Becia66 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Widze że u nas więcej śniegu bo mój ogród tak dzisiaj wygląda.... [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1580/dscn4579.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jej, bajkowo... A u nas paskudztwo mokre i ciągle pada. Quote
albiemu Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 to ja ... albiemu zamot! Tak siedzę, patrzę i nie widzę! A tutaj tytuł się zmienił! :D JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!! [IMG]http://images.prezentuj.to/wielki-bukiet-kwiatow_duze-zdjecie_896.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wow - to dla nas te piękne róże? Dziękujemy! Od razu mi się lepiej zrobiło, chociaż dzień straszny dziś: śnieg, dwie kaszlące suki, kot w depresji, Kubuś z rozwaloną łapką, ja z łydką rozdartą zębami Kubusia i jeszcze przez pół dnia nie było prądu. Quote
majuska Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Wiedziałam, że będzie zimowa sesja;) (...w tajemnicy , po cichutku Wam powiem, że albiemu ma dziś urodziny....) Quote
halcia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jesli Cie to pocieszy u mnie nie było prądu do 18,tel.nie działał,kuchenka na prad,drzewa mam połamane/lisciaste/Horror.Trzymajcie sie,pozdrawiam. Quote
Florentynka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Halciu, azaliż ze mnie zbok jakiś, żeby mnie czyjeś nieszczęście pocieszało?:diabloti: Trzymajcie się tam jakoś. U was chyba gorzej - tu tylko śnieg pada, nawet prąd oddali jak widać. I dobrze, bo my mamy nawet gaz na prąd - nie ma prądu, nie ma iskry, nie ma grzania...jest kominek, ale siekiera zginęła. Ale póki co jest nieźle, a psy się cieszą śniegiem. Albiemu - chyba możesz zdjąć Matyldę z podpisu. Chyba, że ją tam trzymasz przez sentyment... Quote
Becia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Florentynka'] Albiemu - chyba możesz zdjąć Matyldę z podpisu. Chyba, że ją tam trzymasz przez sentyment...[/quote] o taaaak.....sentyment do Matyldy ma ci ona wielki ....W zasadzie gdyby nie albiemu - Matyldy pewnie juz by nie było bo to ona zauważyła ropomacicze i sunia czym predzej wyladowała u weta. A więc wychodzi na to że masz Matylde dzieki albiemu...:lol: Quote
halcia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Florentynka,no co Ty,pomyslałam tylko,ze ci bedzie razniej,ze obie byłysmy bez prądu:eviltong::evil_lol:,a nie mogłam wczesniej napisać.....bo byłam bez pradu:diabloti: Quote
Florentynka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='becia66']o taaaak.....sentyment do Matyldy ma ci ona wielki ....W zasadzie gdyby nie albiemu - Matyldy pewnie juz by nie było bo to ona zauważyła ropomacicze i sunia czym predzej wyladowała u weta. A więc wychodzi na to że masz Matylde dzieki albiemu...:lol:[/quote] Wiem, wiem. Doczytałam się tego na wątku. Kochana Albiemu :loveu:, Matylda zawdzięcza jej życie. Quote
majuska Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zapraszam wszystkie ciotki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bezdomne-psiaki-boguchwaly-pilnie-szukaja-domkow-pomozcie-oglaszac-149096/[/URL] Quote
Florentynka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Straszno się robi... Niby ta cieczka Mati taka bez sensu i sobie a muzom, ale Gjalpo się zakochał. Adoruje Matyldę nieustannie. Oblizuje ją po uszkach i po całym łbie, Mati non stop mokra chodzi. W nocy biedak nie mógł spać z tej miłości, płakał przejmująco i zdarł okleinę z drzwi. Chyba będziemy musieli wymienić Matyldę na Kangura na jakiś czas, bo Gjalpo się strasznie męczy. Quote
halcia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ale ta miłosc potrafi namieszac...:cool3: Quote
Florentynka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zemdliło nas od nadmiaru miłości w atmosferze - Matylda poszła na wygnanie, zamieniamy ją na Kangura. Smutno nam będzie, ale tego się nie dało znieść. Quote
albiemu Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tylko czekać aż od nadmiaru słodyczy w tlenie pruchnica Was pozjada ... Quote
Florentynka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jak na razie słodycz nasza zjadła nam drzwi ogrodowe. Jestem zdruzgotana. Rano wrzucę zdjęcie to zobaczycie, co miłość może zrobić z porządnego psa. Quote
majuska Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kurczę, to straszne zgliszcza.....:shake: to juz kolejne drzwi u Was zjedzone ,nie? Quote
Florentynka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Trzecie. Pierwsze były balkonowe, potem wejściowe, a teraz te...:shake: Zakochany Gjalpo to jak zakochany czołg. Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/3016/zmiocidomatyldy.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 siła miłości Mati jest chyba jak tornado , bo mój Rudolf choć bezjajeczny , nie mógł się oderwać od PLAYDOGA , tak wąchał....:cool3: Quote
halcia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :crazyeye:NO!!!!Nie przypuszczałam,ze az tak:crazyeye:cholera!:angryy: Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wszystko jest kwestią punktu widzenia, jak widać. Adam się ucieszył, że tylko tak, bo szyba na szczęście się trzyma jeszcze. A nam smutno bez Matyldy, ale w domu zdecydowanie spokojniej się zrobiło, choć chwilowo Matyldę zastępuje bardzo żywiołowy Kangur. Figa33 - miło nam, że Rudolfowi się podobało. Ładne imię - Rudolf. Quote
majuska Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja Was naprawdę podziwiam:loveu: A jak Mati znosi wygnanie?? Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Mama donosi, że Mati kwarantannę znosi z godnością. Jest "miła i kontaktowa". Apetyt ma, sypia na kanapach, ale w nocy grzecznie zajmuje Kangurze legowisko. Oczka są zakrapiane jak trzeba, oczywiście. A osiedlowy erotoman się Matyldą interesuje, ale umiarkowanie. Quote
majuska Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Każde osiedle ma jakiegoś erotomana, ale nie każde ma Mati;):evil_lol: Quote
Recommended Posts