Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tosia jutro jedzie do swojego domku:cool3:

Sterylizacja przebiegła bardzo źle- Tosia ma bardzo słabą krzepliwośc krwi, nie dało się za jednym razem wyciąc przepukliny. Jest tez bardzo wrazliwa na narkoze i cięzko było ja wybudzić. Dostała kroplówkę. Dwa dni była praktycznie ledwo zywa. Teraz juz jest ok...siedzi sobie u mnie w domu ;)
Jes grzeczna, ale w domu nigdy nie była- tak jak w kojcu utrzymuje czystośc, tak w domu robi gdzie chce:shake:
Ale to juz Łukasza problem :diabloti::evil_lol:

Posted

ojej, całe szczęście że wszystko się dobrze skończyło i lalunia dochodzi do siebie.
w końcu przeprowadzka!!! a łukasz taki zajęty budową, ze nawet nie zagląda...mam nadzieję że fotki z nowego domu będą od czasu do czasu.

Posted

dobrze, ze juz jest lepiej

na słabą krzepliwość krwi nie ma jak witamina K, ktora znajduje się w zielonych warzywach :diabloti: szpinak i te sprawy ;)

trzymam kciuki za dobre wejscie do rodziny :razz:

Posted

No to Łukasza ładne rzeczy czekają za sprawą naszej krówki.

Wiem co przerobiliście z tą sterylką. Moja suyka ma dokłądnie to samo i do tego kruchość naczyń które pod dotykiem pękały. No i wadę serca. Ale też się udało.
Cieszę się, że Tosiek już wraca do sił.

I że ma dom. To najważniejsze.
PRZEC ja nie przestanę Ci dziękowac, że dałeś jej szansę.

Posted

supergoga napisał(a):
No to Łukasza ładne rzeczy czekają za sprawą naszej krówki.

Wiem co przerobiliście z tą sterylką. Moja suyka ma dokłądnie to samo i do tego kruchość naczyń które pod dotykiem pękały. No i wadę serca. Ale też się udało.
Cieszę się, że Tosiek już wraca do sił.

I że ma dom. To najważniejsze.
PRZEC ja nie przestanę Ci dziękowac, że dałeś jej szansę.

wpadnij na kawe kiedys i bedziemy kwita hehehe.:cool3:
mam nadzieje ze to dopiero poczatek astkowej pomocy z mojej strony;)

Posted

PRZEC, moja kawowa wizytę masz jak w banku. Dobra, a niech tam - nawet kawe przywiozę. To tylko wodę dasz i juz. :eviltong:

I też mam nadzieję, że astki bedą miały nadal wsparcie w Tobie. Oby było ich jednak jak najmniej - tych w potrzebie. Choć to chyba pobożne życzenie

Posted

toska sobie dzis pospacerowala,pospala,na pieski moje nawarczala.tak to jest ok.dzis ostatnia noc na starych smiecach i toska ma caly pokoik dla siebie ;)
jest stradsznie lakoma jak to ania wspominala.jak robilem im kolacja to pogonila moje psy hehe.bidulka porywa sie z motyka na slonce :lol:
ale musi sie przyzwyczic!!!!
zrobilem troche fotek i szukam chetnego na wstawienie ich na forum bo ja na tym diabelstwie sie nieznam :eviltong:
jutro jak bedzie net to napisze jak dzionek zlecial.ale jak widzilem dzis to tosiak bedzie sikal i spal :lol:

Posted

[quote name='PRZEC']
zrobilem troche fotek i szukam chetnego na wstawienie ich na forum bo ja na tym diabelstwie sie nieznam :eviltong:
jutro jak bedzie net to napisze jak dzionek zlecial.ale jak widzilem dzis to tosiak bedzie sikal i spal :lol:
ja mogę chętnie wstawić.
masz jeszcze mój adres?
[email protected]