zapka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja juz wczoraj napisalam PW do Nikandry, i nietylko ja juz z DG wiem o tym. Nie bedzie problemu ze zlapaniem psa (zaoferowalam tez swoja pomoc) tylko z miejsce gdzie go umiescic bo tymczasow brak, bo wiem ze w fundacji tez miejsca brak. Quote
Vannes Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 amikat napisał(a):NIKANDRA 35 - Jak ja odłowisz zadzwoń - ona ja zabierze na klinikę do Czogały. Wyciachamy , sprawdzimy co jest z psem i będziemy martwić się dalej Wiec sunia jedzie na Brynów, a w tym czasie trzeba myślieć o tymczasie ^^ Quote
Nikandra35 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Suczka złapana,pojechałą z Jotką po mam nadzieje lepsze życie,sunia bardzo łagodna,młodziutka, zmęczona,sutki nie wyciągnięte czyli nie miała młodych jeszcze, bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :loveu: Quote
Glutofia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Nikandro nie dziękuj rób bazarki dla dziewczyny teraz trzeba pomyślec o opiece wet i domu tymczasowym. Teraz ty pomóż nam! Cieszę się ze sunia juz bezpieczna :) Quote
amikat Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dokładnie. Prosimy o pomoc. Trzeba bazarki robić, ogloszenia. Mała po sterylce. Doktor ja wieczorem jeszcze zrobił. Do poniedziałku posiedzi w klinice . Co dalej? Kto ma pomysł? W dąbrowie jest jeszcze jedna suczka potrzebujaca pomocy. Ma DT ale nie na długo Quote
Nikandra35 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 nie mam doświadczenia w bazarkach ale chętnie coś przekażę jak znajdzie się chętna osoba, może dg32 zrobiłyby bo mają wprawę w bazarkach i ogłaszaniu,czy ona będzie miała wątek na dogo? po 1 coś wpłacę na sunie,niewiele ale zawsze to już coś będzie Quote
Glutofia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mozesz poszukać na dogo DT, osób które zrobią ogłoszenia, rozwiesić ogłoszenia. Nas jest zaledwie garstka przy tej ilości psów cieżko. Trzymanie kciuków jest budujące ale niewiele pomaga.. Quote
klaudiaaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nikandra,bazarek mogę zrobić ja. Nie ma problemu... Quote
zapka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja mogę porobić ogłoszenia o DT/DS, porozwieszać w DG. Klaudia jak zrobisz bazarek to ja tez coś przekażę. Nikandra założysz suni wątek czy ja mam to zrobić. Ktoś ma propozycję imienia dl suczki? Quote
Nikandra35 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Klaudia,porobie fotki rzeczy na bazarek i prześle Ci z opisem,chyba że wolisz sama,niewiele tego jest bo co tylko miałam dałam na nasze fundacyjne boksery, zapka załóż jej wątek jeśli możesz,a dg32 porobią jej ogłoszenia w końcu to pod ich blokiem suka biegała i spała, oczywiście rozpytuje kogo się da o domek ale wszyscy zapsieni Quote
klaudiaaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Możesz wysłać mi zdjęcia + opisy. [email protected] ;] Quote
kuba123 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zapka napisał(a): Ktoś ma propozycję imienia dl suczki? może MELBA Quote
BoUnTy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mnie się podoba. Czy ktoś zakłada suni wątek, czy mam to zrobić ja? Potrzeba wsparcia: http://www.dogomania.pl/threads/180852-Historia-jakich-wiele-Kocha-ale-to-nie-wszytsko-Prosimy-o-wsparcie Zapraszam na wątek. Zmieniłam 1 str. Zmienił się oficjalnie adres, także ten do podawania w przelewach bankowych. Nowy adres na 1 str. Quote
JOMA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 UWAGA! FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY Poprzedni adres: 41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21 Nowy adres: Fundacja S.O.S. dla Zwierząt 41-508 Chorzów – Maciejkowice Ul. Antoniów 1 Jest to nadal ta sama Fundacja! [FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT] Quote
zapka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Założyłam suni na szybko wątek, nazywa się Malba. Tylko coś mi się zdjęcia nie pojawiły. Nikandra mogłabyś może wstawić ty zdjęcia na jej wątek. Podałam na razie na wątku namiary na siebie. Ile kosztował zabieg sterylki suczki? A czy możemy zbierać pieniążki na konto fundacyjne żeby opłacić zabieg? - to pytanie kieruje do amikat. Roześlijcie ciotki wątek. Ja pojawię się jutro na dogo bo teraz muszę szybko jechać. http://www.dogomania.pl/threads/180859-Malba-a-bezdomna-samotna-sunia-co-siAE-z-niAE-stanie-Szukamy-dt?p=14205940#post14205940 Quote
Mysia_ Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Przepraszam, że nie na temat, ale jest tu sporo osób ze Śląska... UWAGA!!! 23 lutego - w Chudowie zaginął owczarek niemiecki - Laura, suczka może kuleć, ponieważ ma dysplazję. Jesli ktoś by ją znalazł lub po prostu gdzieś zauważył bardzo proszę dać mi znać ([email protected], gg: 4913896 lub tel. 692 581 343). Quote
Glutofia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Joma ja mam podany kod Maciejkowic 41-503. Quote
Glutofia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Joma ja mam podany kod Maciejkowic 41-503. Quote
JOMA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Glutofia - dzwoniłam do "góry", to co napisałam jest poprawne - 41-508 :p Quote
malahit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 czesc dziewczyny, dostałam taka wiadomość wklejam tu, bo moze ten hasky komus zwiał i wy cos wiecie a moze macie dla takiego super dom cyt Dziewczyny ratunku! Starsza córka mojego byłego męża znalazła psa w typie Husky błąkającego się po Zagórzu. Byli u weta - pies jest zdrowy, nie ma niestety ani tatuażu ani chipa. Ma około roku, maksymalnie dwa lata - bardzo przyjazny dla dzieci, usiłował się bawić z kotem Ewy, ale kot niezdierżył i teraz kot chwilowo mieszka u mojego byłego męża, a Ewa ma w domu psa. Pies nie może tam zostać - Ewa nie jest w stanie się nim zajmować, ma małe dziecko, małe mieszkanie i ukochanego kota, z którym musiała się chwilowo rozstać przez psa. Na cito szukamy pieskowi domu - Ewa nie odda go do schronu, ale bardzo potrzebuje pomocy. Dostałam zdjęcia ale nie umiem ich przerzucić z telefonu niestety, bo mam nowy i jeszcze go nie naumiałam się obsługiwać Jak dostanę zdjęcia mailem to wkleję, a na razie uwierzcie mi na słowo - pies jest piękny i wygląda na rasowego. Pomocy!!! Quote
Recommended Posts