Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 O, masz... Ja tam żadnych kwitnących drzew jeszcze nie widze... może to niekoniecznie na drzewa...? Pzdr. Quote
agata51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Może trawy? Ledwo śniegi puściły, już wschodzą - ale żeby kwitły? Może w domku coś doniczkowego kwitnie? Kurczę, za moich czasów nie było tylu alergików. A drzewa kwitły tak samo. A nawet było ich więcej. Dżerku, trzymaj się. Wysłałam kaskę za I i II. Przepraszam za opóźnienie. Grudzień i styczeń to nie są dla mnie lekkie miesiące. Quote
dorcass Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 zaraz wyjdzie ze dzery bedzie siedzial dwa lata u Reni i zacznie trzeci, nikt go nie cche ma dwa allegra i zero zainteresowania:( w tym schronisku napewno by umarl:(..... Quote
dorcass Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 u dzerego staly zastoj, widocznie nie poraza uroda:( Quote
Asiaczek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Oj, pewnie gdzieś jest jego wielbiciel, ale czy sie odnajdą...? pzdr. Quote
dorcass Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 zaraz bedzie dwa lata:( zasiedzial sie.... co tu robic:( Quote
nika28 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dżery, ile ty jeszcze będziesz czekał na ten domek, co ? :( Quote
Lionees Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziękuję wszystkim za pamięć,dziękujemy z Dżerusiem za buziaczki i odsyłamy podwójne buziaczki:kiss_2::kiss_2: Tak...w maju miną 2 lata... U Dżerusia juz dobrze,nie kaszle,nie kicha.A odnosnie kwiatków w domu,to u mnie nic nie kwitnie,bo mam same liściaste,od lat ten sam zestaw.Ale pod koniec stycznia przyjechali do mnie z Konina z niewidomym Stivusiem i dziewczyna,która przyjechała mówiła,że tez ma alergie na coś kwitnącego i była juz cała obsypana krosteczkami i z nosa tez Jej ciekło i Dzeruś tez wtedy miał objawy alergii.I stąd przypuszczenie,że coś kwitło.Tylko co to mogło byc w środku zimy? Nie mam pojęcia.Ale teraz póki co jest dobrze. Nasz kawaler:) Quote
dorcass Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 z tego co pamietam, leszczyna kwitnie od poczatku stycznia:( Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Hm, a może Dżeruś nigdzie nie chce iść... tutaj mu dobrze:) Pzdr. Quote
agata51 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Hm, a może Dżeruś nigdzie nie chce iść... tutaj mu dobrze:) Pzdr. A pewnie, głupi nie jest. Zresztą w tym wieku wszelkie zmiany są niewskazane. A mój tymczasik 2 tygodnie temu znalazł domek marzeń. Tylko :angryy: pół roku u mnie mieszkał. Marcowa kaska poszła dzisiaj/wczoraj. Quote
madcat1981 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Już jest:) wstawię rozliczenie lada chwila. Dżery, trudno znaleźć dom lepszy od Renaty:D Quote
agata51 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [FONT=Calibri]"agata51[/FONT] [FONT=Calibri]20,00 zł[/FONT] [FONT=Calibri]II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II[/FONT], III, IV" madcat, te "duże" miesiące to zaległości? [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
madcat1981 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Nie:-o to jakieś błędy przy kopiowaniu z Worda. Jesteś na bieżąco. Quote
Lionees Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Witajcie Kochane U mnie w domu rozpacz,6 kwietnia umarł Stivuś,7 kwietnia Precelek,14 kwietnia Książe:-(.To za dużo nawet jak dla mnie,co jestem ze śmiercią za pan brat:shake: U Dżerusia natomiast wszystko jako tako dobrze.Troszkę pokasłuje,ale nie łzawi,nie smarka i się nie drapie,czyli mimo że pełno wszystkiego kwitnie,to chwała Bogu nie kwitnie coś na co Dżeronimo jest uczulony.No ale to,że nie kwitnie teraz,nie znaczy że nie zakwitnie wkrótce:roll:.nie wiem,czy nie trzeba będzie wdrożyć zyrtecu,albo innego leku p/alergicznego.Musze to uzgodnić z wetem. Tak na szybko 3 fotki Dupka zsunęła się z poduchy,ale co tam;) Jestem poważny... I usmiechnięty... To jest nadzwyczaj dobry i grzeczny pies.CUDO,nie mam słów,no IDEAŁ:loveu: Pieniążki dostałam,dziękuję bardzo:loveu: Dzeruś jak zwykle zakroplony p/kleszczom,a kleszczy u nas miliony-dosłownie:shake: Quote
madcat1981 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Renato, bardzo mi przykro z powodu psiaków. To jak jakiś koszmar... Dżeruniu, dobrze słoneczko, że u ciebie dobrze. Nie damy cię tej alergii, nie bój się. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Lionees']Witajcie Kochane U mnie w domu rozpacz,6 kwietnia umarł Stivuś,7 kwietnia Precelek,14 kwietnia Książe:-(.To za dużo nawet jak dla mnie,co jestem ze śmiercią za pan brat:shake: U Dżerusia natomiast wszystko jako tako dobrze.Troszkę pokasłuje,ale nie łzawi,nie smarka i się nie drapie,czyli mimo że pełno wszystkiego kwitnie,to chwała Bogu nie kwitnie coś na co Dżeronimo jest uczulony.No ale to,że nie kwitnie teraz,nie znaczy że nie zakwitnie wkrótce:roll:.nie wiem,czy nie trzeba będzie wdrożyć zyrtecu,albo innego leku p/alergicznego.Musze to uzgodnić z wetem. Tak na szybko 3 fotki To jest nadzwyczaj dobry i grzeczny pies.CUDO,nie mam słów,no IDEAŁ:loveu: Pieniążki dostałam,dziękuję bardzo:loveu: Dzeruś jak zwykle zakroplony p/kleszczom,a kleszczy u nas miliony-dosłownie:shake: Dla psiaków ["]["] ["] Dobrze, że u Dżerusia wsio w porządku:) Trzymaj się... Pzdr. Quote
kkanarekk Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Witam, szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Łomiankach pod Warszawą. Dla terierka z mojego podpisu. Bardzo proszę o pomoc :) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='kkanarekk']Witam, szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Łomiankach pod Warszawą. Dla terierka z mojego podpisu. Bardzo proszę o pomoc :) Znalazłaś kogoś? Może inga.mm będzie mogła, ale może kogoś poleci? Pzdr. Quote
Recommended Posts