedmiotu Nazwa Benny marzy o czułym dotyku Kategoria Dom i Ogród › Zwierzęta › Żywe zwierzęta › Psy Cena wywoławcza 1,00 zł
(jeden zł, zero gr) Cena minimalna - Cena Kup Teraz! - Liczba sztuk 1 Kraj Polska Województwo opolskie Pogrubienie Nie Podświetlenie Nie Aukcja ekologiczna Nie Wyróżnienie Tak Pokaż miniaturkę Tak Strona główna Allegro Nie Strona kategorii Nie Lokalizacja Kluczbork/koło Opola Koszt przesyłki pokrywa Kupujący

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Sprawdź dane swojego przedmiotu

• Jeśli nie dostrzegasz błędów, kliknij przycisk Wystaw przedmiot > znajdujący się na dole strony.
  • Jeśli widzisz błąd lub chcesz dokonać zmian, kliknij przycisk < Zmień dane.

Opłaty
Wystawienie przedmiotu: 0,15 zł
Opłata za pokazanie miniaturki: 0,15 zł
Opłata za wyróżnienie: 12,00 zł
Opłata za 14 dni: 0,20 zł

Suma: 12,50 zł
Poprzednio pobrano: 12,50 zł
Zmiany w aukcji: Benny marzy o czułym dotyku

Dane przedmiotu Nazwa Benny marzy o czułym dotyku Kategoria Dom i Ogród › Zwierzęta › Żywe zwierzęta › Psy Cena wywoławcza 1,00 zł
(jeden zł, zero gr) Cena minimalna - Cena Kup Teraz! - Liczba sztuk 1 Kraj Polska Województwo opolskie Pogrubienie Nie Podświetlenie Nie Aukcja ekologiczna Nie Wyróżnienie Tak Pokaż miniaturkę Tak Strona główna Allegro Nie Strona kategorii Nie Lokalizacja Kluczbork/koło Opola Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
Tu gdzie zaznaczyłam na czerwono,może powinno być zamiast NIE-TAK? :roll:
I wtedy psiaki byłyby na pierwszej stronie?

Posted

:oops: sluchajcie, ja sie na tym nie znam. Dlaczego lokalizacja jest Kluczbork k/Opola? Dzwonila pani, byla zainteresowan Felą. Ma przemyslec i zadzwonic w ciagu tygodnia....

:roll: Pytala czy Fela zostaje sama w domu na pare godzin(ze cztery) i nie broi:roll:

Powiedzialam,ze Fela to idealny pies:loveu:ale o brojeniu ciezko mi cokolwiek powiedziec, sama nie zostaje, raczej:roll:.

Pani ma roczna labke, czarna, no i Fela ewentulanie jako kolezanka;)

Posted

Jeżeli chodzi o zostawanie w domu,to dziewczyny nieraz zostają same i jeszcze nigdy nic nie zniszczyły.Wydaje mi się,że one wtedy śpią,albo grzecznie leżą,bo wszystko jest w jak najlepszym porządku.
W poniedziałek jeszcze zaszczepię Felkę p/wściekliźnie i to byłby koniec szczepień.Koleżanką Fela byłaby wspaniałą,bo super dogaduje się z Perełką,Tosią,no i z moimi chłopakami(psami).
O matko...Fela mi z domu pójdzie!!!:placz:

Posted

Renata5 napisał(a):
Perełka po nowym roku będzie miała sterylkę.Jeżeli domek się nie znajdzie,to ciachać i Felkę razem z Perełką?

:shake: Renatko, ale to nie jest dobrze aby suka miala sterylke zaraz po cieczce...Minimum, dwa miesiace po....no chyba, ze "wyzsza koniecznosc";):evil_lol::roll:

Posted

Uff dopiero wróciłam z Wrocławia.
Jeden psiak ma domek :)

Już poprawiam te trzy dziewuszki hih i myślałam, że wszystkie są w tym samym miejscu. Małe niedopatrzenie z mojej strony :cool3:

Renata to co zaznaczyłaś to kosztuje 99zł.

