Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
Pani Ula ma 17 letniego psa, który nie toleruje innych zwierząt... i mieszka na 3-cim piętrze w kamienicy... nijak sobie nie poradziła, jakby psiak dopstał atak np na ulicy :(
A poważnie myślała o adopcji Gonziaka :(

wielka szkoda no:(
ale nie ma sie co poddawać!dziewczynki no!udać się musi!
nie traćmy wiary!
bedziemy odnawiać ogloszenia!
ja zaraz odnawiam mu cafeanimala!;)

• Replies 783
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']...nie wiem czy uda się domek dla Gonzika znaleźć...nie wiem, czy ataki się wtedy zmniejszą...nie wiem, ale wiem,że ....

[SIZE="3"]nie spoczniemy ,nim znajdziemy :loveu::loveu:

Posted

cioteczki...z bazarku na ogłaszanie Gonzika mam już 50zł(-wysyłka:oops:)...no,to 46zł...

Poradźcie jakie ogłoszenia wykupić...ja mogę gumtree,kokosy,kupie psa...innych nie umiem,a trzeba,żeby dawały Gonzikowi największą szansę...może jeszcze jakieś ogłoszenia małopolskie...śląskie...krakowskie...???
Jeśli ktoś może zrobić i wykupić...wyślę kasę!

Radźcie...jakie?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='zuzlikowa']cioteczki...z bazarku na ogłaszanie Gonzika mam już 50zł(-wysyłka:oops:)...no,to 46zł...

Poradźcie jakie ogłoszenia wykupić...ja mogę gumtree,kokosy,kupie psa...innych nie umiem,a trzeba,żeby dawały Gonzikowi największą szansę...może jeszcze jakieś ogłoszenia małopolskie...śląskie...krakowskie...???

Może na www. zwierzakiwkrakowie .blox. pl ? (oczywiście bez spacji)

Posted

[quote name='zuzlikowa']cioteczki...z bazarku na ogłaszanie Gonzika mam już 50zł(-wysyłka:oops:)...no,to 46zł...

Wstawiłam ogłoszenie Gonzika na krakowskie zwierzaki,ale nie zauważyłam tam możliwości promowania ogłoszenia...
Oddam psa - Krakowskie zwierzaki

Dodałam też ogłoszenie z linku na krakowskich zwierzakach na rozgłos.net,
promowane przez 30 dni- koszt 7,32zł.
Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja i anonse

Gumtree krakowskie znowu zrobiłam,ale coś mi nie wchodzi możliwość wykupienia...jeszcze popróbuję...może coś mylę:oops:

Jakie płatne ogłoszenia są jeszcze skuteczne?
Może popytam ciotek na innych wątkach... Ola la...może masz pomysł?

A macie nowe wieści od chłopaka?

Posted

Kochana ja myśsle ,ze własnie allegro a Gonzio wypasione dzieki tobie;):loveu:

no i jak z cafeanimla wrzucą do Metra:-D oby jutro go dali....jak nie to...:mad:
jak nie to odnowie mu ;)

moze jeszcze w gazecie Moj Pies ale to są chyba bardzo drogie ogloszenia niestety....:shake:

Moze jeszcze alegratke wyroznic?Nie wiem niestety jak:lol:

Gonziu mizianko!:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
,,,Gonziku
ja za zuzlikiem przylazlam
ale dzisiaj tylko podniose
;):multi:

...Gonzik cieszyłby się bardzo z Twoich odwiedzin...gdyby wiedział!:oops:
Wieczorkiem napiszę co odpowiedziała Dogo07...będziecie musiały decydować...koszt w Mój Pies ok.100zł.

Posted

może być alegratka (najdroższe jest wyróżnienie +9 czy 10. ), w petworld mozesz miec ogloszenie premium, na petsy.pl
A z moim psem to lekka przesada stówa za ogłoszenie :roll:...
zuzlik zeby wyroznic na alegratce, mozesz tak, albo smsem (najlatwej chyba) albo wykupic kody:
[quote name='alegratka.pl'] Powiększenie wyróżnienia o dowolną ilość punktów

Dysponujesz 0 kodami
1 kod to 1 pkt
Wpisz ilość punktów:

Automatyczne podtrzymywanie wyróżnienia

podtrzymuj wyróżnienie wybierz czas podtrzymywania przez 2 tygodnie przez 1 miesiąc przez 3 miesiące przez 6 miesięcy przez 12 miesięcy do odwołania (bezterminowo)
Wyłączenie automatycznego podtrzymywania wyróżnienia
jest możliwe w każdym momencie poprzez ikonę
Jeśli chcesz wyróżnić ogłoszenie tylko na 7 dni nie zaznaczaj opcji "podtrzymuj wyróżnienie".

Wyróżnienie sprawi, że Twoje ogłoszenie będzie wyświetlane na liście ofert nad ogłoszeniami zwykłymi i dodatkowo nazwa ogłoszenia będzie wyświetlana kolorem czerwonym.
Przy ogłoszeniu pojawi się także ikonka z aktualną wagą Twojej oferty.

Pamiętaj!
Jeśli Twoja oferta jest już wyróżniona możesz dokupić kolejne wyróżnienie.
Im wyższa liczba tym wyżej ogłoszenie znajdzie się w wynikach wyszukiwania.

