Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

al-ka napisał(a):
Podejmuj decyzję!Niech psiak nie cierpi!W razie jakichkolwiek sprzeciwów ja dopłacę.

Tak, podejmuj decyzję Betinka24, bo Beżyk płacze. Jak by co, to ja też się dokładam, tylko potrzebny mi namiar na konto.:lol:
Edytuję, bo zanim wysłałam posta Betinka24 już podjęła decyzję.To teraz szukamy domku dla Beżyka - po leczeniu. Może uda mu się tak, jak Zeusowi

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betinka24 napisał(a):

Kastracja bedzie kosztowala, okolo 100 zl wiec jeszcze jakies 15 zl zostanie!!!

Jak tak źle z tym urządzeniem, to może będzie potrzebny jakiś antybiotyk?

Posted

Nie wiem czy to nie zabrzmi debilnie, ale Twój samochód Betinko na wodę z solą nie jeździ. Poza tym może za te 15zł trzeba będzie podać np antybiotyk? Na razie nie wydawaj na smaczki czy coś, lepiej mieć w garści.

Posted

Neris napisał(a):
Nie wiem czy to nie zabrzmi debilnie, ale Twój samochód Betinko na wodę z solą nie jeździ. Poza tym może za te 15zł trzeba będzie podać np antybiotyk? Na razie nie wydawaj na smaczki czy coś, lepiej mieć w garści.

Oczywiscie jesli bedzie potrzebny antybiotyk to napewno go kupie!!!
Moj samochodzik wlasnie sie dzis posypal padla chyba pompa wspomagania i jestem tym faktem zalamana bardzo bo zostaje bez srodku transportu, a takze poki co nie mam czy wozic psiakow!!! :placz:

Posted

... ludzie sa stworzeni do panowania nad wszystkimi zwierzetami ale nie maja ich krzywdzić!!!

Kobieto.... zmień te głupoty na żółtym tle, no chyba, ze jesteś moher.
Nie czuję się jak władca, nie czuję się "do panowania nad wszystkiemi zwierzętami" tylko do opiekowania się nimi.

Posted

Oj tam!Jedna z dogomaniaczek (na tym takze wątku) miała w podpisie to kulawe tłumaczenie biblii,wciąż rozpowszechniane przez kk.
JoSi dzięki za reakcję,bo ja choć widzę to już mi ręce i majtki opadają na te debilizmy.

Posted

Wczorej dostalam smsa od Panstwa Zeusa. Pisza ze jest cudowny ze za mezem chodzi krok w krok nie opuszcza go nawet na chwile, zebysmy koniecznie odwiedzily Zeusa i zobaczyly jak ladnei lapki zaczynaja porastac mu sierscia!!!

Posted

al-ka napisał(a):
Oj tam!Jedna z dogomaniaczek (na tym takze wątku) miała w podpisie to kulawe tłumaczenie biblii,wciąż rozpowszechniane przez kk.
JoSi dzięki za reakcję,bo ja choć widzę to już mi ręce i majtki opadają na te debilizmy.

No to by wyjaśniało sprawę ;)

Ale że nóżki obrastają.... no:loveu::loveu::loveu: nic lepszego z rana mnie spotkać nie mogło niż ta wiadomość:loveu::loveu::loveu:

Posted

JoSi, Al-ka, dziękuję Wam. Czytając " to żółte" zgrzytałam zębami, ale myślałam, że to ze mną coś nie tak. Dzięki, jestem normalna!!
Betinka,kastruj jak najszybciej, szkoda psiaka. W razie czego( tfu,tfu,tfu), naprzykład na antybiotyk, to coś jeszcze wyskrobię.

Posted

Maruda666 napisał(a):
JoSi, Al-ka, dziękuję Wam. Czytając " to żółte" zgrzytałam zębami, ale myślałam, że to ze mną coś nie tak. Dzięki, jestem normalna!!
Betinka,kastruj jak najszybciej, szkoda psiaka. W razie czego( tfu,tfu,tfu), naprzykład na antybiotyk, to coś jeszcze wyskrobię.

Wykastruje moze w sobote jesli do tego czasu odzyskam samochod bo mam w warsztacie i nie mam jak sie poruszac!!!!:angryy:

Posted

To współczuję i trzymam kciuki za pojazd. Z doświadczenia wiem,że nieraz łatwiej zrozumieć psa niż mechanika ( przynajmniej ja tak mam). Cieszę się, że Zeus zdrowieje. Czy jego posikiwanie minęło?

Posted

Maruda666 napisał(a):
To współczuję i trzymam kciuki za pojazd. Z doświadczenia wiem,że nieraz łatwiej zrozumieć psa niż mechanika ( przynajmniej ja tak mam). Cieszę się, że Zeus zdrowieje. Czy jego posikiwanie minęło?

Oj tak mam juz dosc mechanika juz trzeci dzien jestem bez samochodu ciagle mopwia ze juz dzis oddadza i ciagle nie widze mojego autka. Jesli chodzi o Zeusa to jest wszystko ok nie ma zadnego popuszczania moczu, jutro jesli bede miala samochod to go odwiedze!!