MyszkaMiki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sprawdź dane swojego przedmiotu Jeśli nie dostrzegasz błędów, kliknij przycisk Wystaw przedmiot > znajdujący się na dole strony. Jeśli widzisz błąd lub chcesz dokonać zmian, kliknij przycisk < Zmień dane. Opłaty Wystawienie przedmiotu: 0,15 zł Opłata za pokazanie miniaturki: 0,15 zł Opłata za wyróżnienie: 12,00 zł Opłata za 14 dni: 0,20 zł Suma: 12,50 zł Poprzednio pobrano: 12,50 zł Zmiany w aukcji: Benny marzy o czułym dotyku Dane przedmiotu Nazwa Benny marzy o czułym dotyku Kategoria Dom i Ogród › Zwierzęta › Żywe zwierzęta › Psy Cena wywoławcza 1,00 zł (jeden zł, zero gr) Cena minimalna - Cena Kup Teraz! - Liczba sztuk 1 Kraj Polska Województwo opolskie Pogrubienie Nie Podświetlenie Nie Aukcja ekologiczna Nie Wyróżnienie Tak Pokaż miniaturkę Tak Strona główna Allegro Nie Strona kategorii Nie Lokalizacja Kluczbork/koło Opola Koszt przesyłki pokrywa Kupujący Quote
MyszkaMiki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Wyraźnie jest napisane, wyróżnienie TAK. Więc o co chodzi?? Quote
Rybka_39 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Może napisz do kogoś kto zarzadza tym wszystkim?:roll: Tylko, żeby Ci nie usuneli aukcji tak jak szpilce:shake: Quote
Lionees Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='MyszkaMiki']Sprawdź dane swojego przedmiotu Jeśli nie dostrzegasz błędów, kliknij przycisk Wystaw przedmiot > znajdujący się na dole strony. Jeśli widzisz błąd lub chcesz dokonać zmian, kliknij przycisk < Zmień dane. Opłaty Wystawienie przedmiotu: 0,15 zł Opłata za pokazanie miniaturki: 0,15 zł Opłata za wyróżnienie: 12,00 zł Opłata za 14 dni: 0,20 zł Suma: 12,50 zł Poprzednio pobrano: 12,50 zł Zmiany w aukcji: Benny marzy o czułym dotyku Dane przedmiotu Nazwa Benny marzy o czułym dotyku Kategoria Dom i Ogród › Zwierzęta › Żywe zwierzęta › Psy Cena wywoławcza 1,00 zł (jeden zł, zero gr) Cena minimalna - Cena Kup Teraz! - Liczba sztuk 1 Kraj Polska Województwo opolskie Pogrubienie Nie Podświetlenie Nie Aukcja ekologiczna Nie Wyróżnienie Tak Pokaż miniaturkę Tak Strona główna Allegro Nie Strona kategorii Nie Lokalizacja Kluczbork/koło Opola Koszt przesyłki pokrywa Kupujący Tu gdzie zaznaczyłam na czerwono,może powinno być zamiast NIE-TAK? :roll: I wtedy psiaki byłyby na pierwszej stronie? Quote
emilia2280 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Wow, wchodzé i oczom nie wierzé! Wszystkie 4 allegro gotowe! Dziéki Myszko :loveu: To allegro razem z alegratká i zestawem ogloszen Rybki, nie ma mocnych, PR dziewczyny majá mocny. Quote
ARKA Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :oops: sluchajcie, ja sie na tym nie znam. Dlaczego lokalizacja jest Kluczbork k/Opola? Dzwonila pani, byla zainteresowan Felą. Ma przemyslec i zadzwonic w ciagu tygodnia.... :roll: Pytala czy Fela zostaje sama w domu na pare godzin(ze cztery) i nie broi:roll: Powiedzialam,ze Fela to idealny pies:loveu:ale o brojeniu ciezko mi cokolwiek powiedziec, sama nie zostaje, raczej:roll:. Pani ma roczna labke, czarna, no i Fela ewentulanie jako kolezanka;) Quote
emilia2280 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale numer. Kluczbork to lokalizacja mojego Benka u Wiosny (on tez ma wyróznione allegro przez Myszké). Myszko, 3 dziewczynki krézlowskie sá u Renatki w Sochaczewie k/Warszawy. Quote
ARKA Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :evil_lol: Ta pani z Opola jest i myslala,ze Fela jest w Kluczborku:evil_lol: Oczywisie powiedzialam, ze w transporcie pomozemy, wrazie .... Quote
Lionees Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jeżeli chodzi o zostawanie w domu,to dziewczyny nieraz zostają same i jeszcze nigdy nic nie zniszczyły.Wydaje mi się,że one wtedy śpią,albo grzecznie leżą,bo wszystko jest w jak najlepszym porządku. W poniedziałek jeszcze zaszczepię Felkę p/wściekliźnie i to byłby koniec szczepień.Koleżanką Fela byłaby wspaniałą,bo super dogaduje się z Perełką,Tosią,no i z moimi chłopakami(psami). O matko...Fela mi z domu pójdzie!!!:placz: Quote
Lionees Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Perełka po nowym roku będzie miała sterylkę.Jeżeli domek się nie znajdzie,to ciachać i Felkę razem z Perełką? Quote
ARKA Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Renata5 napisał(a):Perełka po nowym roku będzie miała sterylkę.Jeżeli domek się nie znajdzie,to ciachać i Felkę razem z Perełką? :shake: Renatko, ale to nie jest dobrze aby suka miala sterylke zaraz po cieczce...Minimum, dwa miesiace po....no chyba, ze "wyzsza koniecznosc";):evil_lol::roll: Quote
