Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AdaK zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen? ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje?

Ola la.
...:loveu:...kochana,a dałoby się te najczęściej poczytne:cool3: podnieść,zaznaczyć?...alegratkę też?...mony prześlę natychmiast!

agamika...masz rację co do tego,że nigdy nie wiadomo z jakiego ogłoszenia domek się znajdzie...to może porobić jeszcze ogłoszenia i na tych innych stronkach,a wyróżnić...najpopularniejsze(ograniczenia finansowe:oops:)...
a do Pianki jeszcze napiszę i dowiem się też jakiego typu było to ogłoszenie...
...dzięki za adopcje.org:loveu:

Całkowicie zgadzam się z Tobą co do zakazu kontaktowania się Gonzika z ludźmi.Moim zdaniem to najgorszy sposób pomocy Gonzikowi!

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']AdaK

Ola la.
...:loveu:...kochana,a dałoby się te najczęściej poczytne:cool3: podnieść,zaznaczyć?...alegratkę też?...mony prześlę natychmiast!
!

jasne podnioslam cafeanimala przed chwila.Podniose zaraz wazniejsze;)

a co do alegratki to ja nia mam pojecia jak z tym jest.Jak wytlumaczysz to zrobie ;) moge mu odnowic takie jak potrafie czyli najzwyklejsze:niewiem:

Posted

[quote name='gameta']Zuzliku, przepraszam za wprowadzenie w błąd :-(

No co Ty?:loveu::loveu::loveu::loveu:...te wszystkie informacja dostałam od Dogo07! A jeszcze mi napisała wiele więcej i teraz to trawię! Okazała się skarbnicą wiedzy o ogłoszeniach!...czyli,żaden błąd! Dziękuję Ci za tak dobrze wskazany kierunek!:loveu:

...a tak szczerze...trzymaj się dziewczyno!:loveu::loveu::loveu: Dasz radę choć to nie łatwe!...absolutnie, proszę nie wpadać mi ...w żadne dołki:mad:...absolutnie żadne!...tulimy do serducha!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ola la']jasne podnioslam cafeanimala przed chwila.Podniose zaraz wazniejsze;)

a co do alegratki to ja nia mam pojecia jak z tym jest.Jak wytlumaczysz to zrobie ;) moge mu odnowic takie jak potrafie czyli najzwyklejsze:niewiem:

...no i tu trza może Adzi...ja nie kumata!:shake:
Kto wie jak wykupić wyróżnienie w alegratce?

Posted

w sobote albo niedziele rano wrzuce na cafeanimal, zeby byla szansa na poniedzialkowe metro:)

P.s. czy Gonzo ma jakies zdjecia oprocz tych w pierwszym poscie?

Posted

Asiorku,ale poproś Majeczqę o te fotki...w mniejszym rozmiarze...to dodam je do allegro...fajnie to wygląda jak jest więcej zdjęć i pokażą Gonzika w różnych...ujęciach...sytuacjach...a nigdy nie wiadomo,co kogo za serducho złapie!

AdaK "zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen?" ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje?

Posted

[quote name='zuzlikowa']AdaK zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen? ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje?

zuzlik, jestem już! :loveu: Kochana żeby wyróżnić ogłoszenie na alegratce to trzeba (tutaj instrukcja skopiowana z alegratki.pl:
[quote name='alegratka.pl'] Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Wyróżnienie sprawi, że Twoje ogłoszenie będzie wyświetlane na liście ofert nad ogłoszeniami zwykłymi i dodatkowo nazwa ogłoszenia będzie wyświetlana kolorem czerwonym.
Przy ogłoszeniu pojawi się także ikonka z aktualną wagą Twojej oferty.

Pamiętaj!
Jeśli Twoja oferta jest już wyróżniona możesz dokupić kolejne wyróżnienie.
Każdorazowe wyróżnienie ogłoszenia podnosi ważnośc ogłoszenia o wartość od 1 do 9. Im wyższa liczba tym wyżej ogłoszenie znajdzie się w wynikach wyszukiwania.

Kliknij, aby zobaczyć jak to działa

Prosto. Tanio. Szybko.
Wyróżniaj nowym sposobem.

Teraz, dzięki nowej usłudze, możesz:

• dowolnie określić ilość punktów o jaką wyróżniasz swoje ogłoszenia
  • skorzystać z automatycznego podtrzymywania wyróżnienia
  • dostać gratisowe kody
  • dostać fakturę VAT

Sprawdź ile możesz zyskać dzięki Pakietom Kodów.

Ale oczywiście ja mogę mu strzelić alegratkę, tylko ktoś smsa musi wysłać. :razz:
No to pozdrawiam Was i Gonzia serdecznie ;)

Posted

Oj przydalaby sie ta alegratka:lol:
AdaK ja bym wyslala ale mam echo na koncie.Zazwyczaj echo mam juz od 10tego dnia miesiaca:lol:

Gonnnnnzzzzzalesie trzymaj sie!:loveu:

Posted

[quote name='Ola la']Oj przydalaby sie ta alegratka:lol:
AdaK ja bym wyslala ale mam echo na koncie.Zazwyczaj echo mam juz od 10tego dnia miesiaca:lol:

Gonnnnnzzzzzalesie trzymaj sie!:loveu:
To ja ma sugestię. Poczekamy na zuzlika, ale za ten czas ja zrobię Gonzalesowi zwykłą alegratkę. Przyjdzie zuzlik to zobaczmy, dobra?

Posted

[quote name='AdaK']To ja ma sugestię. Poczekamy na zuzlika, ale za ten czas ja zrobię Gonzalesowi zwykłą alegratkę. Przyjdzie zuzlik to zobaczmy, dobra?

Dobra bobra:cool3:czekamy na zuzlika:lol: