Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

• Replies 848
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My wysyłamy tak się zastanawiam może by tak jakieś większe ogłoszenie dac bo jakby tak cała dogomania wysłała po jednym sms-sie to Taj przeszedł by na 100% :razz:

Posted

Wlasnie widzialam migawke MT z dzisiejszymi uczestnikami. Agnieszka ma silna konkurencje, ale jej pokaz z Taiem jest moim zdaniem bardzo widowiskowy i oryginalny. Śpiewac kazdy moze, zrobic z siebie pajaca takze ale zatanczyc z psem- nie kazdy ;) Agnieszka powinna sie fajnie ubrac i wybrac jakas wpadajaca w ucho, znana muzyke- zeby wszystkich rozruszac :)
Trzymamy kciuki i bedziemy glosowac. Maz ma 3 sluzbowe telefony, to nie bede oszczedzac, a co tam- wrzuci sobie w koszty :p

Posted

No cóż dzisiaj dzień prawdy... Naładujmy komórki i doładujmy konta:) Chciałabym, aby Agnieszka Tajem przeszła, ale to graniczy z cudem.... Niech cała dogomania się zmobilizuje, to może dojdzie do wyboru drugiego uczestnika finału.. Tak czy siak ja wciąż ślepo wierzę, że pies dojdzie do finału i go wygra... Ach jak fajnie jest żyć na jawie:)

Posted

No ja to muszę chociaż kilka sms'ów wysłać bo ten pies się nazywa tak jak mój ! :D No dobra, mój TAI-CHI ale Taj wołamy :P Także no... jest mus :P

Posted

Właśnie chciałam odpisać Lalunie odnośnie tych nieszczęsnych cyrków :roll: ale dam sobie już z tym spokój, żeby nie mieszać w temacie - tym bardziej, że widzę, że wróciłyście do głównego tematu ;) Wcześniej nie miałam za bardzo czasu, żeby odpisywać...

Skoro już się odezwałam w tym wątku, to napiszę, że oczywiście trzymam kciuki za Taia :-)