Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

epe napisał(a):
Z wypowiedzi Betinki zrozumiałam,że domek jest sprawdzony i cudny-więc również mocno zaciskam kciuki!;)

On bedzie mieszkał bardzo blisko mnie wiec bede miala go non stop na oku, Pani ma uratowane dwa kotki i królika, to cudowna osoba ktora chcial go zabrac nawet jesli by sie okazalo ze ma nowotwór. Cudowna osoba bedzie mu tam cudownie!!!

Posted

Betinko bardzo,bardzo dziękuję Ci za serce dla tego psiaka.Do tego masz dobrą widać rękę,że i ciepły domek znalazłaś tak szybko-gratulacje!Może będzie potrzebna jakaś pomoc tej pani-przecież nie zostawimy chyba jej w potrzebie??Ja w każdym razie nadal podtrzymuję deklarację pomocy.Pozdrawiam,ala

Posted

al-ka napisał(a):
Betinko bardzo,bardzo dziękuję Ci za serce dla tego psiaka.Do tego masz dobrą widać rękę,że i ciepły domek znalazłaś tak szybko-gratulacje!Może będzie potrzebna jakaś pomoc tej pani-przecież nie zostawimy chyba jej w potrzebie??Ja w każdym razie nadal podtrzymuję deklarację pomocy.Pozdrawiam,ala

Porozmawiam dzis z Pani i zobaczymy czy bedzie jej cos potrzeba!! Pozatym dostanie od nas leki i masc dla niego, otrzyma takze wyniki jego badan krwi i wyniki zeskrobiny ktore dopiero dzis beda!!!
Juz nie dlugo wychodze z pracy i jade prosto po niego!!! Powiedzialam psiakowi bez imiennemu bo wkoncu nie wybralismy imienia ze ciatki z doogomani napewno znajda dla niego dom, tylko nie sadzilam ze to bedzie tak szybko, ale jednak udalo sie it o wszytsko dzieki wam!!!

Posted

Własnie wróciłam, psiak jest już w swoim nowym domku. Jego nowi opiekunowie to cudowni ludzie. Jutro zawioze im masc i lek ktory zalecil weterynarz i specjalny szampon. Dzis niestety nie przyszly jeszcze te rzeczy wiec nie moglismy odrau dac!!!
W kazdym razie domek jest cudowny, psiak chodzil byl bardzo zainteresowany wszystkim pierwszy raz widzialm go tak zywego.Wiem ze bedzie mial tam cudownie. Jutro wstawie zdjecia z nowego domku, bo padam juz dzis. W kazdym razie nasz cudowny przyjaceil jest juz bezpieczny i pierwsza noc spedza dzis w swoim nowym domku!!!

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:co za radosc!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
takie szczescie i cudowny domek na jaki zaslugiwal ten piesek!!!Zeby byl tam szczesliwy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie dość,że szybko,to taki super domek!:loveu::multi::multi:
Betinko!:loveu::loveu: Aniele i czarodziejko!
Jaka z Ciebie Zosia-Samosia! Sama go znalazłaś i sama wyadoptowałaś!:evil_lol:
Kochana dziewczyna! Częściej chodź do lasu na siusiu:evil_lol: