agusiazet Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Aguś odżył, więc tylko czekać jak i reszta rodziny odżyje!!! (czyt. Przyzwyczai się:)) Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wcale nie jestem pewna czy przyzwyczaimy się do taaaakiego rozrabiactwa.... Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Aguś z Sabą idą na 3 dni do hotelu - musimy wyjechać mam nadzieję że się nie uwsteczni... Quote
halcia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No cóz,tak bywa,ciekawa jestem jaka będzie reakcja na zmiany...ale beda razem,to zawsze razniej! Quote
AlinaS Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Razem i w jednym kojcu mam nadzieję że będzie ok Quote
agusiazet Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 I jak tam psiaki przeżyły hotelik? Quote
AlinaS Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Psiaki wróciły szczęśliwe do domu choć z Agusiem był niewielki problem - Jak weszłam po niego do kojca to cieszył się okrutnie ale tak jak wspominałam wcześniej na wątku na dworze nie można go zapiąć na smycz tak że próbie zapięcia spryciarz schował się do budy a ta była duża i z nie zdejmowanym dachem więc chcąc nie chcąc musiałam za nim nurkować do budy aby go zabrać. Jak przyjechaliśmy do domu to już była pełnia szczęścia skokom radości nie było końca. Na szczęście nie odbiło się to na psychice Agusia chociaż czy ja wiem może jest jeszcze bardziej zwariowany:evil_lol: Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Kazdy prawdziwy dogomaniak,bywał w budzie:diabloti::evil_lol: Quote
AlinaS Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Owszem ale dlaczego po własnego psa?:crazyeye: Quote
agusiazet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Ha, ha, ja jeszcze w budzie nie siedziałam. Co znaczy, że wszystko przede mną:) Cieszę się, że było ok. Quote
halcia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Bo Ty go zaprosiłas do swojego domu,to i on chciał Cie zaprosic do siebie:eviltong:Agusia,wszystko przed Toba ja U Neli i Jankesa w Orzechowcach czesto jestem w budzie:evil_lol: Quote
AlinaS Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Istotnie jeśli traktować to jako rewizytę to OK Quote
agusiazet Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Aguś to kulturalny pies i savuare vivre mu nie obce:) Quote
AlinaS Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Żeby tak tylko w całym zachowaniu był taki dobrze wychowany a nie tylko w zapraszaniu do ,,swojej" budy a niestety cała reszta pozostawia wiele do życzenia Quote
agusiazet Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Zatem Aguś na szkolenie marsz!!! Quote
AlinaS Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Aguś smętnie wygląda przez okno A teraz odpoczywa.Z kącika przeniósł się na górne partie mebli - stół choć twardy ale wscle nie głupi - można sobie lepiej pobserwować to co w domu i to co na dworze. A teraz relaks - bieganie A teraz pomyślimy w którą stronę pobiegać Quote
lilith27 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja zapraszam i proszę o pomoc chociaż, aby banerek pobrać przepraszam za spam Quote
agusiazet Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Z tymi uszami trochę stojącymi i trochę złamanymi Aguś wygląda jak Emi, moja podopieczna z hoteliku w Brzyściu. Ale widzę, że po kastracji Agusia w ogóle nie przybyło, nadal jest sarenkowaty, albo tak korzystnie wychodzi na zdjęciach! Quote
AlinaS Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Nadal jest sarenkowaty to chyba taka uroda. Utuczyć w żaden sposób go się nie da niestety albo to i dobrze.;) Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 I jak tam Aguś? Są postępy w ogładzie? Quote
AlinaS Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Rozrabia z dnia na dzień coraz bardziej.:Dog_run:Dokucza i Sabie i nam:lol:. Jak coś zrobię nie po jego myśli obszczekuje mnie obrażony a jak :evil_lol:. Pomyślał sobie - jeśli mnie chcą to dlaczego by nie porządzić troszeczkę? Wczoraj myślałam że nagrałam komórki filmik w telefonie ale niestety nie wiem dlaczego nie zapisał się a bardzo żałuję. W każdym razie ewidentne ADHD:eviltong: Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Aguś rozrabia, a taki był z niego kiedyś zastraszony smutasek. W schroniskowym boksie siedział w kąciku i udawał, że go nie ma. Co własny domek robi z psa!!! Rozwydrza:):diabloti: Quote
Recommended Posts