j3nny Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ola la napisał(a):Niestety nie zmaiescili Gonzia w dzisiejszym Metrze:angryy: odnowilam mu więc ogłoszenie na cafeanimal:razz: Gonzo - skazany na samotność.... - Zwierzaki - cafeanimal.pl Oby mu się jutro udalo:placz:taki piekny pies udało się, gratuluję :loveu: mam nadzieję, że gdyby ktoś dzwonił, to Asior ma coś na podmiankę? może ktoś Pistację przygarnie? ja nie znam tych większych psów :shake: Quote
Ola la Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gonzik jest w dzisiejszym Metrze. Nie wiem czyj numer podawalam w ogloszeniu ale wierze,ze telefon sie rozdzwonil;) no ale Gonzio ma juz domek chyba pewny to moze tak jak napisala J3enny ma ktos cos na podmianke?:lol: Quote
Asior Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Dziewczyny, jeśli Gonziakowi znalazł by się jakiś cudny domek, tu na miejscu to wolała bym jednak go tak daleko nie wozić... więc mam nadzieje, że coś się z metra wykluje .... Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Margo05 napisał(a):Tak na szybko i oby był efekt... Dziękuję!!!! Już wstawiam!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asiorku...ja też wolałabym,żeby tak daleko nie jechał,ale ...sama wiesz!!!:oops: A o cudne domki ...tym trudniej,ale trzymam...trzymam...tylko niech nie ominie go ta szansa,bo my będziemy czekać. . Quote
Margo05 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Hej Asiorku :) Poszukajcie na mapie dogo... moze ktoś tam się znajdzie... Quote
Nadziejka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gonziulek:loveu::loveu::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:alez cuda cioteczkiiiiiiiiii:multi::loveu::loveu:[SIZE=2]ale cudenkaaaa ...Radomsko to jest godz drogi pociagiem od Czestochowy , z Katowic do Czestochowy jedzie sie okolo 3 , 4 godz . jeszcze nic konkretnie nie wiadomo cioteczki ? Ja z radoscia doloze troszke do kosztow transportu ...[SIZE=5]jejuuuuu matkooooooooo :multi:tylko zeby sie wszystko udaloooooo [SIZE=2]ale jaka radosc w sercu juhuuuuuu !:thumbs::thumbs:mocnoooo caly czas trzymamy , zeby na spokojnie [COLOR=Lime]wszystko [COLOR=Blue]sie udalo!!!!! Quote
Asior Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 napisałam do 3 osób z dogo co niby są z Radomska.. zobaczymy... Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiorku...przesyłam Ci na pw nr telefonu dogomaniaczki,która pomagała Cioci A. w wizytach przedadopcyjnych w Radomsku! Zadzwoń...albo ja mam dzwonić?:oops: Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ależ przegapiłam wieści o dobrze zapowiadającym się domku :crazyeye: trzymam kciuki zeby wizyta wypadła pomyślnie, bo nie zapominajmy, ze to priorytet :p To co się czyta (maile zainteresowanej pani) brzmi sensownie wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, jednak dopoki Gonzio jest w schronie a nie w domku nie ma co zapeszać ;) Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='rufusowa']ależ przegapiłam wieści o dobrze zapowiadającym się domku :crazyeye: trzymam kciuki zeby wizyta wypadła pomyślnie, bo nie zapominajmy, ze to priorytet :p To co się czyta (maile zainteresowanej pani) brzmi sensownie wiec mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, jednak dopoki Gonzio jest w schronie a nie w domku nie ma co zapeszać ;) Słusznie!:loveu::loveu::loveu::loveu:...dla Gonzia ma być co najlepsze!!! Ale zbierać pieniążki trzeba...na wszelki wypadek! Z roślinkowego bazarku jest już min. 84zł...czyli razem 149zł...no 150zł!!! Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nowy bazarek roślinkowy dla GONZIA na transport!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/roslinkowy_2_bo-cuda-bywaja_na-transport-dla-gonzo-do-jego-domu-max-3-05-a-136683/#post12209849 Zapraszam... ...każdy grosz się liczy...każde podniesienie może pomóc...:multi: Asior...udało Ci się skontaktować z kimś?Wiesz już coś??????:oops: Quote
silke Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gdyby Gonzales miał jechać do SWOJEGO DOMU :multi: , to dokładam do transportu 50 zł. Oj, jak mocno trzymam kciuki. Kobieta wydaje się rozsądna, co? Quote
Asior Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 napisałam do pani o adres i nr tel, bo w tym szczęściu zapomniałam spytać wczoraj :oops: Czekam na odpowiedź... Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asior napisał(a):napisałam do pani o adres i nr tel, bo w tym szczęściu zapomniałam spytać wczoraj :oops: Czekam na odpowiedź... Asior , a wiesz już coś o wizycie przedadopcyjnej?...to bardzo ważne...Gonziowi trzeba domek sprawdzić:oops: Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 silke napisał(a):Oby się odezwała :modla:. ...tfu,tfu....nie strasz...dziewczyno,nie strasz!:shake: Quote
marysia55 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 naprawde bardzo mocno trzymam kciuki żeby sie Gonzalezowi udało, to pies który jak mało kto zasługuje na piekny , kochający dom. Gonzio wierzę ,że będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 zuzlikowa napisał(a):Asior , a wiesz już coś o wizycie przedadopcyjnej?...to bardzo ważne...Gonziowi trzeba domek sprawdzić:oops: ale co ja mogę załatwiać z wizytą skoro nie znam adresu :( A Pani na razie nie odpisała :placz: Quote
j3nny Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 czekam z niepokojem a z metra byl jakis telefon? Quote
Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 żadnego :( tak jak i odzewu od Pani :placz: Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ludzie...niech nie powtórzy się historia Zuzelki...:shake: absolutnie nie! Gonziku :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts