Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja juz wczoraj napisalam PW do Nikandry, i nietylko ja juz z DG wiem o tym. Nie bedzie problemu ze zlapaniem psa (zaoferowalam tez swoja pomoc) tylko z miejsce gdzie go umiescic bo tymczasow brak, bo wiem ze w fundacji tez miejsca brak.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amikat napisał(a):
NIKANDRA 35 - Jak ja odłowisz zadzwoń - ona ja zabierze na klinikę do Czogały. Wyciachamy , sprawdzimy co jest z psem i będziemy martwić się dalej

Wiec sunia jedzie na Brynów, a w tym czasie trzeba myślieć o tymczasie ^^

Posted

Suczka złapana,pojechałą z Jotką po mam nadzieje lepsze życie,sunia bardzo łagodna,młodziutka,
zmęczona,sutki nie wyciągnięte czyli nie miała młodych jeszcze,
bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :loveu:

Posted

Dokładnie. Prosimy o pomoc. Trzeba bazarki robić, ogloszenia.
Mała po sterylce. Doktor ja wieczorem jeszcze zrobił. Do poniedziałku posiedzi w klinice . Co dalej? Kto ma pomysł? W dąbrowie jest jeszcze jedna suczka potrzebujaca pomocy. Ma DT ale nie na długo

Posted

nie mam doświadczenia w bazarkach ale chętnie coś przekażę jak znajdzie się chętna osoba,
może dg32 zrobiłyby bo mają wprawę w bazarkach i ogłaszaniu,czy ona będzie miała wątek na dogo?
po 1 coś wpłacę na sunie,niewiele ale zawsze to już coś będzie

Posted

Mozesz poszukać na dogo DT, osób które zrobią ogłoszenia, rozwiesić ogłoszenia. Nas jest zaledwie garstka przy tej ilości psów cieżko. Trzymanie kciuków jest budujące ale niewiele pomaga..

Posted

Ja mogę porobić ogłoszenia o DT/DS, porozwieszać w DG.
Klaudia jak zrobisz bazarek to ja tez coś przekażę.
Nikandra założysz suni wątek czy ja mam to zrobić.
Ktoś ma propozycję imienia dl suczki?

Posted

Klaudia,porobie fotki rzeczy na bazarek i prześle Ci z opisem,chyba że wolisz sama,niewiele tego jest bo
co tylko miałam dałam na nasze fundacyjne boksery,
zapka załóż jej wątek jeśli możesz,a dg32 porobią jej ogłoszenia w końcu to pod ich blokiem suka biegała i spała,
oczywiście rozpytuje kogo się da o domek ale wszyscy zapsieni

Posted

UWAGA!

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY
Poprzedni adres:
41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21

Nowy adres:
Fundacja S.O.S. dla Zwierząt
41-508 Chorzów – Maciejkowice
Ul. Antoniów 1

Jest to nadal ta sama Fundacja!

[FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT]

Posted

Założyłam suni na szybko wątek, nazywa się Malba. Tylko coś mi się zdjęcia nie pojawiły.
Nikandra mogłabyś może wstawić ty zdjęcia na jej wątek. Podałam na razie na wątku namiary na siebie.
Ile kosztował zabieg sterylki suczki? A czy możemy zbierać pieniążki na konto fundacyjne żeby opłacić zabieg? - to pytanie kieruje do amikat.

Roześlijcie ciotki wątek. Ja pojawię się jutro na dogo bo teraz muszę szybko jechać.

http://www.dogomania.pl/threads/180859-Malba-a-bezdomna-samotna-sunia-co-siAE-z-niAE-stanie-Szukamy-dt?p=14205940#post14205940

Posted

Przepraszam, że nie na temat, ale jest tu sporo osób ze Śląska...

UWAGA!!!
23 lutego - w Chudowie zaginął owczarek niemiecki - Laura, suczka może kuleć, ponieważ ma dysplazję. Jesli ktoś by ją znalazł lub po prostu gdzieś zauważył bardzo proszę dać mi znać ([email protected], gg: 4913896 lub tel. 692 581 343).

Posted

czesc
dziewczyny, dostałam taka wiadomość
wklejam tu, bo moze ten hasky komus zwiał i wy cos wiecie
a moze macie dla takiego super dom

cyt
Dziewczyny ratunku!
Starsza córka mojego byłego męża znalazła psa w typie Husky błąkającego się po Zagórzu. Byli u weta - pies jest zdrowy, nie ma niestety ani tatuażu ani chipa. Ma około roku, maksymalnie dwa lata - bardzo przyjazny dla dzieci, usiłował się bawić z kotem Ewy, ale kot niezdierżył i teraz kot chwilowo mieszka u mojego byłego męża, a Ewa ma w domu psa. Pies nie może tam zostać - Ewa nie jest w stanie się nim zajmować, ma małe dziecko, małe mieszkanie i ukochanego kota, z którym musiała się chwilowo rozstać przez psa. Na cito szukamy pieskowi domu - Ewa nie odda go do schronu, ale bardzo potrzebuje pomocy. Dostałam zdjęcia ale nie umiem ich przerzucić z telefonu niestety, bo mam nowy i jeszcze go nie naumiałam się obsługiwać Jak dostanę zdjęcia mailem to wkleję, a na razie uwierzcie mi na słowo - pies jest piękny i wygląda na rasowego. Pomocy!!!