Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Zeusik :loveu: :loveu: :loveu:

...no ja nie mogę:shake: jak ktoś mógł nie chcieć i odtrącić takiego cudnego mordziaka:loveu: Od pewnego czasu czytam wątek, no ale teraz to mi serce urosło:p Pozdrawiamy i życzymy kupę szczęścia: ja, Miśkopt(awatar), Fido, Czesiu i Marysia

Posted

No i super..zwyta jestem tak, że liter nie widzę...Zeus (tak chyba ma teraz na imię?/), był pierwszym Psiakiem, który mnie "tu" na dogo przyprowadził..Chybe na NK zobaczyłam Jego zdjęcie, nie pamiętam..wtedy nawet nie wkleiłam sobie w zakładki Jego wątku, bo nie zobaczyłam, ze to specjalne forum..ale tak mnie ujął za serce, ze napisałam maila w Jego sprawie..nie mogłam wytrzymać..dostałam chyba nawet odp, że sprawa nieaktualna, coś w tym stylu..ale dalej nic konkretnie nie wiedziałam, choć ta informacja trochę mnie uspokoiła...dziś "przypadkiem" trafiłam na wątek..i co widzę...nawet już pisać nie mogę...DZiękuję Bogu za tych wszystkich ludzi z cudownym kochającym sercem...wystarczy spojrzeć na pierwsza stronę i na przedostatnią chyba (z fotkami)..i już nic więcej nie napiszę, bo nie mogę..JESTEM PRZESZCZESLIWA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Zeusiku- dziękuję, że Twoj los doprowaził mnie na dogo, gdzie poznałam dobrą strone życia...i Ciebie..i Twoich Wybawicieli...Dziękuję wszystkim za wszystko:loveu:

• 4 months later...
Posted

przepiękny happy end calej historii psinka, nie poznałam go patrząc na pierwsze zdjecia a teraz, cudo a nie pies :loveu: teraz szczesliwy i wkoncu godnie zyje! brawo!!!