Ewa od Auris Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Sprawa złamanego kła Aury zakończyła się.Dzisiaj odwiedziła nas zaprzyjaźniona Pani stomatolog,pozaglądała,obejrzała i powiedziała że mogę być spokojna o zdrowie i komfort Aury.Kieł jest bezpieczny.Na pewno nie boli ją i jeżeli nie ukruszy się bardziej to nie ma potrzeby nic z nim robić.Jestem usatysfakcjonowana,gdyż takich oględzin i zainteresowania pacjentem oczekiwałam.Nie pozostaje nam nic innego jak żyć długo i szczęśliwie 3 Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Wspaniałe wieści :) Na takie czekaliśmy. 1 Quote
Tola Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Cieszę się, ze historia ma takie zakończenie :) Najważniejsze ze Aura nie odczuwa bólu :) Wszystkiego dobrego! 1 Quote
Havanka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Wieści wspaniałe ! O to właśnie chodziło, zeby ktoś zainteresowany pacjentem, fachowym okiem ocenił stan tego zęba. Teraz nie pozostaje nic innego, by życzyć Auris i jej nowej Rodzinie nieustającego zdrowia i tylko szczęśliwych, wspólnych chwil ! Powodzenia ! 1 Quote
Bogusik Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 O 22.11.2016 o 18:44, Havanka napisał: Wieści wspaniałe ! O to właśnie chodziło, zeby ktoś zainteresowany pacjentem, fachowym okiem ocenił stan tego zęba. Teraz nie pozostaje nic innego, by życzyć Auris i jej nowej Rodzinie nieustającego zdrowia i tylko szczęśliwych, wspólnych chwil ! Powodzenia ! Nic ująć i nic dodać w sprawie zdiagnozowania Aury.Dołączam z życzeniami całym sercem,dla Aurisi i jej wspaniałej Rodziny :) 1 Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. 1 Quote
Tola Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Życzę, aby przy świątecznym stole nie zabrakło radości i ciepła rodzinnego, a Nowy Rok przyniósł ze sobą szczęście i pomyślność. 1 Quote
Havanka Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Tolu, czy to aby na pewno Auris??? Niby ta sama, a jednak inna... 1 Quote
azalia Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 Jak się miewa piękna Aurunia i jej współtowarzysze? Quote
Ewa od Auris Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Przepraszam że tak późno odpisuję,ale dawno na dogo nie byłam.Aura ma się swietnie,pozostały inwentarz również.Zero problemów,tylko sielanka.Aura skradła moje serce i jest moją pupilką.Może dlatego też że Norcia i Gabcia tak bardziej za moim mężem.Aura w domu krok w krok za mną.Jest cuuuuuuuuuuuuuuuuud 2 Quote
Tola Posted May 6, 2017 Author Posted May 6, 2017 3 godziny temu, Ewa od Auris napisał: Przepraszam że tak późno odpisuję,ale dawno na dogo nie byłam.Aura ma się swietnie,pozostały inwentarz również.Zero problemów,tylko sielanka.Aura skradła moje serce i jest moją pupilką.Może dlatego też że Norcia i Gabcia tak bardziej za moim mężem.Aura w domu krok w krok za mną.Jest cuuuuuuuuuuuuuuuuud Szczęściara z Aury Quote
Ewa od Auris Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 Dzisiaj wielki dzień.Świętujemy 1 urodziny Aury.Dlatego też weszłam na forum by po roku podziękować Wszystkim raz jeszcze.Dziękuję za opiekę,za wsparcie ,za zainteresowanie,za okazane serce,za pieniądze wpłacane dla Auris .Dziękuję za dom tymczasowy u Murki,Dziękuję wszystkim których poruszył los Auris.Możecie być spokojni.Aura jest w swoim domku.Szczęśliwa i bezpieczna na zawsze.Pozdrawiam 4 Quote
Tola Posted June 18, 2017 Author Posted June 18, 2017 To już rok... Piękna uroczystość, piękne słowa Pani Ewo - to my dziękujemy Szukaliśmy dla Aury domu pełnego miłości i udało się - wszystko to już ma na zawsze Proszę wymiziać Piękną od nas wszystkich. Życzę kolejnych pięknych, wspólnych lat ! Quote
Havanka Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Ja również życzę Wam, wielu jeszcze takich rocznic, obchodzonych w szczęściu i nieustającym zdrowiu ! Wszystkiego najlepszego !!! Quote
Tola Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale Auris przesyła czerwcowe pozdrowienia 1 Quote
Nesiowata Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale Auris przesyła czerwcowe pozdrowienia A pewnie, że zagląda. Quote
Tola Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 14 godzin temu, Nesiowata napisał: A pewnie, że zagląda. Dzięki, ze zawsze jesteś na miejscu:) Quote
Recommended Posts