kaskadaffik Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Aga ja wiem że hopanie to podzrucanie do góry:eviltong: ale chciałam wiedzieć jak się to robi heh...bo nie wiem:cool3: Jak będę chwilke mieć to poogłaszam tam gdzie potrafię:roll: Quote
Ra_dunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Agusia - nie poddawaj się. Wierzę, że domek dla Agusia się znajdzie. Ja w ogłoszeniach nie pomogę :oops: ja tylko taka banerkowa jestem (na razie przynajmniej) ale do prośby o ogłoszenia się przyłączam :razz: Quote
agata51 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jak ogłoszenia potrzebne, to tylko Brysio (ona mnie chyba zabije!). Albo Isadora7, Marinka, Ola_la. Quote
agusiazet Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Przyjazd męża opóźni Agusiowe Allegro, bo on strasznie się złości, jak siedzę na Dogomanii!!! Ale odnowię na pewno. O ogłoszenia proszę Terrę, ona zawsze ogłasza mieleckie psy! Quote
agusiazet Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Radunia, a jak myślisz skąd mam kasę na pomaganie? Właśnie od niego!!! Ja pracuję w szkole i moja wypłata ledwo starcza na opłacenie opłat i życie studentki córki w Krakowie:( Zresztą na tymczasy też się zgadza, ale tylko czasami! Na razie były u mnie trzy:) Zresztą fajny chłop z niego, ale tak mało jesteśmy razem i stąd to burczenie na siedzenie na komie. Ale teraz poszedł załatwiać swoje sprawy! Więc nadzoru nie ma!:evil_lol: Za to Aguś zaraz będzie miał Allegro:) Quote
Ra_dunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No co za maż :mad: Zamiast się złościć to mógłby pomóc :razz: Quote
agusiazet Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Poprawione i z nowymi zdjęciami Allegro Agusia: AGUŚ WYJĄTKOWY PIES DLA WYJĄTKOWEGO CZŁOWIEKA (651275830) - Aukcje internetowe Allegro Quote
terra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ogłoszenia: Aguś, pies który nigdy nie zaznał szczęścia czeka Aguś, pies który nigdy nie zaznał szczęścia czeka | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://brwinow.olx.pl/agus-pies-ktory-nigdy-nie-zaznal-szczescia-czeka-iid-33365746 Aguś, pies który nigdy nie zaznał szczęścia czeka - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Quote
agusiazet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Terra jak zwykle niezawodna, dziękuję serdecznie!!! Quote
agusiazet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Odezwała się Pani Żaneta, może coś wyjdzie z ogłoszenia Agusia w gazecie, tylko wszystkie zdjęcia są za małe. Alino, nawet te które mi przysłałaś na skrzynkę. Czy mogłabyś pstryknąć Agusiowi nowe fotki? Może tą drogą uda mu się znaleźć dom!!! Quote
agusiazet Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Kochany Agusiu znajdź wreszcie swój własny, wspaniały domek, bo osiwieję z zamartwiania się o Ciebie!!! Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agusiazet napisał(a):Kochany Agusiu znajdź wreszcie swój własny, wspaniały domek, bo osiwieję z zamartwiania się o Ciebie!!! Nie siwiej, Aguś znajdzie dom. Nie ma najgorzej - nie błąka się po ulicach, nie siedzi w schronie. Cierpliwości. :lol: Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ogłoszenia są to i szansa na domek się zwiększa :) Quote
Ulka18 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dobre zdjecia to podstawa znalezienia domu. Gdy sa slabe, małe, to nawet nikt aukcji nie otworzy. Agus ma przepiekna mordke, moze by ja da na miniaturke. Fundacja na czerwiec nie znalazla domu dla Agusia, ale jest na ich stronie i moze ktos sie zglosi. Quote
agusiazet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Ulka18, dzięki za wieści. AlinoS. ja na razie zatem wstrzymuję się z przelaniem pieniedzy na paszport i czipa dla Agusia, gdyż nie jest to sprawa naglaca! A co ze szczepieniami pieska? Quote
Ulka18 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Niestety nie ma chetnych zagranica, ale moze jeszcze ktos sie skusi. Do naszych ogloszen lokalnych potrzebne bylyby dobre portretowe zdjecia. Moze ktos by podjechal Pani Alinko do Pani i je popstrykal? bez tego nie ruszymy z miejsca. Quote
agusiazet Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Kto pokocha Agusia, to taki fajny piesek!!! Quote
agusiazet Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dobry domek dla Agusia bardzo potrzebny! Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Agusiu gdzie ten najukochańszy domek? Ale gdzieś jest napewno i się znajdzie;) Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Podrzucam Agusia i też wierzę, że w końcu Jego własny domek Go odnajdzie!!! Quote
Recommended Posts