Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On mnie zawsze tak rozczula - spokojny, skromny, uśmiechnięty Dżeruś.
Dziewczyny, może i dom się nie znajdzie, nie wiadomo, ale samo to, że może być w domowych warunkach, to już dużo. Dla Dżerego to pewnie nawet bez różnicy.
Jest tyle przepychanek na dogo i tyle awantur, kombinowania, że czasami aż się zapomina, że główny cel to jest właśnie to - żeby jakiś pies mógł się czuć jak w domu...

• 2 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
A czy ten domek, który chciał adoptować Dżerego, w końcu zrezygnował?

Po wymianie maili i rozmowie telef,domek sie juz nie odezwał.Rozmawiałam z Pokerową na temat tego domku i wydaje nam się,że to nie było wymarzone miejsce dla Dżerusia.
Pan-dobry,poczciwy człowiek,ale...Dzeruś mieszkałby w budzie i byłby na łańcuchu dopóki nie nauczyłby się,że nie sika się na rabatki.W dzień byłby na trochę spuszczany,a jakby było mu mało miejsca,to latałby za furtką razem z psim rezydentem,który zna juz tamte tereny i zawsze wraca do domu,także spoko,samochód by ich nie potrącił,bo tam rzadko jeżdżą.No i fajnie by było,żeby Dżeruś szczekał przy bramie na obcych,bo Panu tego trochę brakuje.
A Dżerus to pierdułka,szkoda go na łańcuch,szkoda,żeby gdzieś się zagubił jakby wychodził poza podwórko,no i to nie jest pies obronny:shake:

Luka cały czas odnawia mu allegro,ja na bazarku wykupie ogłoszenia,bo chyba dzerusiowi sie wszystko pokończyło.Kontakt w ogłoszeniach jest do Luki

Posted

rita60 napisał(a):
Ja też odnawiam parę ogloszen Dżerego:roll:ale coś nie ma szczescia do domku....

Dzięki Rituś:loveu:
No były dwie osoby interesujące się dzerusiem.Jedna to dziewczyna,z którą juz byłam umówiona i czekałam na nią w domu,ale nie przyjechała i nie odpowiadała na moje tel i smsy,no i ten pan

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzięki Rituś:loveu:
No były dwie osoby interesujące się dzerusiem.Jedna to dziewczyna,z którą juz byłam umówiona i czekałam na nią w domu,ale nie przyjechała i nie odpowiadała na moje tel i smsy,no i ten pan

Renatko widocznie to nie były domki dla malego,wierzę,ze sie doczeka.
Zreszta też bym nie chciała odchodzić z takiego DT:razz:

Posted

Zrobiłam nowe rozliczenie Dżerowe. Nie będzie mnie przez 1-2 tygodnie na dogomanii. Ale wyślę kasę terminowo i dam znak telefonicznie. Pozdrawiam!
p.s. Dżerusiowi głaskanko przesyłam :)

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczynki jestem,przepraszam za zastój,ale od wrzesnie spadają na mnie same ciosy.We wrzesniu umarł Morusek:-(,miał 19lat,był prawie rok u mnie.W październiku umarł Opaliś-zwaliło mnie to kompletnie z nóg,bo psiak jednego dnia zdrowy,a drugiego umiera.Okazało się,że pękł podstępny nowotwór prostaty:-(.Wczoraj umarła babuleńka jamniczusia-była tak zainfekowana,ropa ciekła oczkami,noskiem,az w końcu pękł jakis ropień w środku ciałka,nie daliśmy rady jej uratować:-(.Myślałam,że dam rade,że jestem twarda,ale nie,każda śmierć mnie przybija..a w domu same staruszki...
Dzeruś tez ostatnio niedomagał,był osowiały,bez apetytu.Pognałam z nim do weta,porobiłam badanie krwi,ale wet niczego sie nie dopatrzył,badania tez wyszły dobrze.Po prostu wiek i pogoda tak wpłynęły na dzerusia.
No i wiecie co?:-o Wet określił go na powyżej 12 lat,nawet na 14:-o:-o.Inna wetka dała mu 10-12lat,a ten wet nawet 14.O ludzie co jest????Przecież przyszedł do mnie ze schroniska z etykietką 5 lat!A on ewidentnie jest juz mocno starszym pieskiem:roll:.

Wizyta

Idziemy do weta

U weta

Posted

Czekamy na wyniki krwi

Także dzerusiowi nic konkretnie nie jest,ot jak człowiek-raz lepszy dzień,raz gorszy.Niuniuś waży 15 kilo.
Pieniążki za dzerusia doszły-dziękuję:)
Wizytę u weta biorę na siebie

Posted

Trzymaj się Renatko, na pewno nie jest Ci łatwo patrzeć codziennie na to wszystko i żegnać kolejne psiaki :sad:
Dzięki za zasponsorowanie wizyty. Pamiętajcie, że Dżery (Jerry:cool3:) ma u mnie zapasik, w tej chwili to 150 zł. Od ostatniego rozliczenia nic się nie zmieniło.