Rene@Rabik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Za to Figulec trafił w totolotka taki fajny domek :loveu: Quote
Isabel Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 O, właśnie, Figulec trafił szóstkę:multi: Quote
mimiś Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Figula , podaje adres watku TYCH CO ZOSTAŁY w krezlu:shake:. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krezel-galeria-psow-18-10-08-a-122961/[/url] w poście nr 5 są zdjecia braciszków Figuni - moze zdarzy sie cud i ktos ze znajomych, zauroczony Figą ,zechce zaadoptować Jacka [ten niesmiały]albo Placka. [bo że zaden z nich nie jest suczką KIwi to chyba jasne:oops::evil_lol: -jako sekserka nie zarobiłabym ani centa!]] Quote
Isabel Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Właśnie chciałam zapytać o Kiwi, bo też pomyślałam, że jak jest tak rozkoszna jak Figunia, to może ktoś by się skusił zabrać ją przynajmniej na DT. A tu okazuje sie, ża zamiast Kiwi są Jacek i Placek:crazyeye: Ale to nie zmienia faktu, że mogą być równie kochani jak ich siostra:loveu: Quote
hop! Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Bardzo się cieszę, że Figa już w swoim domku. :multi: Mimiś, chyba trzeba zmienić tytuł wątku i poprosić moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu. ;) Quote
mimiś Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Isabel']Właśnie chciałam zapytać o Kiwi, bo też pomyślałam, że jak jest tak rozkoszna jak Figunia, to może ktoś by się skusił zabrać ją przynajmniej na DT. A tu okazuje sie, ża zamiast Kiwi są Jacek i Placek:crazyeye: Ale to nie zmienia faktu, że mogą być równie kochani jak ich siostra:loveu:[/quote] nazwa nietrafiona:oops:, bo na dogo sa juz dwaj młodzieńcy o tych imionach-do tego jeden wypisz wymaluj jak Figa. moze wiec Bolek i Lolek a tytułu nie moge zmienić, cos sie zacieło! Quote
mimiś Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Figula co u Ciebie? nie dzwoni ...nie pisze...chyba mnie juz zapomniała...:-( Quote
osho Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mimiś, pewnie cię ucieszy, że młodzieńcy opuścili krężel (psy do adopcji --> kpis nr 8 & kpis nr 9) tylko z głowy nie pamiętam czy schron w wieluniu czy w gorzowie... Quote
mimiś Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 osho.. [za wszystko co robisz] zawsze to lepsze niż krezel ale ..jednakowoż...dalej schron-moze ktos dojrzy jakie sa piekne Quote
mimiś Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 dobra dobra, przeca wiem że na plecach tych burków nie targasz;) -a czemu moja odpowiedz jest wczesniej niz twój post?:cool3: Quote
osho Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ja tylko informuję, nie miałem z ich zabraniem nic wspólnego Quote
osho Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 dogo ostatnio często przestawia posty które były pisane w krótkim odstępie czasu - z tego co widzę, to twój post, mimo że napisany po moim, ma wcześniejsza godzinę - może więc mamy ciut inaczej ustawione zegary w kompach i o to chodzi? /tak tylko zgaduję/ edit: chyba jednak nie :diabloti: na moim kompie w momencie wstawiania była 11:51 a dogo mówi 11:58 ? Quote
mimiś Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 miałam maila,że u Figi wszystko w porzadku, ale prrrrosze o zdjęcia Quote
samotna78 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jat to dobrze, że Figa znalazła swoich ludzi. Podłączam się do prośby Mimiś o fotki. I nie ukrywam, że zazdroszczę tym, którzy adoptowali uchatą Figunię :) Quote
Figula Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ... kilka zdjęć Wkrótce trochę więcej, jak dorwę swojego laptopa z serwisu. Quote
mimiś Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 nikt nie podziwia?!!:angryy: toz to slicznosci niespotykane!:evil_lol: a ja miałam okazję dzisiaj ZOBACZYC Figulca zywcem czyli w naturze! odwiedziłam w DS i zobaczyłam na własne oczy[tylko -3,5 dioptrii] rozpieszczonego bachorka ,który zjada piłeczki i kanapę swoim dobrodziejom. wzruszyłam się. naprawdę. To jest ten moment, dla którego warto wyciągnąć zasikanego i parchatego smierdziela z obskurnego boksu. z żaby -w królewnę, z kaczątka-łabądź. Jest piękna, jak kazdy kochany i zadbany pies. Dużo szczęścia, Figula, Tobie i Twoim Pańciostwu!! Quote
osho Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='mimiś']... zasikanego i parchatego smierdziela z obskurnego boksu... no i proszę, doczekaliśmy się, wyszło szydło z worka, jak zobaczyła że pozbyła się suni skutecznie, skończyła się propaganda :diabloti::diabloti: Quote
mimiś Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 osho.raz. jeden razik wprowadziłam sie w nastrój wzniośle patetyczny[ po zaledwie 3 drinkach] a ty brutalnie sprowadzasz mnie do parteru. a cytowany fragmencik nie dotyczy Figi-to chyba jasne Figa siedziała w tym boksie na atłasowej poduszce, z dużą kokardą na szyi. [wstążka była czerwona, dobrze pamiętam:eviltong:] Quote
hop! Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Figula, dzięki za zdjęcia. Figa jest śliczna. :loveu: Czekam na kolejne fotki... ;) Quote
Rene@Rabik Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cudnie wygląda na tych fotkach. A pychol taki zaspany i szczęśliwy jednocześnie :evil_lol: Quote
mimiś Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 no chyba już można? Figuni i jej Kochającej Rodzinie- długich, szczęśliwych lat razem. Wszystkim Cioteczkom i Wujaszkowi Osho , którzy dzielnie pomagali i kibicowali naszej Gwiazdce- coraz więcej fantastycznych domków, a coraz mniej potrzebujących. Nam wszystkim: radosnych, wesołych ŚWIĄT!! Quote
mimiś Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 no to jeszcze: Szczęśliwego Nowego Roku!!! Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 tak, niech będzie lepszy, dla nas wszystkich Quote
Recommended Posts