Nie wiem co mam robić. Wyraźnie zaznaczone jest, że ma być wyróżnienie, zabrali za to pieniądze a wyróżnione nie jest :mad:

Boję się do nich napisać, żeby aukcji nie usunęli.
Co za chamy dardanelskie. Kasę wzięli ale żeby się wywiązać to już nie

Posted

ARKA napisał(a):
:shake: Renatko, ale to nie jest dobrze aby suka miala sterylke zaraz po cieczce...Minimum, dwa miesiace po....no chyba, ze "wyzsza koniecznosc";):evil_lol::roll:

Taaak?:crazyeye:
Nie wiedziałam...mówiłam wetce,że Perła ma teraz cieczkę,na to ona powiedziała,że akurat jak będzie chirurg po nowym roku,to Perełce cieczka się skończy i będzie można ją ciachnąć.Co w takim razie zrobić,jak wetka zadzwoni i poda termin sterylki dla Perełki?

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Uff dopiero wróciłam z Wrocławia.
Jeden psiak ma domek :)

Już poprawiam te trzy dziewuszki hih i myślałam, że wszystkie są w tym samym miejscu. Małe niedopatrzenie z mojej strony :cool3:

Renata to co zaznaczyłaś to kosztuje 99zł.

Nie wiem co mam robić. Wyraźnie zaznaczone jest, że ma być wyróżnienie, zabrali za to pieniądze a wyróżnione nie jest :mad:

Boję się do nich napisać, żeby aukcji nie usunęli.
Co za chamy dardanelskie. Kasę wzięli ale żeby się wywiązać to już nie
99 zł :crazyeye::splat:??? Chyba pogłupieli :shake:

Posted

Aż tyle bo tam chodzi o tą główną stronę allegro, zaraz jak się wejdzie.
A te 12zł to jest wyróżnienie takie, że jest ogłoszenie pierwsze w danej kategorii czyli w tym przypadku w kategorii zwierząt/psów.
czego zresztą i tak nie ma mimo tego, że jest za to zapłacone :mad:

Posted

Renata5 napisał(a):
Taaak?:crazyeye:
Nie wiedziałam...mówiłam wetce,że Perła ma teraz cieczkę,na to ona powiedziała,że akurat jak będzie chirurg po nowym roku,to Perełce cieczka się skończy i będzie można ją ciachnąć.Co w takim razie zrobić,jak wetka zadzwoni i poda termin sterylki dla Perełki?

Fele dac "pod noz";)

Posted

Felcia zaszczepiona p/wściekliźnie,czyli mamy już komplet szczepień u wszystkich dziewczynek;).Fela waży prawie 30kg i jest piękna:loveu:.Zaraz po niedzieli(4styczeń)Felcia idzie na ciachnięcie,a przy okazji będzie miała wyrwane te bujające się kikutki na przodzie:shake:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No to faktycznie lepiej je usunać.
A co z tym domkiem dla Felki, Arko?
Są zdecydowani?

Ta pani ma dzwonic w przyszlym tygodniu. Nikt wiecej nie dzwonił, o zadną suczynkę:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Emilko ona i tak jest prawie bez ząbków.Na przodzie ma takie 4 ostre,maleńkie,bujające się kikutki,które sprawiają jej ból przy jedzeniu:shake:

:shake: no, o tym byla mowa od samego poczatku,ze przy okazji zabiegu bedą usuniete. Zadnej korzysci z nich a tylko bol:shake:

Posted

U nas łby strzelają jak wariaty...nakradli petard w Kauflandzie i walą dosłownie koło nas nad rzeką.Tosia załatwia się w domu,bo na dwór za boga nie wyjdzie:shake:.Wczoraj kupiłam u wetki leki uspokajające dla Tosi.Od jutra rana mam jej dawać,bo inaczej zejdzie na serce,albo po ścianach będzie chodziła:shake: