Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
Betinka, udało Ci się odzyskać autko? Tak myślę o tym biedaku do kastracji, on musi bardzo cierpieć.

Tak udalo mi sie odzyskac auto i juz ajmuje sie zaltwainiem kastracji dla Bezyka. Napewno lada dzien bedzie juz po zabiegu!!!

Posted

Betinko,cieszę się z "wyleczonego" auteczka i już niech więcej nie "choruje"! Przy najbliższej okazji pozdrów Rodzinkę Zeusa a jego od nas wymiziaj.Może bidusiowi Beżykowi załóż wątek-masz taka dobrą rękę-to i jemu dobry dom wyczarujesz,a i my wszyscy będziemy mu mooocno kibicować.

Posted

al-ka napisał(a):
Betinko,cieszę się z "wyleczonego" auteczka i już niech więcej nie "choruje"! Przy najbliższej okazji pozdrów Rodzinkę Zeusa a jego od nas wymiziaj.Może bidusiowi Beżykowi załóż wątek-masz taka dobrą rękę-to i jemu dobry dom wyczarujesz,a i my wszyscy będziemy mu mooocno kibicować.

Jesli wszystko pojdzie dobrze to w sobote pojedziemy odwiedzic Zeusa, ale zalezy od tego jak sie ze wszystkim wyrobimy!!!
Oczywiscie ze zaloze watek Bezyka juz sie za to biore zaraz podam jego link

Posted

Maruda666 napisał(a):
Są jakieś nowe wiadomości od Zeusa Gromowładnego? Czy apetyt mu dopisuje w nowym domku jego? - tak sobie rymnęłam.

Tak dostalam e-maila , najbardziej sie zaprzyjaznil ze swoim Panem non stop zanim lazi i nie odpuszcza go ani na krok, lapki ladnie juz obrosly jeszcze tylko ogonek tak kiespko wyglada le tez jest tam maly meszek!!! Jest bardzo posluszny.byl u weterynarza id ostal nowe leki na swedzenie o wiele mniej sie drapie i wszystko ladnie sie goi, jest kochanym i oddanym psiekiem!!!
Zapraszaja nas w odwiedziny i mzoe dzis przesla nowe fotki Zeusa!!!

• 2 weeks later...