Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wy tu sobie zdjęcia oglądajcie:eviltong:, A ja dziś Tosiaka na zywo widziałam:multi::multi: Taka nam wyszła nieplanowana wizyta wieczorna....ale Tosiak jaki wesoły -lata się bawi, miziak niesamowity i zapatrzona w Łukasza:loveu: Odżyła , a pychol usmiechniety cały czas! Quote
rufusowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 no widzisz jaka z Ciebie szczęściara :loveu: film super :lol: moja chciała upolować sterowaną motorówke...na szczęście była na smyczy, bo bym musiała dziecku odkupić :evil_lol: aaa no i te plamki na brzuszku są niesamowite :loveu: Quote
Juleen Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 A ja też widziałam:eviltong:wygłaskałam,oklepałam:cool3: Łukasza psiaki są super chociaż ja bardziej kociara jestem:p,to najbardziej przyjazne astki jakie znam. Tośka uchachana,rozbiegana, apetyt jej dopisuje bo dobrała się do jedynego grzyba jakiego z wielkim trudem udało mi się znaleźć. Quote
wroobelterrorystka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nikt nie zaglada?.. szajba luz :) oczywiscie nie słucha się mnie w ogóle :) jak Łukasz jest w pracy to z Miją obszczekują wszystko co się rusza dookoła, zanim odpadną mi uszy to dostane zawału :) Quote
rufusowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nie zorientowała się jeszcze kto jest jej panią? :evil_lol: moze dawaj jej jakies surowe mięsko tylko od Ciebie...zaraz szacunku nabierze :evil_lol: albo wrecz przeciwnie - będzie jeszcze bardziej szczekać i pilnować swojej panci :loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mam wrażenie, że ona nie ma zamiaru się zorientować :) ona tylko Łukasza słucha, z resztą nawet moj pies jest w niego zapatrzony :) ja jestem ta gorsza, bo nie zwracam uwagi na sępienie, ani nic mi przypadkowo nie spada jak jem :evil_lol: Quote
supergoga Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):mam wrażenie, że ona nie ma zamiaru się zorientować :) ona tylko Łukasza słucha, z resztą nawet moj pies jest w niego zapatrzony :) ja jestem ta gorsza, bo nie zwracam uwagi na sępienie, ani nic mi przypadkowo nie spada jak jem :evil_lol: To bardzo nieładnie z Twojej strony że tak porządnie jesz i że jesteś tak dobrze wychowana, że nie upuszczasz jedzenia pod stół. Musisz coś z tym jednak chyba zrobić. :evil_lol: U mnie w sumie podobnie, wszytskie nasze psy zawsze bywały w rejonach mojej młodej - i nasz stały i tymczasy. Niby nie wiem dlaczego - ale ona chyba jakoś gorsze ma maniery niż reszta domowników :cool1:. Buziaki dla Tosiaka. Quote
wroobelterrorystka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witam :) mamy piątego lokatora, niestety nie ma za bardzo dla niego miejsca,wiec prosimy o pomoc w szukaniu domu :( http://www.dogomania.pl/forum/f1156/3-letni-pies-szuka-domu-rypin-k-brodnicy-141820/ Quote
PRZEC Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jakby kogo to obchodzilo to toska ma sie dobrze;) Quote
fioneczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 rozwaliło mnie to zdjęcie Imageshack - imag0012p juz wiem dlaczego Tosia ma grubiusia dooopcię ... daleko do michy chodzić nie musi :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='fioneczka']rozwaliło mnie to zdjęcie Imageshack - imag0012p juz wiem dlaczego Tosia ma grubiusia dooopcię ... daleko do michy chodzić nie musi :evil_lol: hihi, leniwiec jeden! Quote
wroobelterrorystka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tosia jest leniem numer jeden w naszym stadzie, spi do 11stej czasem do 14 nie wychodzi nawet zrobić siku :) zdjęcia trochę kłamią, faktycznie wygląda na nich jak kluseczka ale w realu to obraz nedzy i rozpaczy chociaż i tak się już poprawiła.. guz przy jednym z sutków bardzo się powiększył (jeden wet mówi, że to przepuklina drugi, że to niewyleczony kiedyś stan zapalny gruczołu mlecznego) dzisiaj Łukasz pojechał z Tosią do jeszcze innego weta zobaczymy co powie.. a tak z innej beczki Tosia jest arcybrudasem :) zaraz po wykąpaniu potrafi "wytrzeć się" w piasku i tak w koło macieju:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Widziałam tego guza...nie wygląda dobrze:shake::-( Z niecierpliwością czekam na wieści! Quote
wroobelterrorystka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 tak więc weterynarz powiedział, że jest to przepuklina i niestety Tosie czeka zabieg.. Quote
agaga21 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 oj to niedobrze, ona tak źle zniosła ostatnią narkozę :shake: Quote
fioneczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 przepraszam ale sprawa PILNA !!! [quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje. Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia. Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):tak więc weterynarz powiedział, że jest to przepuklina i niestety Tosie czeka zabieg.. kiedy planujecie zabieg? Quote
wroobelterrorystka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jak Łukasz dostanie wolne, bo Tosia ciężko przechodzi okres pooperacyjny, czyli za jakieś 2-3 tygodnie (?) Quote
Recommended Posts