Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może trawy? Ledwo śniegi puściły, już wschodzą - ale żeby kwitły? Może w domku coś doniczkowego kwitnie? Kurczę, za moich czasów nie było tylu alergików. A drzewa kwitły tak samo. A nawet było ich więcej. Dżerku, trzymaj się.

Wysłałam kaskę za I i II. Przepraszam za opóźnienie. Grudzień i styczeń to nie są dla mnie lekkie miesiące.

Posted

zaraz wyjdzie ze dzery bedzie siedzial dwa lata u Reni i zacznie trzeci, nikt go nie cche ma dwa allegra i zero zainteresowania:( w tym schronisku napewno by umarl:(.....

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję wszystkim za pamięć,dziękujemy z Dżerusiem za buziaczki i odsyłamy podwójne buziaczki:kiss_2::kiss_2:

Tak...w maju miną 2 lata...
U Dżerusia juz dobrze,nie kaszle,nie kicha.A odnosnie kwiatków w domu,to u mnie nic nie kwitnie,bo mam same liściaste,od lat ten sam zestaw.Ale pod koniec stycznia przyjechali do mnie z Konina z niewidomym Stivusiem i dziewczyna,która przyjechała mówiła,że tez ma alergie na coś kwitnącego i była juz cała obsypana krosteczkami i z nosa tez Jej ciekło i Dzeruś tez wtedy miał objawy alergii.I stąd przypuszczenie,że coś kwitło.Tylko co to mogło byc w środku zimy? Nie mam pojęcia.Ale teraz póki co jest dobrze.

Nasz kawaler:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, a może Dżeruś nigdzie nie chce iść... tutaj mu dobrze:)

Pzdr.

A pewnie, głupi nie jest. Zresztą w tym wieku wszelkie zmiany są niewskazane. A mój tymczasik 2 tygodnie temu znalazł domek marzeń. Tylko :angryy: pół roku u mnie mieszkał.

Marcowa kaska poszła dzisiaj/wczoraj.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Calibri]"agata51[/FONT] [FONT=Calibri]20,00 zł[/FONT] [FONT=Calibri]II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, I, II[/FONT], III, IV"

madcat, te "duże" miesiące to zaległości? [FONT=Calibri]

[/FONT]

Posted

Witajcie Kochane

U mnie w domu rozpacz,6 kwietnia umarł Stivuś,7 kwietnia Precelek,14 kwietnia Książe:-(.To za dużo nawet jak dla mnie,co jestem ze śmiercią za pan brat:shake:

U Dżerusia natomiast wszystko jako tako dobrze.Troszkę pokasłuje,ale nie łzawi,nie smarka i się nie drapie,czyli mimo że pełno wszystkiego kwitnie,to chwała Bogu nie kwitnie coś na co Dżeronimo jest uczulony.No ale to,że nie kwitnie teraz,nie znaczy że nie zakwitnie wkrótce:roll:.nie wiem,czy nie trzeba będzie wdrożyć zyrtecu,albo innego leku p/alergicznego.Musze to uzgodnić z wetem.
Tak na szybko 3 fotki

Dupka zsunęła się z poduchy,ale co tam;)

Jestem poważny...

I usmiechnięty...

To jest nadzwyczaj dobry i grzeczny pies.CUDO,nie mam słów,no IDEAŁ:loveu:

Pieniążki dostałam,dziękuję bardzo:loveu:

Dzeruś jak zwykle zakroplony p/kleszczom,a kleszczy u nas miliony-dosłownie:shake:

Posted

[quote name='Lionees']Witajcie Kochane
U mnie w domu rozpacz,6 kwietnia umarł Stivuś,7 kwietnia Precelek,14 kwietnia Książe:-(.To za dużo nawet jak dla mnie,co jestem ze śmiercią za pan brat:shake:
U Dżerusia natomiast wszystko jako tako dobrze.Troszkę pokasłuje,ale nie łzawi,nie smarka i się nie drapie,czyli mimo że pełno wszystkiego kwitnie,to chwała Bogu nie kwitnie coś na co Dżeronimo jest uczulony.No ale to,że nie kwitnie teraz,nie znaczy że nie zakwitnie wkrótce:roll:.nie wiem,czy nie trzeba będzie wdrożyć zyrtecu,albo innego leku p/alergicznego.Musze to uzgodnić z wetem.
Tak na szybko 3 fotki
To jest nadzwyczaj dobry i grzeczny pies.CUDO,nie mam słów,no IDEAŁ:loveu:
Pieniążki dostałam,dziękuję bardzo:loveu:
Dzeruś jak zwykle zakroplony p/kleszczom,a kleszczy u nas miliony-dosłownie:shake:
Dla psiaków ["]["] ["]
Dobrze, że u Dżerusia wsio w porządku:)
Trzymaj się...

Pzdr.

Posted

[quote name='kkanarekk']Witam, szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Łomiankach pod Warszawą. Dla terierka z mojego podpisu. Bardzo proszę o pomoc :)
Znalazłaś kogoś? Może inga.mm będzie mogła, ale może kogoś poleci?

Pzdr.