MyszkaMiki Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Uff dopiero wróciłam z Wrocławia. Jeden psiak ma domek :) Już poprawiam te trzy dziewuszki hih i myślałam, że wszystkie są w tym samym miejscu. Małe niedopatrzenie z mojej strony :cool3: Renata to co zaznaczyłaś to kosztuje 99zł. Nie wiem co mam robić. Wyraźnie zaznaczone jest, że ma być wyróżnienie, zabrali za to pieniądze a wyróżnione nie jest :mad: Boję się do nich napisać, żeby aukcji nie usunęli. Co za chamy dardanelskie. Kasę wzięli ale żeby się wywiązać to już nie Quote
Lionees Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ARKA napisał(a)::shake: Renatko, ale to nie jest dobrze aby suka miala sterylke zaraz po cieczce...Minimum, dwa miesiace po....no chyba, ze "wyzsza koniecznosc";):evil_lol::roll: Taaak?:crazyeye: Nie wiedziałam...mówiłam wetce,że Perła ma teraz cieczkę,na to ona powiedziała,że akurat jak będzie chirurg po nowym roku,to Perełce cieczka się skończy i będzie można ją ciachnąć.Co w takim razie zrobić,jak wetka zadzwoni i poda termin sterylki dla Perełki? Quote
Lionees Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='MyszkaMiki']Uff dopiero wróciłam z Wrocławia. Jeden psiak ma domek :) Już poprawiam te trzy dziewuszki hih i myślałam, że wszystkie są w tym samym miejscu. Małe niedopatrzenie z mojej strony :cool3: Renata to co zaznaczyłaś to kosztuje 99zł. Nie wiem co mam robić. Wyraźnie zaznaczone jest, że ma być wyróżnienie, zabrali za to pieniądze a wyróżnione nie jest :mad: Boję się do nich napisać, żeby aukcji nie usunęli. Co za chamy dardanelskie. Kasę wzięli ale żeby się wywiązać to już nie 99 zł :crazyeye::splat:??? Chyba pogłupieli :shake: Quote
MyszkaMiki Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Aż tyle bo tam chodzi o tą główną stronę allegro, zaraz jak się wejdzie. A te 12zł to jest wyróżnienie takie, że jest ogłoszenie pierwsze w danej kategorii czyli w tym przypadku w kategorii zwierząt/psów. czego zresztą i tak nie ma mimo tego, że jest za to zapłacone :mad: Quote
ARKA Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Renata5 napisał(a):Taaak?:crazyeye: Nie wiedziałam...mówiłam wetce,że Perła ma teraz cieczkę,na to ona powiedziała,że akurat jak będzie chirurg po nowym roku,to Perełce cieczka się skończy i będzie można ją ciachnąć.Co w takim razie zrobić,jak wetka zadzwoni i poda termin sterylki dla Perełki? Fele dac "pod noz";) Quote
Rybka_39 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Jak dom jest to transport się znajdzie;) Na allegro się nie znam:oops: Ale może jednak napisz do kogoś " z gory"?:roll: Quote
Lionees Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Felcia zaszczepiona p/wściekliźnie,czyli mamy już komplet szczepień u wszystkich dziewczynek;).Fela waży prawie 30kg i jest piękna:loveu:.Zaraz po niedzieli(4styczeń)Felcia idzie na ciachnięcie,a przy okazji będzie miała wyrwane te bujające się kikutki na przodzie:shake: Quote
emilia2280 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ze wyrwane zábki? kly czy inne? lo matko, bezzébna bédzie sunia. Quote
Lionees Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Emilko ona i tak jest prawie bez ząbków.Na przodzie ma takie 4 ostre,maleńkie,bujające się kikutki,które sprawiają jej ból przy jedzeniu:shake: Quote
Rybka_39 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to faktycznie lepiej je usunać. A co z tym domkiem dla Felki, Arko? Są zdecydowani? Quote
ARKA Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Rybka_39 napisał(a):No to faktycznie lepiej je usunać. A co z tym domkiem dla Felki, Arko? Są zdecydowani? Ta pani ma dzwonic w przyszlym tygodniu. Nikt wiecej nie dzwonił, o zadną suczynkę:shake: Quote
ARKA Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Renata5 napisał(a):Emilko ona i tak jest prawie bez ząbków.Na przodzie ma takie 4 ostre,maleńkie,bujające się kikutki,które sprawiają jej ból przy jedzeniu:shake: :shake: no, o tym byla mowa od samego poczatku,ze przy okazji zabiegu bedą usuniete. Zadnej korzysci z nich a tylko bol:shake: Quote
Lionees Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 U nas łby strzelają jak wariaty...nakradli petard w Kauflandzie i walą dosłownie koło nas nad rzeką.Tosia załatwia się w domu,bo na dwór za boga nie wyjdzie:shake:.Wczoraj kupiłam u wetki leki uspokajające dla Tosi.Od jutra rana mam jej dawać,bo inaczej zejdzie na serce,albo po ścianach będzie chodziła:shake: Quote
MyszkaMiki Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A co mają zrobić te wszystkie biedy w schroniskach... tam nikt im nie da leków i nie przytuli jak będą strzelać :-( Quote
Recommended Posts