Gdusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ale toska super wyszla na tych zdjeciach :loveu: Quote
Psiara121 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gdusia napisał(a):Ale toska super wyszla na tych zdjeciach :loveu: No widze ze Toska juz powoli zaznajamia sie z otoczeniem i wogole :) Mam nadzieje ze jek bedziecie ja oswajac do waszych psiakow to obejdzie sie bez wiekszych problemow i Toska bedzie wspolpracowac :) gdy byla z Barim naszym na spacerku to nie wykazywala do niego agresji ale miloscia tez nie palala, no ale tam wszystko nowe wiec jak to mozna powiedziec "Tosia najpierw musi cala sprawe obwochac :evil_lol: " Tak Tosia to superpies i super modelka.Slicznie psinka wychodzi na zdjeciach ;) Quote
rufusowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://images45.fotosik.pl/95/04da19c1109ea348med.jpg słodki mordziak :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Tosia juz poznała swojego Tatusia;) Bylismy na długim spacerku. Wszystko ok. :loveu: Fot nie ma-zapomniałam całkiem o nich-ale porobimy następnym razem...chyba w czwartek;) Quote
Gdusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No to fajnie :) A ten tatusi to jej pan tak ? Quote
agaga21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt:Gdusia napisał(a):No to fajnie :) A ten tatusi to jej pan tak ? Quote
wroobelterrorystka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 prześliczna jest i te cycuchy się aż tak nie rzucają w oczy nawet:) Quote
Gdusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 agaga21 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: Cos nie tak powiedzialam ?? Quote
Gdusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 agaga21 napisał(a):nie słonko, myślałam że to oczywiste że tatuś to nowy pan...;) i rozbawiło mnie twoje zwątpienie Bo ja taka gapa jestem :oops: :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Gdusia napisał(a):Cos nie tak powiedzialam ?? nie słonko, myślałam że to oczywiste że tatuś to nowy pan...;) i rozbawiło mnie twoje zwątpienie Quote
Gdusia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='agaga21']bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol: a z tymi zdjęciami to nawaliliście:mad: łukasz-nowy tatusiu;) tośki, powiedz kiedy planujesz poznać ją z twoimi bestyjkami. Wlasnie czekamy na info kiedy toska pozna kolegow/kolezanki :lol::lol: Quote
PRZEC Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 co ja mam pisac jak juz wsio napisane :lol: tosiak-cudak i tyle.trza bedzie ja tylko troszke 'nareperowac"i sunia bedzie ja ta lala :loveu: Quote
agaga21 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 PRZEC napisał(a):co ja mam pisac jak juz wsio napisane :lol: tosiak-cudak i tyle.trza bedzie ja tylko troszke 'nareperowac"i sunia bedzie ja ta lala :loveu: bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol: a z tymi zdjęciami to nawaliliście:mad: łukasz-nowy tatusiu;) tośki, powiedz kiedy planujesz poznać ją z twoimi bestyjkami. Quote
PRZEC Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 agaga21 napisał(a):bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol: a z tymi zdjęciami to nawaliliście:mad: łukasz-nowy tatusiu;) tośki, powiedz kiedy planujesz poznać ją z twoimi bestyjkami. mysle za za jakies 2 tyg.niech tosiak sie przyzwyczji do nowego miejsca,to wtedy wpadne z todziem.jak z todziem bedzie oka to przyjdzie czas na mije. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Z utęsknieniem czekam na moja miłość-Todzia:loveu: A Tosiak dziś miała ochotę na głaski- wywaliła brzuszek i kazała sie miziać-ale się nastękała przy tym:evil_lol: Potem zabawa z kijkiem, poskakała, pobiegała i padła;) Musze powiedziec,ze tak spokojnego asta to ja jeszcze nie widziałam:crazyeye: Quote
supergoga Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Bo Tosia to Tosia. Kulturalna milaśna, ale pewnie swój charakterek ma. Mam nadzieję, że jak już minie stres związany z przeprowadzką - polubi kolegów i koleżanki. Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Musze powiedziec,ze tak spokojnego asta to ja jeszcze nie widziałam:crazyeye: bo nie widziałaś mojego:evil_lol: cały czas śpi jak jest w domu a za kijem nie pobiegnie za nic na świecie Quote
rufusowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dla pocieszenia dodam, że doddy do swoich suk przyzwyczaiła już kilka suk (tymczasów), ktore inne psy chcą zabić a miedzy sobą się kochają i śpią razem :p na początek koniecznie klateczka, pochowane zabawki i smakołyki, karmienie w osobnych pomieszczeniach a potem będzie juz lepiej ;) dobrze, ze zapoznacie je na neutralnym gruncie :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 U Tosi wszystko ok:p Otwiera się dziewczynka i zaczyna sie powoli bawić. Lubi mizianie po brzuszku-i tarzanie się w trawie;)W dzień wyleguje sie na słońcu. Straszny z niej łakomczuch;) Przec był w czwartek u niej i chyba w niedzielę przyjedzie. Quote
Psiara121 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tak tak super ze Toska juz sie zadomawia tam u was :) mam nadzieje ze szybko sie przekona do swoich kolegow i kolezanek :) Quote
agaga21 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 a zdjęć nie było znowu w czwartek:mad::mad::mad::mad: Quote
wroobelterrorystka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Straszny z niej łakomczuch;) jeszcze tylko napisz, że śpioch a będzie moim psim odpowiednikiem :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 nie tylko twoim;) a śpioch z niej również jest-pies ideał:diabloti: fotki Łukasz robił i proszę do niego pisac czemu nie wrzuca:eviltong: Chłopak zajęty mocno , także musicie uzbroić się w cierpliwość. Quote
agaga21 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ania, ja słyszałam że masz zdjęcia...i nie wrzucasz!:mad: Quote
Recommended Posts