Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wreszcie doszłam do tego jak nagrać filmik telefonem a niestety technicznie jestem dość ciemna. Zaraz zobaczymy czy uda mi się go wrzucić bo banerka nie potrafię do tej pory i cuda mi wychodziły.
Na filmiku jest Aguś niby uciekinier który po spacerku krąży wokół drzwi żeby go wpuścić do domu:eviltong:

Posted

Udało się wrzucić filmik w moim przypadku to bez mała cud żeby jeszcze te banerku dało się wrzucać.....
A jeśli chodzi o Agusia to w dalszym ciągu na spacerach pięknie się pilnuje, pięknie wraca ze mną do domu ale o zapięciu na smycz na podwórku nadal mogę tyko pomarzyć przybiega i odbiega na 2-3 metry ale na dworze złapać się nie da ale jak wracamy to pierwszy stoi przy drzwiach i czeka żeby mu otworzyć:razz:

Posted

No, podziwiam- ja jeszcze takiej sztuki jak filmiki komórką i ich udostępnianie nie opanowałam:( A Aguś zachowuje się zupełnie jak u mnie pod blokiem, tylko zarośnięty sierścią jest. I te jego piękne, sarnie oczy - fajnie widzieć, że jest bezpieczny!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Agus moze kogos szuka, albo nienawidzi zamkniecia :shake: to moze byc tez pies z rodzaju wloczykijow, ciezkich do zsocjalizowania z czlowiekiem.

Przelatuję wątek od początku dla przypomnienia Aguś człowieka lubi tak sobie, podokuczać mu to i owszem, W pomieszczeniu bardzo lubi być na spacerkach uwielbia poszaleć.

Dla przypomnienia zdjęcie z bezdomności

Posted

Zupełnie inny pies dzięki pani :)
Agusiazet ja też go pamiętam jako tego łysego strachliwego sarenkowatego psiaka, który błagalnie patrzył na każdego. A tu zupełnie inny pies ;)

Posted

Owszem powierzchownie inny ale z charakterem pozostaje jeszcze bardzo dużo pracy choć też jest dużo lepiej niż było. Nie jestem pewna czy nawet mi uda się do końca zrobić z niego przylepę....
A tu Aguś zagląda p[rzez okno do domy i stara się powiedzieć już się nalatałem ( normę biegania wyrobiłem)to teraz mnie wpuść...

Posted

Owszem postępy są ale przychodzą całkiem powoli i potrzeba jeszcze bardzo dużo czasy żeby zapomniał o swojej złej przeszłości i wcale nie jestem pewna czy to się do końca uda. To minęło już tyle czasu że on powinien być taką przylepą że nie wiem. Bądźmy dobrej myśli że kiedyś to nastąpi teraz przychodzi nie tylko po łapówkę ale i po pogłaskanie niestety tylko wtedy gdy on ma na to ochotę:lol:

• 5 weeks later...
Posted

Agusiu, co tam u Ciebie i u Aliny słychać?

Po 24 będę w Polsce, ale nie mam polskiej komórki, czy mogłabym dostać numer telefonu stacjonarnego do Ciebie, Alino, jak masz? Jak nie to podeślij mi na PW numer komórki!!!

• 1 month later...
Posted

Aguśko zrobił się niesamowitym odważniakiem. Jak do domu wchodzi ktoś obcy obszczekuje co prawda to jeszcze łatwiej mu się szczeka jeśli ja jestem przed nim w pobliżu.Tak czy inaczej Aguś wraz Sabą tworzą bardzo zgrany duet pilnujący. Aguś jest czujny jak kogokolwiek usłyszy że ktoś się zbliża szczeka a Saba skutecznie straszy posturą

• 1 month later...
Posted

halcia napisał(a):
Sliczne fotki.Saba ma w domu kaganiec?Mam nadzieje,ze nie tylko w pilnowaniu sie zgadzaja...

Dziewczyna która robiła fotki niezbyt ufa rotkom

Posted

kaskadaffik napisał(a):
O mamciu ja się tez tego pyszczka w kagańcu przestraszyłam ;) ale Agus widac nic się nie boi chłopaczek, a na grzbienie suni to musi mieć dopiero cieplutko ;) :)

Nie dość że się nie boi to skutecznie i namolnie jej dokucza
ponieważ jst szczuplutki i drobniutki, i zwinny jak sarenka to podgryza i podszczypuje Sabę z każdej strony ale ona myśli sobie - a co ja takim małolatem i chucherkiem będę się przejmowała - niech sobie skacze dookoła mnie...

• 4 weeks later...
  • 1 month later...