Kliknij, aby zobaczyć jak to działa

PAKIET KODÓW

Korzystając z Pakietów Kodów oszczędzasz pieniądze i czas. Płacąc przelewem otrzymujesz jedną fakturę VAT zamiast kilku.
Aktywujesz / wyróżniasz ogłoszenia kiedy chcesz w okresie 6 miesięcy.

Kup kody

Posted

Ola la napisał(a):
Mysle,ze mozna uzbierac i 100 zl tylko nie wiem jaką mają skuteczność te ogłoszenia w Moim Psie????

No chyba tego sie nie dowiemy... aha i wyroznienia na lalegratce tlyko tydzien moga trwac. (te smsowe).

Posted

AdaK napisał(a):
No chyba tego sie nie dowiemy... aha i wyroznienia na lalegratce tlyko tydzien moga trwac. (te smsowe).

hmmm no niby nie ale jesli ktos juz zamieszczal tam jakiegos psiaka to chyba wie jakie bylo zainteresowanie takowym ogloszeniem:razz:

Posted

a to 100 zł to jest za ogłoszenie wśród tych drobnych ogłoszeń na końcu nru, czy na stronce adopcyjnej ??

bo jeśli wśród tych drobnych to chyba szkoda pieniędzy ... :oops:

co do skuteczności, "mój" Odi vel Platfus był w Moim Psie w kąciku adopcyjnym - odzew zerowy ( młody wilczurowaty, duży z krzywymi łapami ) . Po miesiącu jakas dziewczynka dzowniła pytac o niego - ale to nie ma reguły , czasem z mało uczeszczanych stron ogłoszeniowych potrafi sie trafić super dom . :cool3:

izolowanie go od ludzi, powoduje coraz większa ekscytacje Gonzalesa, na sam widok człowieka ... wg mnie to troche zły kierunek :roll: ten zakaz kontaktów ...
jak w zeszłym tygodniu zobaczył ze ide z Arabelą na spacer, to pierwszy raz widziałam,ze Gonzales obszczekał (ale tak widac było ze był wkurzony na nią , a nie tak dla rozrywki ) psa z którym sie przechodzi koło niego .. wczesniej mi tak nie robił jak ją brałam ...

Posted

[quote name='AdaK']zuzlik, moze by kupic pakiet kodow i strzelic super wyroznienie? a ty robisz ogloszenia czy potrzebujesz osoby od ogloszen?

Aduś...niestety zuzlik nie taki zdolny!:oops: Allegro zrobi,gumtree,kokosy,kupię psa...no i krakowskie zwierzaki i nic więcej!
...alegratki to już całkiem nie zrobię ,bo mnie nie chce...coś mnie wywala i już!

Aduś...Ola la robiła jakieś ogłoszenia,ale wybaczcie zgredkowi-nie pamiętam jakie:oops:...może warto by je podnieść?
Oluś...a te ogłoszenia ,które mogą trafić do gazety,robiłaś?...ach ta skreroza:oops:

A z Moim psem jest tak:
Dogo07 sama nie robiła tego ogłoszenia.Robiła je Pianka...
"Pianka płaciła coś około 100 zł,
bo to zdjęcie w ramce to 55 zł, za każdą linijkę czyli 22 znaki to koszt 10 zł.
Trzeba wpłacić na konto i wypełnić formularz na stronie ogłoszenia.psy.pl...
a były tam jakieś problemy z wystawieniem"

:crazyeye:...ale ja dopiero przed momentem weszłam na link,który podała gameta i...Dogo07 robiła coś w gazecie pt"Przyjaciel Psa".
Doczytam i napiszę do niej jeszcze!

Posted

[quote name='agamika'](...)
izolowanie go od ludzi, powoduje coraz większa ekscytacje Gonzalesa, na sam widok człowieka ... wg mnie to troche zły kierunek :roll: ten zakaz kontaktów ...
j(....)
Dlaczego jest izolowany nie rozumiem tego postępowania?

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Aduś...Ola la robiła jakieś ogłoszenia,ale wybaczcie zgredkowi-nie pamiętam jakie:oops:...może warto by je podnieść?
Oluś...a te ogłoszenia ,które mogą trafić do gazety,robiłaś?...ach ta skreroza:oops:

te ogloszenia zrobilam Gonziowi:
Gonzales - pies z gołębim sercem i ...padaczką - Zwierzaki - cafeanimal.pl

ale.gratka.pl/ogloszenie/1914031_gonzales_piekny_pies_o_golebim_sercu.html

przygarnij.pl/index.php?action=SHOW&id=765

kupiepsa.pl/detail.php?siteid=40293

eoferty.com.pl/id120683.html

ogloszenia.aleokazja.pl/Gonzales--piekny-pies-o-golebim-sercu.html,119916

gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=17040

petworld.pl/ogloszenie/psy/gonzales-pies-o-golebim-sercu-prosi-o-dom/2817

przygarnijzwierzaka.pl

krakow.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/289545-gonzales_pies_o_go_ebim.html

zuzlikowoa to ogloszenie co moze trafic do Metra zrobilam ale za sekundke je odnawiam ;)