epe Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Z wypowiedzi Betinki zrozumiałam,że domek jest sprawdzony i cudny-więc również mocno zaciskam kciuki!;) Quote
betinka24 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 epe napisał(a):Z wypowiedzi Betinki zrozumiałam,że domek jest sprawdzony i cudny-więc również mocno zaciskam kciuki!;) On bedzie mieszkał bardzo blisko mnie wiec bede miala go non stop na oku, Pani ma uratowane dwa kotki i królika, to cudowna osoba ktora chcial go zabrac nawet jesli by sie okazalo ze ma nowotwór. Cudowna osoba bedzie mu tam cudownie!!! Quote
Kamila_s Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ale cudowne wiadomosci:loveu::loveu: oby wiecej takich ludzi bylo.......... Quote
al-ka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Betinko bardzo,bardzo dziękuję Ci za serce dla tego psiaka.Do tego masz dobrą widać rękę,że i ciepły domek znalazłaś tak szybko-gratulacje!Może będzie potrzebna jakaś pomoc tej pani-przecież nie zostawimy chyba jej w potrzebie??Ja w każdym razie nadal podtrzymuję deklarację pomocy.Pozdrawiam,ala Quote
betinka24 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 al-ka napisał(a):Betinko bardzo,bardzo dziękuję Ci za serce dla tego psiaka.Do tego masz dobrą widać rękę,że i ciepły domek znalazłaś tak szybko-gratulacje!Może będzie potrzebna jakaś pomoc tej pani-przecież nie zostawimy chyba jej w potrzebie??Ja w każdym razie nadal podtrzymuję deklarację pomocy.Pozdrawiam,ala Porozmawiam dzis z Pani i zobaczymy czy bedzie jej cos potrzeba!! Pozatym dostanie od nas leki i masc dla niego, otrzyma takze wyniki jego badan krwi i wyniki zeskrobiny ktore dopiero dzis beda!!! Juz nie dlugo wychodze z pracy i jade prosto po niego!!! Powiedzialam psiakowi bez imiennemu bo wkoncu nie wybralismy imienia ze ciatki z doogomani napewno znajda dla niego dom, tylko nie sadzilam ze to bedzie tak szybko, ale jednak udalo sie it o wszytsko dzieki wam!!! Quote
t_kasiek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 siedze jak na szpilkach i mocno 3mam kciuki :kciuki: Quote
betinka24 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Własnie wróciłam, psiak jest już w swoim nowym domku. Jego nowi opiekunowie to cudowni ludzie. Jutro zawioze im masc i lek ktory zalecil weterynarz i specjalny szampon. Dzis niestety nie przyszly jeszcze te rzeczy wiec nie moglismy odrau dac!!! W kazdym razie domek jest cudowny, psiak chodzil byl bardzo zainteresowany wszystkim pierwszy raz widzialm go tak zywego.Wiem ze bedzie mial tam cudownie. Jutro wstawie zdjecia z nowego domku, bo padam juz dzis. W kazdym razie nasz cudowny przyjaceil jest juz bezpieczny i pierwsza noc spedza dzis w swoim nowym domku!!! Quote
Kamila_s Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu:co za radosc!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: takie szczescie i cudowny domek na jaki zaslugiwal ten piesek!!!Zeby byl tam szczesliwy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wspaniale:multi:, to teraz dużo zdrówka dla niego:loveu: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No lepszej wiadomości nie mogłam usłyszeć. Super. Quote
Ziutka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 WSPANIALE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
epe Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nie dość,że szybko,to taki super domek!:loveu::multi::multi: Betinko!:loveu::loveu: Aniele i czarodziejko! Jaka z Ciebie Zosia-Samosia! Sama go znalazłaś i sama wyadoptowałaś!:evil_lol: Kochana dziewczyna! Częściej chodź do lasu na siusiu:evil_lol: Quote
majafaja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 toooldddd yaaaa :) taki piekny psiak nie mogl dlugo czekac :) Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to jakas bajka!!!!!!!!!!! :loveu::multi::loveu::multi::lol: [SIZE="1"]isadoro7, pod podanym linkiem otwiera mi sie moj wlasny post... Quote
Olena84 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :BIG: :knajpa: Quote
t_kasiek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::laola::multi::multi::multi: Quote
Inez de Villaro Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cóż mogę dodać....więcej takich szczęśliwych zakończeń!!!!!!!!!!!!! mam pytanie poznawcze....skąd domek wiedział o psie? co jest najskuteczniesze...jakie ogłoszenia? gdzie? przyda się to nam... Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jotpeg']to jakas bajka!!!!!!!!!!! :loveu::multi::loveu::multi::lol: isadoro7, pod podanym linkiem otwiera mi sie moj wlasny post... O Matko o jakim linku mówisz? Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :-(:-(:-(...płaksiasta jestem, ale to z RADOŚCI !!!! Szczęścia maleńki !!!:loveu::loveu: Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Isadora7']Mówisz i masz: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=11019429 :loveu: eem, tego, ale nudze, prawda :stupid: jeszcze raz hiphiphurra!!! na czesc domku i betinki, pilotujacej sprawe :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jotpeg']eem, tego, ale nudze, prawda :stupid: jeszcze raz hiphiphurra!!! na czesc domku i betinki, pilotujacej sprawe :sweetCyb::sweetCyb: No widzisz zarobiony człowiek taki :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to mam andzieję będzie ok: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111821 :loveu::shiny: Quote
Recommended Posts