Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusia - nie poddawaj się. Wierzę, że domek dla Agusia się znajdzie. Ja w ogłoszeniach nie pomogę :oops: ja tylko taka banerkowa jestem (na razie przynajmniej) ale do prośby o ogłoszenia się przyłączam :razz:

Posted

Przyjazd męża opóźni Agusiowe Allegro, bo on strasznie się złości, jak siedzę na Dogomanii!!! Ale odnowię na pewno. O ogłoszenia proszę Terrę, ona zawsze ogłasza mieleckie psy!

Posted

Radunia, a jak myślisz skąd mam kasę na pomaganie? Właśnie od niego!!! Ja pracuję w szkole i moja wypłata ledwo starcza na opłacenie opłat i życie studentki córki w Krakowie:( Zresztą na tymczasy też się zgadza, ale tylko czasami! Na razie były u mnie trzy:) Zresztą fajny chłop z niego, ale tak mało jesteśmy razem i stąd to burczenie na siedzenie na komie. Ale teraz poszedł załatwiać swoje sprawy! Więc nadzoru nie ma!:evil_lol: Za to Aguś zaraz będzie miał Allegro:)

Posted

Odezwała się Pani Żaneta, może coś wyjdzie z ogłoszenia Agusia w gazecie, tylko wszystkie zdjęcia są za małe. Alino, nawet te które mi przysłałaś na skrzynkę. Czy mogłabyś pstryknąć Agusiowi nowe fotki? Może tą drogą uda mu się znaleźć dom!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Kochany Agusiu znajdź wreszcie swój własny, wspaniały domek, bo osiwieję z zamartwiania się o Ciebie!!!

Nie siwiej, Aguś znajdzie dom. Nie ma najgorzej - nie błąka się po ulicach, nie siedzi w schronie. Cierpliwości. :lol:

Posted

Dobre zdjecia to podstawa znalezienia domu. Gdy sa slabe, małe, to nawet nikt aukcji nie otworzy. Agus ma przepiekna mordke, moze by ja da na miniaturke.
Fundacja na czerwiec nie znalazla domu dla Agusia, ale jest na ich stronie i moze ktos sie zglosi.

Posted

Ulka18, dzięki za wieści. AlinoS. ja na razie zatem wstrzymuję się z przelaniem pieniedzy na paszport i czipa dla Agusia, gdyż nie jest to sprawa naglaca! A co ze szczepieniami pieska?

Posted

Niestety nie ma chetnych zagranica, ale moze jeszcze ktos sie skusi. Do naszych ogloszen lokalnych potrzebne bylyby dobre portretowe zdjecia. Moze ktos by podjechal Pani Alinko do Pani i je popstrykal? bez tego nie ruszymy z miejsca.