Ania+Milva i Ulver Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tosiak jakoś sobie radzi;) Podobno nawet szczeka na działce hehe. W domu jeszcze zgrzyty są, ale na dworzu latają raczej bezproblemowo. Będzie dobrze:p A ja przepraszam za off, ale szukamy pomocy http://www.dogomania.pl/forum/f28/szansa-dla-psow-z-ostatniej-szansy-pozwolmy-im-godnie-zyc-zbieramypieniadzenahotel-138884/ Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 łukasz bez netu, także na zdjęcia trzeba bedzie poczekać...pewnie szybciej sama zrobie jak w odwiedziny pojade;) W każdym bądz razie u Tosiaka wszytko ok, ładnie zostaje w domu na czas Łukasza nieobecności-nic nie niszczy, nie brudzi...pewnie sobie spi cały czas;) Z prosiaczkami tez już duzo lepiej- na dworzu lataja razem bez problemów, w domu czasem zdaży się warknięcie, ale na pewno bedzie wszystko ok. Tosiak jest dośc rozbestwiony:diabloti: Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 tośka cudowna jest!śliczna krówka:loveu:a jaka wesoła! Quote
wroobelterrorystka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Teodor i jego laski:) w trakcie przygotowań do walk na zdjęciu widoczne ruchome drzwiczki przez które potrafi przechodzić tylko Tosia i Łukasz :D Quote
wroobelterrorystka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 agaga21 napisał(a):tośka cudowna jest!śliczna krówka:loveu:a jaka wesoła! już powiedziałam Łukaszowi, że ją zabieram ze sobą do domu :loveu: Quote
andzia69 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no cudnie:loveu: i się dogadała z psiakami Łukasza jak widać:multi::multi::multi:super!:p Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 teodor i tośka wyglądają jakby były z tego samego miotu:evil_lol: Quote
Gdusia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Zdjecia sa super :)Toska ale masz duza rodzinke teraz :D Quote
rufusowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 piękne stado :loveu: Tosia wygląda bardzo ładnie i chyba nabiera odpowiedniej linii :p Quote
PRZEC Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 meldujemy sie;) toska chyba juz sie zadomowila i do pieskow sie przyzwyczajila. biega z psiakami jak szalona,ciagle by latala za pilka ale oddawac niechce jeszcze(ale to sie dopracuje):cool3: wcina bez opamietania i straszny z niej sepik :eviltong: wygryzla moja Mije z fotela a w nocy spi z nami na poduszce. a zapomialem dodac ze stala sie mącicielka nr 1,jak cos ja wzmie to szczeka na wsio tylko zobaczy. wiec chyba juz nas zaakceptowala. Quote
supergoga Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Nie wierzę co czytam. Tosiek ma taki dom. Jesteś wspaniałym człowiekiem że dałeś jej szansę, czas. Że ją rozumiesz. Szkoda że innbe astki nie trafiają na takich ludzi. A nie dałoby się Ciebie sklonować????:razz: Quote
andzia69 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Przec - swietne wieści!:multi::multi::multi: zrób jej zdjęcie na fotelu - pliiis:p Quote
wroobelterrorystka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no.. może nie z fotela, ale z łóżka jest :) Quote
agaga21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']no.. może nie z fotela, ale z łóżka jest :) jeszcze lepiej! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Widzę, że żółta kostka od cioci Ani jeszcze żyje:evil_lol: Może uda mi się w przyszłym tyg wpaść na wizytę poadopcyjną hehe:eviltong: to fotek narobię;) Quote
rufusowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 super wieści :loveu: Tosia stwierdziła, ze musi zapracować na miche, wiec pilnuje stada :evil_lol: Quote
PRZEC Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 supergoga napisał(a):Nie wierzę co czytam. Tosiek ma taki dom. Jesteś wspaniałym człowiekiem że dałeś jej szansę, czas. Że ją rozumiesz. Szkoda że innbe astki nie trafiają na takich ludzi. A nie dałoby się Ciebie sklonować????:razz: cioteczki jesli to pomoze zwierzakom to moge nawet jutro dac sie pociac na kawaleczki bo wiem ze ania zaopiekuje sie tudorkiem i toska :razz: i nie jestem wspanialym czlowiekiem,poprostu kocham zwierzaki nie wazne czy to słon,koń,ast,czy kurczak.kazdy ma prawo do godnego zycia a ja stram sie tego przestrzegac:eviltong: licze na to ze na tosce sie nie skonczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts