Bzikowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ja nie obejrzę bo będę na imprezie ;) ale dostanę cynk z numerem i treścią sms-a :evil_lol: i będę pożyczać telefony od znajomych :diabloti: Quote
Alusia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 My wysyłamy tak się zastanawiam może by tak jakieś większe ogłoszenie dac bo jakby tak cała dogomania wysłała po jednym sms-sie to Taj przeszedł by na 100% :razz: Quote
kingula Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Wlasnie widzialam migawke MT z dzisiejszymi uczestnikami. Agnieszka ma silna konkurencje, ale jej pokaz z Taiem jest moim zdaniem bardzo widowiskowy i oryginalny. Śpiewac kazdy moze, zrobic z siebie pajaca takze ale zatanczyc z psem- nie kazdy ;) Agnieszka powinna sie fajnie ubrac i wybrac jakas wpadajaca w ucho, znana muzyke- zeby wszystkich rozruszac :) Trzymamy kciuki i bedziemy glosowac. Maz ma 3 sluzbowe telefony, to nie bede oszczedzac, a co tam- wrzuci sobie w koszty :p Quote
Atkaaaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Alusia']My wysyłamy tak się zastanawiam może by tak jakieś większe ogłoszenie dac bo jakby tak cała dogomania wysłała po jednym sms-sie to Taj przeszedł by na 100% :razz: Dobre:evil_lol: To może jakiś banerek reklamujący czy coś?:diabloti::evil_lol: edit: Zobaczcie ile osób jest za Aga i Taiem na Mam Talent - Oficjalna strona programu - TVN - Got Talent! :D:D Chyba, że to Wy? xD ;> Quote
Martyna&Zara Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No cóż dzisiaj dzień prawdy... Naładujmy komórki i doładujmy konta:) Chciałabym, aby Agnieszka Tajem przeszła, ale to graniczy z cudem.... Niech cała dogomania się zmobilizuje, to może dojdzie do wyboru drugiego uczestnika finału.. Tak czy siak ja wciąż ślepo wierzę, że pies dojdzie do finału i go wygra... Ach jak fajnie jest żyć na jawie:) Quote
Incunabula Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A ja się wyłamię i zagłosuję na Dzielnego (ten od żonglerki kontaktowej :p ), ale Agnieszce życzę z całego serca aby również przeszła dalej ;) . Quote
Shetanka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Asti'] Nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::diabloti: Ale fajne :lol::loveu: już wstawiam w sygnę 8D Quote
Asti Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Atkaaaa']To może jakiś banerek reklamujący czy coś?:diabloti::evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::diabloti: Quote
.Agata. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Nasz głos też powiększy liczbę głosów Agnieszki :cool3: Trzymamy z rodziną i Roksiem kciuki ! ;) P.S i banerek też ustawimy,a co :evil_lol::razz: Quote
Rahl Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Dzisiaj z każdej komórki w domu wysyłam sms`a :evil_lol: Quote
Shetanka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Łii, ale się zrobiło 'agnieszkotaiowo' :evil_lol: ja wyślę od siebie dwa i może od mamy jeden :loveu: Quote
Atkaaaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz padne trupem! xD Oczywiście już wstawiam :D Quote
Kinia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zaraz dogo będzie całkowicie Agnieszkowo-Taiowe;) Quote
Shetanka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kinia napisał(a):Zaraz dogo będzie całkowicie Agnieszkowo-Taiowe;) No i bardzo dobrze :cool3: Nie mogę się doczekać Got Talent... :mad: Quote
leepa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No ja to muszę chociaż kilka sms'ów wysłać bo ten pies się nazywa tak jak mój ! :D No dobra, mój TAI-CHI ale Taj wołamy :P Także no... jest mus :P Quote
Asti Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 O, nie wiedziałam, że ten banner zyska taką popularność. Mam nadzieję, że coś to da:evil_lol: SMSa na pewno wyślę:razz: Quote
Atkaaaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Banerek jest boski :D Wrzuciłam też na borderowe forum do watku o MT i do Taiowej galerii :D. Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko?;) Quote
Kinia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ja mam baner w podpisie nie tylko na dogo;) I wyśle pare smsów;) Quote
tigrunia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Biore tez .. poroznosze wiesci po Yorkach :evil_lol: Quote
Kate-80 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Właśnie chciałam odpisać Lalunie odnośnie tych nieszczęsnych cyrków :roll: ale dam sobie już z tym spokój, żeby nie mieszać w temacie - tym bardziej, że widzę, że wróciłyście do głównego tematu ;) Wcześniej nie miałam za bardzo czasu, żeby odpisywać... Skoro już się odezwałam w tym wątku, to napiszę, że oczywiście trzymam kciuki za Taia :-) Quote
Dynamique Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Wow boskie banerki :diabloti: Postaraliście się :diabloti: Mi sie przypomniało,ze nie mam kasy na komórce,ale smsa i tak jakoś wyśle :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts