Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonzik jest w dzisiejszym Metrze.
Nie wiem czyj numer podawalam w ogloszeniu ale wierze,ze telefon sie rozdzwonil;)

no ale Gonzio ma juz domek chyba pewny to moze tak jak napisala J3enny ma ktos cos na podmianke?:lol:

Posted

Dziewczyny, jeśli Gonziakowi znalazł by się jakiś cudny domek, tu na miejscu to wolała bym jednak go tak daleko nie wozić... więc mam nadzieje, że coś się z metra wykluje ....

Posted

Margo05 napisał(a):
Tak na szybko i oby był efekt...

Dziękuję!!!! Już wstawiam!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Asiorku...ja też wolałabym,żeby tak daleko nie jechał,ale ...sama wiesz!!!:oops:
A o cudne domki ...tym trudniej,ale trzymam...trzymam...tylko niech nie ominie go ta szansa,bo my będziemy czekać.
.

Posted

Gonziulek:loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:alez cuda cioteczkiiiiiiiiii:multi::loveu::loveu:[SIZE=2]ale cudenkaaaa ...Radomsko to jest godz drogi pociagiem od Czestochowy , z Katowic do Czestochowy jedzie sie okolo 3 , 4 godz . jeszcze nic konkretnie nie wiadomo cioteczki ? Ja z radoscia doloze troszke do kosztow transportu ...[SIZE=5]jejuuuuu matkooooooooo :multi:tylko zeby sie wszystko udaloooooo [SIZE=2]ale jaka radosc w sercu juhuuuuuu !:thumbs::thumbs:mocnoooo caly czas trzymamy , zeby na spokojnie [COLOR=Lime]wszystko [COLOR=Blue]sie udalo!!!!!

Posted

ależ przegapiłam wieści o dobrze zapowiadającym się domku :crazyeye:

trzymam kciuki zeby wizyta wypadła pomyślnie, bo nie zapominajmy, ze to priorytet :p
To co się czyta (maile zainteresowanej pani) brzmi sensownie wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, jednak dopoki Gonzio jest w schronie a nie w domku nie ma co zapeszać ;)

Posted

[quote name='rufusowa']ależ przegapiłam wieści o dobrze zapowiadającym się domku :crazyeye:

trzymam kciuki zeby wizyta wypadła pomyślnie, bo nie zapominajmy, ze to priorytet :p
To co się czyta (maile zainteresowanej pani) brzmi sensownie wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, jednak dopoki Gonzio jest w schronie a nie w domku nie ma co zapeszać ;)

Słusznie!:loveu::loveu::loveu::loveu:...dla Gonzia ma być co najlepsze!!!
Ale zbierać pieniążki trzeba...na wszelki wypadek! Z roślinkowego bazarku jest już min. 84zł...czyli razem 149zł...no 150zł!!!

Posted

Gdyby Gonzales miał jechać do SWOJEGO DOMU :multi: , to dokładam do transportu 50 zł.

Oj, jak mocno trzymam kciuki. Kobieta wydaje się rozsądna, co?

Posted

Asior napisał(a):
napisałam do pani o adres i nr tel, bo w tym szczęściu zapomniałam spytać wczoraj :oops:
Czekam na odpowiedź...

Asior , a wiesz już coś o wizycie przedadopcyjnej?...to bardzo ważne...Gonziowi trzeba domek sprawdzić:oops:

Posted

naprawde bardzo mocno trzymam kciuki żeby sie Gonzalezowi udało, to pies który jak mało kto zasługuje na piekny , kochający dom.
Gonzio wierzę ,że będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Asior , a wiesz już coś o wizycie przedadopcyjnej?...to bardzo ważne...Gonziowi trzeba domek sprawdzić:oops:

ale co ja mogę załatwiać z wizytą skoro nie znam adresu :(
A Pani na razie nie odpisała :placz: