Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toż to fantastyczne wieści!!!! Alino, dziękuję!:loveu: Ale to chyba, niestety, oznacza, że nie będziesz już DT? Zawsze możesz liczyć na moją pomoc odnośnie Agusia!!! Chyba, że sama będę w jakimś dołku!

DZIĘKUJĘ!!!!:loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o DT to temat nie jest całkowicie zamknięty - mam w planie postawienie kilku kojców ale ze względu na obecną sytuacje musi to troszkę poczekać - mam nawet część materiałów na ale jednak to koszty nie na chwilę obecną

Posted

Ale wiadomosc :crazyeye: Wchodze na dogo, patrze i oczom nie dowierzam :-o Fanstastyczna wiadomosc, z glebi serca podytkowana.

Agusiu, moglabym Ci podrzucic np. raz na kwartal wplate na Agusia, zebym tez miala wklad w jego utrzymanie, moze tak byc? Dopoki Pani Alinka nie stanie calkiem na nogi.

:laola: [SIZE="4"]Badz szczesliwa juz zawsze psinko :laola:

Posted

WOW, ale super, Agusia napewno Ci kamień z serca spadł, bo tyle się namartwiłaś o psinkę i o nowy domek, Kochana Pani ALinka:loveu:
Agusio bądź szczęśliwy już w SWOIM domku:loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Aguś panoszy się po domu coraz bardziej i często z duuużym sentymentem wspominam czasy kiedy siedział skulony w kąciku. Dokucza nam wszystkim nieprzeciętnie:evil_lol:. Skacze podgryza rotkę SABCIĘ, zaczepia nas okrutnie a przeszedł już sam siebie gdy nauczył się wychodzić sobie na spacer przez okno jak zobaczy że wychodzę z innym psem na spacer to on jest wyjątkowo towarzyski i stwierdził że jego towarzystwo jest naprawdę niezbędne:diabloti:. Biorę psiaki pojedyńczo na spacery ponioeważ Aguś jest tak energiczny i absorbujący w zabawie i << dokuczaniu "iż Saba na pógodzinnym spacerze nie ma czasu się załatwić. Jednym słowem energia go rozpiera aż nadto.Czasami wręcz posadzamy go z TŻ o ADHD:evil_lol:.
Sumując najwyrażniej stwierdził że

JESTEM JUŻ U SIEBIE TO TERAZ MOGĘ WSZYSTKO
[SIZE=2]A swoją drogą skąd on to wie ????:lol:

Posted

Tak czytam i czytam post Aliny i oczom nie wierze, czy to ten sam pies :crazyeye: Kiedys trzesacy sie ze strachu, skulony bidak, a teraz wychodzacy za Pancia przez okno rozrabiaka :cool3: Niesamowita odmiana :p

Posted

A oto bardzo zamazane i niewyraźne zdjęcie ale przedstawiające obecny charakterek diablika Agusia

Fotka robiona a telefonu i w dużym ruchu ale tu nie o ostrość chodzi tylko o diabłowaty charakterek - no i gdzie dawny Aguś????
Biedna Saba ona ma tak przechlapane całymi dniami a i my jak się napatoczymy w zasięgu to i również a czemu nam miałby odpuścić?

Posted

Aguś uaktywniony jak nie wiem co no i chyba muszę się brać za dobre wychowanie bo jego obecne zachowanie z dobrym wychowaniem nie ma absolutnie nic wspólnego.