zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 AdaK zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen? ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje? Ola la....:loveu:...kochana,a dałoby się te najczęściej poczytne:cool3: podnieść,zaznaczyć?...alegratkę też?...mony prześlę natychmiast! agamika...masz rację co do tego,że nigdy nie wiadomo z jakiego ogłoszenia domek się znajdzie...to może porobić jeszcze ogłoszenia i na tych innych stronkach,a wyróżnić...najpopularniejsze(ograniczenia finansowe:oops:)... a do Pianki jeszcze napiszę i dowiem się też jakiego typu było to ogłoszenie... ...dzięki za adopcje.org:loveu: Całkowicie zgadzam się z Tobą co do zakazu kontaktowania się Gonzika z ludźmi.Moim zdaniem to najgorszy sposób pomocy Gonzikowi! Quote
Ola la Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='zuzlikowa']AdaK Ola la....:loveu:...kochana,a dałoby się te najczęściej poczytne:cool3: podnieść,zaznaczyć?...alegratkę też?...mony prześlę natychmiast! ! jasne podnioslam cafeanimala przed chwila.Podniose zaraz wazniejsze;) a co do alegratki to ja nia mam pojecia jak z tym jest.Jak wytlumaczysz to zrobie ;) moge mu odnowic takie jak potrafie czyli najzwyklejsze:niewiem: Quote
gameta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Zuzliku, przepraszam za wprowadzenie w błąd :-( Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='gameta']Zuzliku, przepraszam za wprowadzenie w błąd :-( No co Ty?:loveu::loveu::loveu::loveu:...te wszystkie informacja dostałam od Dogo07! A jeszcze mi napisała wiele więcej i teraz to trawię! Okazała się skarbnicą wiedzy o ogłoszeniach!...czyli,żaden błąd! Dziękuję Ci za tak dobrze wskazany kierunek!:loveu: ...a tak szczerze...trzymaj się dziewczyno!:loveu::loveu::loveu: Dasz radę choć to nie łatwe!...absolutnie, proszę nie wpadać mi ...w żadne dołki:mad:...absolutnie żadne!...tulimy do serducha!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Ola la']jasne podnioslam cafeanimala przed chwila.Podniose zaraz wazniejsze;) a co do alegratki to ja nia mam pojecia jak z tym jest.Jak wytlumaczysz to zrobie ;) moge mu odnowic takie jak potrafie czyli najzwyklejsze:niewiem: ...no i tu trza może Adzi...ja nie kumata!:shake: Kto wie jak wykupić wyróżnienie w alegratce? Quote
Asior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Agamika, właśnie Gonziak od jakiegoś miesiąca tak obszczekuje Arabelkę... :roll: Quote
j3nny Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 w sobote albo niedziele rano wrzuce na cafeanimal, zeby byla szansa na poniedzialkowe metro:) P.s. czy Gonzo ma jakies zdjecia oprocz tych w pierwszym poscie? Quote
Asior Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 j3nny, ma zdjęcia jeszcze w tych posach: http://www.dogomania.pl/forum/11608365-post47.html http://www.dogomania.pl/forum/11810363-post85.html http://www.dogomania.pl/forum/11810365-post86.html ale do ogłoszeń to chyba te z pierwszej strony się jedynie nadają... Majeczqa ma jeszcze w aparacie zdjęcia, muszę ją poprosic, zeby wrzuciła... Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Asiorku,ale poproś Majeczqę o te fotki...w mniejszym rozmiarze...to dodam je do allegro...fajnie to wygląda jak jest więcej zdjęć i pokażą Gonzika w różnych...ujęciach...sytuacjach...a nigdy nie wiadomo,co kogo za serducho złapie! AdaK "zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen?" ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje? Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='zuzlikowa']AdaK zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen? ...Adziu,chodziło Ci o alegratkę? A ile to kosztuje? zuzlik, jestem już! :loveu: Kochana żeby wyróżnić ogłoszenie na alegratce to trzeba (tutaj instrukcja skopiowana z alegratki.pl: [quote name='alegratka.pl'] Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Wyróżnienie sprawi, że Twoje ogłoszenie będzie wyświetlane na liście ofert nad ogłoszeniami zwykłymi i dodatkowo nazwa ogłoszenia będzie wyświetlana kolorem czerwonym. Przy ogłoszeniu pojawi się także ikonka z aktualną wagą Twojej oferty. Pamiętaj! Jeśli Twoja oferta jest już wyróżniona możesz dokupić kolejne wyróżnienie. Każdorazowe wyróżnienie ogłoszenia podnosi ważnośc ogłoszenia o wartość od 1 do 9. Im wyższa liczba tym wyżej ogłoszenie znajdzie się w wynikach wyszukiwania. Kliknij, aby zobaczyć jak to działa Prosto. Tanio. Szybko. Wyróżniaj nowym sposobem. Teraz, dzięki nowej usłudze, możesz: dowolnie określić ilość punktów o jaką wyróżniasz swoje ogłoszenia skorzystać z automatycznego podtrzymywania wyróżnienia dostać gratisowe kody dostać fakturę VAT Sprawdź ile możesz zyskać dzięki Pakietom Kodów. Ale oczywiście ja mogę mu strzelić alegratkę, tylko ktoś smsa musi wysłać. :razz: No to pozdrawiam Was i Gonzia serdecznie ;) Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Oj przydalaby sie ta alegratka:lol: AdaK ja bym wyslala ale mam echo na koncie.Zazwyczaj echo mam juz od 10tego dnia miesiaca:lol: Gonnnnnzzzzzalesie trzymaj sie!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']Oj przydalaby sie ta alegratka:lol: AdaK ja bym wyslala ale mam echo na koncie.Zazwyczaj echo mam juz od 10tego dnia miesiaca:lol: Gonnnnnzzzzzalesie trzymaj sie!:loveu: To ja ma sugestię. Poczekamy na zuzlika, ale za ten czas ja zrobię Gonzalesowi zwykłą alegratkę. Przyjdzie zuzlik to zobaczmy, dobra? Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='AdaK']To ja ma sugestię. Poczekamy na zuzlika, ale za ten czas ja zrobię Gonzalesowi zwykłą alegratkę. Przyjdzie zuzlik to zobaczmy, dobra? Dobra bobra:cool3:czekamy na zuzlika:lol: Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 alegratka juz jest: wystarczy klik w zdjęcie ;) Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 AdaK No super!:multi::loveu: Jeszcze niechaj ktus wyrozni:multi: Quote
_ogonek_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']AdaK No super!:multi::loveu: Jeszcze niechaj ktus wyrozni:multi: wiesz, po wyroznienie to na zuzlika poczekamy i nam wyrozni :eviltong:. Quote
j3nny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 walczymy :) Gonzo - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Ank@ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jaki on smutny!!!!! Można go brać na spacery ???!!! Quote
Asior Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 no właśnie nie Aniu :( Ponoć nasze wizyty tylko pogarszają sprawę :( Quote
Ank@ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 a... czyli to stare zdjęcia. :placz: Bo myślałam, że skoro był dzisiaj na spacerku, to i jutro można by go wziąć . Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 o jej :(Chyba czuł ,że bedzie musial wrocic "do siebie" i dlatego taki smutny:( no bo co innego:( Gonziu trzymaj sie chlopinko!:multi: Quote
Asior Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Aniu, to zdjęcia gdzieś sprzed miesiąca....może półtora Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ufff to dobrze:lol: mam nadzieje ,ze Gonzio jest więc w wysmienitym humorze!:cool3: Quote
Recommended Posts