mysza 1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Widać, że jest szczęśliwy, aż miło patrzeć:loveu: Quote
luu Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Chciało by się powiedzieć : "inny pies" ... i o to chodzi :) Quote
MagdaH Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Ziutka']Zeusik :loveu: :loveu: :loveu: ...no ja nie mogę:shake: jak ktoś mógł nie chcieć i odtrącić takiego cudnego mordziaka:loveu: Od pewnego czasu czytam wątek, no ale teraz to mi serce urosło:p Pozdrawiamy i życzymy kupę szczęścia: ja, Miśkopt(awatar), Fido, Czesiu i Marysia Quote
madcat1981 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :placz::placz::placz: aż się spłakałam ze szczęścia:loveu: Quote
GoniaP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dajcie go szybciusiem na metamorfozy :loveu::loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Irkowa napisał(a):GoniaP-daj jakis link chetnie damy :) Proszę bardzo :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/ Quote
Ziutka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 madcat1981 napisał(a)::placz::placz::placz: aż się spłakałam ze szczęścia:loveu: aaa...to witaj w klubie cioteczko :cool3: Quote
gonia66 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No i super..zwyta jestem tak, że liter nie widzę...Zeus (tak chyba ma teraz na imię?/), był pierwszym Psiakiem, który mnie "tu" na dogo przyprowadził..Chybe na NK zobaczyłam Jego zdjęcie, nie pamiętam..wtedy nawet nie wkleiłam sobie w zakładki Jego wątku, bo nie zobaczyłam, ze to specjalne forum..ale tak mnie ujął za serce, ze napisałam maila w Jego sprawie..nie mogłam wytrzymać..dostałam chyba nawet odp, że sprawa nieaktualna, coś w tym stylu..ale dalej nic konkretnie nie wiedziałam, choć ta informacja trochę mnie uspokoiła...dziś "przypadkiem" trafiłam na wątek..i co widzę...nawet już pisać nie mogę...DZiękuję Bogu za tych wszystkich ludzi z cudownym kochającym sercem...wystarczy spojrzeć na pierwsza stronę i na przedostatnią chyba (z fotkami)..i już nic więcej nie napiszę, bo nie mogę..JESTEM PRZESZCZESLIWA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Zeusiku- dziękuję, że Twoj los doprowaził mnie na dogo, gdzie poznałam dobrą strone życia...i Ciebie..i Twoich Wybawicieli...Dziękuję wszystkim za wszystko:loveu: Quote
kasia_r Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cudowne zakończenie :loveu: :loveu: :loveu: usuwam już z podpisu Zeusa Quote
Ziutka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Kocurek napisał(a):Ciekawe co u Zeusika???:razz: Ja też :cool3: Betinko...masz może jakieś wieści jak się miewa Zeusik ? :loveu: Quote
enusia10 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 przepiękny happy end calej historii psinka, nie poznałam go patrząc na pierwsze zdjecia a teraz, cudo a nie pies :loveu: teraz szczesliwy i wkoncu godnie zyje! brawo!!! Quote
t_kasiek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 alez on jest piekny !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts