agusiazet Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Toż to fantastyczne wieści!!!! Alino, dziękuję!:loveu: Ale to chyba, niestety, oznacza, że nie będziesz już DT? Zawsze możesz liczyć na moją pomoc odnośnie Agusia!!! Chyba, że sama będę w jakimś dołku! DZIĘKUJĘ!!!!:loveu: Quote
AlinaS Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Jeśli chodzi o DT to temat nie jest całkowicie zamknięty - mam w planie postawienie kilku kojców ale ze względu na obecną sytuacje musi to troszkę poczekać - mam nawet część materiałów na ale jednak to koszty nie na chwilę obecną Quote
yoko100 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Super wiadomosc.Pani Alinko:Cool!::iloveyou::angel: Quote
Ulka18 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ale wiadomosc :crazyeye: Wchodze na dogo, patrze i oczom nie dowierzam :-o Fanstastyczna wiadomosc, z glebi serca podytkowana. Agusiu, moglabym Ci podrzucic np. raz na kwartal wplate na Agusia, zebym tez miala wklad w jego utrzymanie, moze tak byc? Dopoki Pani Alinka nie stanie calkiem na nogi. :laola: [SIZE="4"]Badz szczesliwa juz zawsze psinko :laola: Quote
Reno2001 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No ta wiadomośc powalił mnie na kolana :crazyeye:. SUPER! Pani Alino, dziękujemy bardzo, bardzo, bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Tola Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 :multi::multi::multi: Aguś ma dom:multi: Udało się piesiowi:loveu: Quote
kaskadaffik Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 WOW, ale super, Agusia napewno Ci kamień z serca spadł, bo tyle się namartwiłaś o psinkę i o nowy domek, Kochana Pani ALinka:loveu: Agusio bądź szczęśliwy już w SWOIM domku:loveu: Quote
agusiazet Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Myślę, że teraz Aguś będzie już tylko szczęśliwy. Ale chętnie zobaczę zdjęcia już Aliny Agusia:) Quote
Foxowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jak sie ciesze. Ma wielkie szczęście że zostanie z tym kto się nim zajmował. Agusiu wszystkiego najlepszego :loveu:. Super :multi::multi: Quote
agusiazet Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Alino, prosimy napisz choć parę słów od czasu do czasu! Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Aguś panoszy się po domu coraz bardziej i często z duuużym sentymentem wspominam czasy kiedy siedział skulony w kąciku. Dokucza nam wszystkim nieprzeciętnie:evil_lol:. Skacze podgryza rotkę SABCIĘ, zaczepia nas okrutnie a przeszedł już sam siebie gdy nauczył się wychodzić sobie na spacer przez okno jak zobaczy że wychodzę z innym psem na spacer to on jest wyjątkowo towarzyski i stwierdził że jego towarzystwo jest naprawdę niezbędne:diabloti:. Biorę psiaki pojedyńczo na spacery ponioeważ Aguś jest tak energiczny i absorbujący w zabawie i << dokuczaniu "iż Saba na pógodzinnym spacerze nie ma czasu się załatwić. Jednym słowem energia go rozpiera aż nadto.Czasami wręcz posadzamy go z TŻ o ADHD:evil_lol:. Sumując najwyrażniej stwierdził że JESTEM JUŻ U SIEBIE TO TERAZ MOGĘ WSZYSTKO [SIZE=2]A swoją drogą skąd on to wie ????:lol: Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A to wykończona Agusiem Saba i pobojowisko po Aguśku. Saba wykończona a on sobie muśli co by tu jeszcze......? Quote
agusiazet Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Alino, Aguś wygląda świetnie i te uchole tak fajnie sterczą. Miał psiak szczęście i wreszcie to wie, że ma dom! Jeszcze raz stokrotne dzięki za przygarnięcie Agusia! Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zrobił się z niego prawdziwy diabełek w piej skórze:diabloti: A ręczę że czasami mam dość tego wariata:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tak czytam i czytam post Aliny i oczom nie wierze, czy to ten sam pies :crazyeye: Kiedys trzesacy sie ze strachu, skulony bidak, a teraz wychodzacy za Pancia przez okno rozrabiaka :cool3: Niesamowita odmiana :p Quote
halcia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moze siedzi z Toba na dogo i sam wyczytał dobra dla siebie wiadomosć...:eviltong: Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tak czy inaczej z pewnością długo nie doceniałyśmy jego potencjału i inteligencji Quote
AlinaS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wszyscy podziwiają Agusia i jego postępy a gdzie chociaż ciut współczucia dla opiekunki:lol: Quote
agusiazet Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Podziwiamy i Agusia, i opiekunkę, bo bez tych dwojga nic by nie było dla tych dwojga!!! Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A oto bardzo zamazane i niewyraźne zdjęcie ale przedstawiające obecny charakterek diablika Agusia Fotka robiona a telefonu i w dużym ruchu ale tu nie o ostrość chodzi tylko o diabłowaty charakterek - no i gdzie dawny Aguś???? Biedna Saba ona ma tak przechlapane całymi dniami a i my jak się napatoczymy w zasięgu to i również a czemu nam miałby odpuścić? Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aguś uaktywniony jak nie wiem co no i chyba muszę się brać za dobre wychowanie bo jego obecne zachowanie z dobrym wychowaniem nie ma absolutnie nic wspólnego. Quote
Recommended Posts