maciaszek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wikuwiku, teraz wolontariat tylko w soboty! Quote
JOMA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zajrzyjcie proszę UMIERALNIA! NA POMOC! Szczeniaki zjadane przez szczury. Psy i kozy w karcerze! Quote
amikat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Leda ma szanse na domek - fajna pani dzowniła. Dom z ogrodem. Trzymac kciukasy! Quote
amikat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Bardzo ybym chciała zeby jej sie udało, tak jak SOpelkowi Quote
Glutofia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zważywszy na fakt ze w Sosnowcu też jest koza Anetko dla Ciebie: Maciaszku jutro będzie wiadomo czy się pani odezwała czy przemyślała Quote
maciaszek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Toja ponowię swoje pytanie-prośbę o zmiany na stronce internetowej fundacji, dot. katowickiego schroniska i wolontariatu. Quote
BoUnTy Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Póki nic się nie zmieniło i nadal widnieje jakoprowadząca wątek, to prosze kubę i inych o informacje o psach i wątkach, po tygodniu bez internetu wracam do zycia - zaaktualiuje 1 stronę. Rozumiem, że akcja z psami Będzińskimi i szczeniorami obgryzanymi przez szczury to priorytet i na czerwowo u gory powiesić? Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 JOMA napisał(a):Zajrzyjcie proszę UMIERALNIA! NA POMOC! Szczeniaki zjadane przez szczury. Psy i kozy w karcerze! a ten link nie działa Quote
klaudiaaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179661-UMIERALNIA-NA-POMOC-Szczeniaki-zjadane-przez-szczury-Psy-i-kozy-w-karcerze a teraz? Quote
JOMA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dziękuję klaudiaaa :loveu: - nie nadążam za tym nowym dogo :-o Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 "BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa. http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze [FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty: [/FONT] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini" FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 [FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT] Quote
Kisiaraf Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Widze, że tu zmiany w prowadzeniu wątku,a jak z ogłoszeniami do "Oferty" na kogo mogę liczyć? Jak co to czekam na ogłoszenia na [email protected] Quote
BoUnTy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kisiaraf nic mi nie wiadomo o tym, aby działka ogłosen zostala mi także odebrana. W kazdym razie narazie jeszcze zajmę się tym ja, wczoraj nie wyslalam, bo jak widzisz przez Będzinskie psiaki zrobiło się sporo zamieszania. Zaraz popisze i wyśle. Masz nadal miejsce na 10 ogłoszen, tak? Skoro na stronie wszystko ładnie pisze, co i jak, to ja zaaktualizuje 1strone wątku. Zrobie to jeszcze dzisiaj. Od razu czuć, ze mam wolne ;> Wprawdzie moje 2 zmory wstawaly w nocy co godzinkę, wiec sobie nie pospałam... Quote
BoUnTy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zaaktualizowałam 1 stronę ;] Może tak być? Ogłosiłam moje 2 szczyle, Czako i Kazana. Dzisiaj jeszcze dokończe, bo przy ogłaszaniu 5 psiaków na raz idzie to jak krew z nosa. Kisiaraf na kiedy potrzebujesz te ogłoszenia? Chyba w tym tygodniu już sie nie zakfalifikują, prawda? To bym wysłala w niedziele przyszłą, po akcji i całym intensywnym tygodniu szukania domków! Quote
JOMA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 BoUnTy - pierwsza stronka superowa i przejrzysta - mnie się podoba :loveu:- od razu widać, że masz trochę wolnego :lol: Quote
Kisiaraf Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Tak Bounty już wczoraj wysłałam ogłoszenia. Mam miejsce na 10 ogłoszeń, a nawet więcej. Więc jeżeli uda Ci się opisać więcej biedaków to dawaj. Quote
BoUnTy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dużo jest opisanych. Bo to sa naprawdę krótkie opisy. Dam rade. Ale w niedziele - po zkole podjade na akcję i wywiem się jaki jest bilans ;> Zaraz zabieram się za dodanie 10 psiaczków na cafeanimal.pl, bo wczorajsze dodanie poskutkowało Czakusiem w gazecie - kladii telefony sie urywają! Takze z braku czasu postawimy na regularnosc w ogloszeniach, które moga ukazac się w Metrze. Quote
kuba123 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 aktualny adres Fundacji Chorzów-Maciejkowice ul Antoniów 1 zmień to proszę w pierwszym poście Quote
BoUnTy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja tak mialam zmienione, ale widze, e JOMA zamieszcza numer bankowy i stary adres, wiec pomyślałam, że tak ma być, i albo nie chcecie wprowadzac mentliku, bo konto jest na stary adres, albo nie chcecie się chwalic nowym, wiec usunęłam... To mam dodać czy jak? Quote
BoUnTy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja tak mialam zmienione, ale widze, e JOMA zamieszcza numer bankowy i stary adres, wiec pomyślałam, że tak ma być, i albo nie chcecie wprowadzac mentliku, bo konto jest na stary adres, albo nie chcecie się chwalic nowym, wiec usunęłam... To mam dodać czy jak? Quote
maciaszek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przelałam na konto fundacji 44,10 zł z mojego bazarku, z dopiskiem "Mantra", ale jeśli Mantra jest już finansowo "wyzerowana" to możecie przekazać te pieniądze na psiaki z Będzina albo na jakiś inny cel... No właśnie - jaki jest oficjalny adres fundacji? Taki do podawania na przelewach bankowych?! Quote
amikat Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 podawajcie jeszcze stary adres - na przelewach. Ten adres jeszcze funkcjonuje w banku. Dzisiaj odebrałam KRS i musze is c ten adres w banku zmienić. Quote
Recommended Posts