Bambino Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 al-ka napisał(a):Podejmuj decyzję!Niech psiak nie cierpi!W razie jakichkolwiek sprzeciwów ja dopłacę. Tak, podejmuj decyzję Betinka24, bo Beżyk płacze. Jak by co, to ja też się dokładam, tylko potrzebny mi namiar na konto.:lol: Edytuję, bo zanim wysłałam posta Betinka24 już podjęła decyzję.To teraz szukamy domku dla Beżyka - po leczeniu. Może uda mu się tak, jak Zeusowi Quote
al-ka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Kastruj- niech chłopak nie cierpi.Za resztę może kup smakola?Sama wiesz najlepiej. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dobra w takim razei umawiam chlopaka na kastracje!!!Mam nadzieje ze bedzie szybko wolny termmin na wyciecie jajeczek!!! Quote
Miki Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 betinka24 napisał(a): Kastracja bedzie kosztowala, okolo 100 zl wiec jeszcze jakies 15 zl zostanie!!! Jak tak źle z tym urządzeniem, to może będzie potrzebny jakiś antybiotyk? Quote
Neris Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie wiem czy to nie zabrzmi debilnie, ale Twój samochód Betinko na wodę z solą nie jeździ. Poza tym może za te 15zł trzeba będzie podać np antybiotyk? Na razie nie wydawaj na smaczki czy coś, lepiej mieć w garści. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Neris napisał(a):Nie wiem czy to nie zabrzmi debilnie, ale Twój samochód Betinko na wodę z solą nie jeździ. Poza tym może za te 15zł trzeba będzie podać np antybiotyk? Na razie nie wydawaj na smaczki czy coś, lepiej mieć w garści. Oczywiscie jesli bedzie potrzebny antybiotyk to napewno go kupie!!! Moj samochodzik wlasnie sie dzis posypal padla chyba pompa wspomagania i jestem tym faktem zalamana bardzo bo zostaje bez srodku transportu, a takze poki co nie mam czy wozic psiakow!!! :placz: Quote
Magdina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 dopiero weszłam na wątek i widzę,że nasz piesio ma sie dobrze ale jest kolejna bieda w potrzebie:( oczywiscie jestem za pomocą Quote
JoSi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ... ludzie sa stworzeni do panowania nad wszystkimi zwierzetami ale nie maja ich krzywdzić!!! Kobieto.... zmień te głupoty na żółtym tle, no chyba, ze jesteś moher. Nie czuję się jak władca, nie czuję się "do panowania nad wszystkiemi zwierzętami" tylko do opiekowania się nimi. Quote
Neris Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 JoSi, ale o co chodzi? Ja nigdzie nic nie widzę na żółtym tle. Quote
betinka24 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Ja tez wlasnie nie weim o co chodzi????? Quote
al-ka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Oj tam!Jedna z dogomaniaczek (na tym takze wątku) miała w podpisie to kulawe tłumaczenie biblii,wciąż rozpowszechniane przez kk. JoSi dzięki za reakcję,bo ja choć widzę to już mi ręce i majtki opadają na te debilizmy. Quote
betinka24 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wczorej dostalam smsa od Panstwa Zeusa. Pisza ze jest cudowny ze za mezem chodzi krok w krok nie opuszcza go nawet na chwile, zebysmy koniecznie odwiedzily Zeusa i zobaczyly jak ladnei lapki zaczynaja porastac mu sierscia!!! Quote
madcat1981 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 al-ka napisał(a):Oj tam!Jedna z dogomaniaczek (na tym takze wątku) miała w podpisie to kulawe tłumaczenie biblii,wciąż rozpowszechniane przez kk. JoSi dzięki za reakcję,bo ja choć widzę to już mi ręce i majtki opadają na te debilizmy. No to by wyjaśniało sprawę ;) Ale że nóżki obrastają.... no:loveu::loveu::loveu: nic lepszego z rana mnie spotkać nie mogło niż ta wiadomość:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No, jak moje nózki obrastają to się martwię, ale Zeusowi życzę jak najobfitszego owłosienia :lol: Quote
betinka24 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Nie sądziłam że tak szybko zacznie pokazywać się na jego łapkach meszek w postaci włosków!!! Quote
t_kasiek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 jak sie czuje psiak w nowym domeczku ???? Quote
Maruda666 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 JoSi, Al-ka, dziękuję Wam. Czytając " to żółte" zgrzytałam zębami, ale myślałam, że to ze mną coś nie tak. Dzięki, jestem normalna!! Betinka,kastruj jak najszybciej, szkoda psiaka. W razie czego( tfu,tfu,tfu), naprzykład na antybiotyk, to coś jeszcze wyskrobię. Quote
betinka24 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Maruda666 napisał(a):JoSi, Al-ka, dziękuję Wam. Czytając " to żółte" zgrzytałam zębami, ale myślałam, że to ze mną coś nie tak. Dzięki, jestem normalna!! Betinka,kastruj jak najszybciej, szkoda psiaka. W razie czego( tfu,tfu,tfu), naprzykład na antybiotyk, to coś jeszcze wyskrobię. Wykastruje moze w sobote jesli do tego czasu odzyskam samochod bo mam w warsztacie i nie mam jak sie poruszac!!!!:angryy: Quote
Maruda666 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 To współczuję i trzymam kciuki za pojazd. Z doświadczenia wiem,że nieraz łatwiej zrozumieć psa niż mechanika ( przynajmniej ja tak mam). Cieszę się, że Zeus zdrowieje. Czy jego posikiwanie minęło? Quote
betinka24 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Maruda666 napisał(a):To współczuję i trzymam kciuki za pojazd. Z doświadczenia wiem,że nieraz łatwiej zrozumieć psa niż mechanika ( przynajmniej ja tak mam). Cieszę się, że Zeus zdrowieje. Czy jego posikiwanie minęło? Oj tak mam juz dosc mechanika juz trzeci dzien jestem bez samochodu ciagle mopwia ze juz dzis oddadza i ciagle nie widze mojego autka. Jesli chodzi o Zeusa to jest wszystko ok nie ma zadnego popuszczania moczu, jutro jesli bede miala samochod to go odwiedze!! Quote
Neris Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Beti o tym autku jak o synku własnym mówi :evil_lol: Quote
betinka24 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Neris napisał(a):Beti o tym autku jak o synku własnym mówi :evil_lol: Bo to mój synek, co ja bym bez niego zrobila. starsznie za nim tęsknie :evil_lol: Quote
anhata Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dawno mnie tu nie było..Fajnie, że piesek znalazł domek :) a nowe zdjęcia są już ? Quote
Recommended Posts