Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='osho']jaah, chciałbym mieć jej radość życia :diabloti:
-to kwestia diety: kości , stare kapcie i trochę swieżej trawy , wujku Osho:diabloti:

Posted

Mimiś powiem szczerze, że jak mnie dopada chandra to oglądam zdjęcia Figulca i momentalnie się śmieję. Ona ma tyle uroku w sobie i radości życia - chociaz jej diety na sobie nie spróbuję - stare kapcie nie są w moim menu;) Trawę jeszcze bym strawiła, kości obgryzam :oops: ale jak patrzę na moje "schroniskowe" obuwie to mi sie zaraz słabo robi - dla Figi pewnie byłby to sam cymes :evil_lol:

Posted

jest cudowna:razz: własnie zezarła nasadkę do polewania od węża ogrodowego, wraz z kawałkiem tegoż - ciekawam co powie TZ :mad:
z kapciami Cioteczko jest róznie, raz ma smaka na stare, a innym razem na nowiutkie:cool3:

Posted

Cholerny Likaon [okreslenie TZ-a po odkryciu resztek węża ogrodowego ]- został przedwczoraj uznany za zdrowego przez pana weta i zaszczepiony na kupe zakaznych chorób, prosimy więc, Osho, o przeniesienie .
jednoczesnie informujemy potencjalne domki, że Likaon z gryzienia własciwie wyrasta- i ten wąż to był wypadek przy pracy. Figunia staje sie panienką -taka nastolatką co to chichra sie bez przerwy i zalotnie spoziera.

Posted

Potwierdzam - odebrałam wiadomość, ale patrząc na relacje Baaja z różnymi suczkami, to chyba nie pozostaje nam nic innego, jak adopcja jednak samca. Dodatkowo BB powoli wchodzi w swój trudny moment, więc powinnismy się wstrzymać dla swojego i psiego dobra.

Posted

Hop- bardzo dziękuję za działania w sprawie Figulca.:calus:
Angelsdream: patrząc na zdjęcie pomyslałam, ze Twój pies jest w podobnym wieku -aależ fajnie by sie bawiły!

Posted

No Baaj ma 9 miesięcy. Niestety z niewiadomego dla mnie powodu większość suczek bardzo się od niego odgania, choć on nie wykazuje jakiś specjalnie samczych odruchów :(

Dodatkowo szkopuł przy adopcji suni jest taki, że trzeba by przetrwać przynajmniej jedną cieczkę - mieliśmy co najmniej 3 plany na to i w sumie mamy nadal, ale sama już nie wiem, czy nie lepiej się wstrzymać, jak on już podrośnie, ułoży się i będzie wykastrowany.

Posted

porozwieszałam wczoraj ogłoszenia..a telefon milczy jak zaczarowany..nic.nic.
nikomu Figulka -Bidulka jest niepotrzebna. nawet nie bardzo mam odwagę tu na dogo ja promować- w tłumie nieszczęśników z którymi nie ma co zrobić, moja panienka jest jeszce w nienajgorszej sytuacji.
ale jesli zostanie -zablokowana jestem na dobre. nie mam mowy zebym wzieła jakiegos zwierza w potrzebie nawet na chwile.
a taka jest sliczna, młoda, futro jej zgestniało i jest milutkie-czary-tfu tfu, czy co?:cool3: w ogóle jakas kicha z adopcjami- kogo pytam[a zaczepiam nawet ludzi w sklepach:evil_lol:] -to kazdy ma w zanadrzu opowieśc o INNYM psie -bezdomnym, chorym. zwariowac mozna:tard:

Posted

mimiś napisał(a):
"do serca przytul psaaaa..."- niech to będzie Figaaaa :razz:

Tralalaaa... :eviltong:
Figa zagościła na Alegratce, Adopcje.org, Gumtree, Cafeanimal.pl...

Posted

mam dzisiaj zły dzień.czuję jak wyrastają mi kły. coraz dłuzsze!
osoba która rozwazała wziecie FIgi [argument dlaczego jej
NIE wezmie]:"postanowilismy pozwolić dozyć naszemu kotu w spokoju" .
-jacy dobrzy ludzie:cool1: a my -potwory, wzielismy Fige do 3 psów i 3 kotów. i teraz nasze koty mogą NIE DOZYC W SPOKOJU!
chyba złożę na siebie wniosek do prokuratury.