Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

o kurcze to faktycznie Reniu wspolczue, ale ostatnie lata zycia miay szczesliwe:) a dzerus to faktycznie dziwne ze taki wiek ma, chociaz mi sie od poczatku wydawalo ze on est starszy.... zmienie w allegro wiek, i mysle ze skoro mamy nadwyyzke to powinysmy reni te pieiadze za wizyte oddac, i tak nie piewszy raz uz z cos placi, akie est wasze zdanie/

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Dżery(Jerry:cool3:) według wszystkich znaków na ziemi i niebie jest starszym pieskiem,wiec przyszedł mieszkac do mnie na górę:)Potrzeba mu więcej spokoju,był słaby,więc co tu dużo gadać,z moimi staruszkami będzie miał lepiej niż z żywym młodym Łatusiem,który do zabawy był skory,a i nieraz do zaczepek.A Łatuś niech sie uczy bycia sam,bo w sumie przyda mu się to do przyszłej adopcji,zaobserwujemy jak będzie zachowywał sie bez innego psa i jak będzie sam zostawał w domu.Bo może sie stać tak,że będzie jedynym psiakiem w ewentualnum nowym domku i wtedy musi umieć sie przecież zachować grzecznie;).Więc nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło:)
Dżeruś u mnie na swoim posłanku-podusi

Posted

No pewnie, że się "staruszkowi" należy.

Jeżeli nie macie nic przeciwko, to ja wraz z kolejną wpłata na hotel przeleję po prostu wszystko co będę miała "Dżerowego" na koncie. Potem może mnie nie być na dogo przez jakis czas, więc choć zaległości nie będzie.

Posted

Witajcie Kochane:):loveu:
U nas też zima na całego,jak wszędzie zresztą.
Dżeruś aby siku,kupka i do domku,bo łapki marzną.Wszystkie psiaki spindalają do domu,bo zimno;)
Kajtuś pierwszy,Dzerus za nim:)

Jeszcze aby kupka i biegiem do domku;)

Posted

Dżerkowi dopiero dzisiaj listopadową wysłałam. Przepraszam. Śmigaj, piesku, póki możesz.

Reniu, chwała ci za to, że staruszkami postanowiłaś się zaopiekować. Opłakuj każdego z nich, bo każdy z nich na to zasługuje. Opłakujemy z tobą, niekoniecznie może być ci z tym lżej,

Reniu, mój wyżeł, pies mojego życia, wprawdzie dziesięcioletni, ale młody, piękny i zdrowy, spotka się za TM z Opalem i pogadają sobie o tej prostacie.

• 3 weeks later...
Posted

Agatko,bardzo,bardzo Ci współczuję:-(
Wszystkie psiaki opłakuje,bo każdy jest w jakiś sposób mój,nawet tymczasowicz,każdy jest jedyny i niepowtarzalny,ale Opaliś to był taki,taki...no same wiecie,taki mój ukochany:-(.I jego śmierć taka nagła,taka z dnia na dzień rozwaliła mnie kompletnie:-(

A u Dżerusia wszystko dobrze na całe szczęście:)
Za 2 dni będzie u mnie Magda(migdalena),to porobi nowe fotki:)

Dostałam od Madcat 275zł-dziękuje serdecznie:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

witam, wszystkich, wszystkiego najlepszego w nowym roku dla dogomaniaczek:) i zycze powodzenia aby jak najwiecej psiakow znalazlo nowe domy:)
wplacilam dzis pieniazki dla Dzerusia:)

Posted

Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna.

Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy!

Posted

Doszły wpłaty od Dorcass i Pokerowej więc od razu wysłałam 300 zł do Renaty. Z rozliczeniem trochę się spóźnię, poważne braki czasowe:oops: Wygłaskajcie piesa.

edit. rozliczenie już w 2. poście

Posted

Dziekuję za wszystko kochane :)

Niestety pożegnałam dzisiaj kolejnego staruszka:-(.Punio był u mnie 3 miesiące,od ponad 2 nie chodził wcale.biedny,kochany pisak:-(

U Dzerusia wszystko dobrze,we wtorek była u mnie Migdalena i Morisowa i porobiły fotki dzerusiowi.W oczekiwaniu na ich zdjęcia,wkleje moje foty

Wczesniej doszła dopłata 25zł,a dzisiaj 300zł-dziekuję bardzo:):loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Migdalena i Morisowa - to kiedy wstawicie foteczki Dżerusia?

Pzdr.[/QUOTE]
Migdalena robiła fotki,potem nie było Jej 2 tyg w kraju,potem ja dostałam fotki na maila i wstawiam:) Troszkę to trwało,ale foty mam.Wprawdzie tylko 3,no ale są;)
Zobaczcie jaki to kochany,grzeczny psiak,taka popierdułka:loveu:
I jak tu było dac go na łańcuch?:shake:
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8485/dzery.jpg[/IMG]

[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/9296/dzery1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/1926/dzery2.jpg[/IMG]

No i zaliczyliśmy tez wizyte u weta,bo Dzerus znowu kaszle,łzawi i sie drapie:shake:.Podobno juz jakies drzewa zaczynaja kwitnąć:roll:No muszą,bo Dzerusiowi wraca alergia.Biedny psiak,no ale co zrobić...Az sie boję jak zaczną na maxa kwitnąć inne drzewa,trawy i nie wiem co jeszcze.Dżeruś musi brac zastrzyki p/świądowe i p/zapalne,bo inaczej zaflika się i zadrapie na smierć.Wizytę biorę na siebie
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/8739/017fzv.jpg[/IMG]

Posted

No wiecie co, zaglądam na dogo po przerwie i to już trzeci psiak z kłopotami :sad: Co się dzieje:sad: Dżeruśku, nie martw się jak trzeba będzie to wszystkie drzewa i trawy wytniemy/wykosimy żeby cię tylko alergia nie męczyła;)