Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figula , podaje adres watku TYCH CO ZOSTAŁY w krezlu:shake:.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krezel-galeria-psow-18-10-08-a-122961/[/url]

w poście nr 5 są zdjecia braciszków Figuni - moze zdarzy sie cud i ktos ze znajomych, zauroczony Figą ,zechce zaadoptować Jacka [ten niesmiały]albo Placka.
[bo że zaden z nich nie jest suczką KIwi to chyba jasne:oops::evil_lol: -jako sekserka nie zarobiłabym ani centa!]]

Posted

Właśnie chciałam zapytać o Kiwi, bo też pomyślałam, że jak jest tak rozkoszna jak Figunia, to może ktoś by się skusił zabrać ją przynajmniej na DT. A tu okazuje sie, ża zamiast Kiwi są Jacek i Placek:crazyeye: Ale to nie zmienia faktu, że mogą być równie kochani jak ich siostra:loveu:

Posted

Bardzo się cieszę, że Figa już w swoim domku. :multi:
Mimiś, chyba trzeba zmienić tytuł wątku i poprosić moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu. ;)

Posted

[quote name='Isabel']Właśnie chciałam zapytać o Kiwi, bo też pomyślałam, że jak jest tak rozkoszna jak Figunia, to może ktoś by się skusił zabrać ją przynajmniej na DT. A tu okazuje sie, ża zamiast Kiwi są Jacek i Placek:crazyeye: Ale to nie zmienia faktu, że mogą być równie kochani jak ich siostra:loveu:[/quote]
nazwa nietrafiona:oops:, bo na dogo sa juz dwaj młodzieńcy o tych imionach-do tego jeden wypisz wymaluj jak Figa. moze wiec Bolek i Lolek
a tytułu nie moge zmienić, cos sie zacieło!

Posted

mimiś, pewnie cię ucieszy, że młodzieńcy opuścili krężel (psy do adopcji --> kpis nr 8 & kpis nr 9) tylko z głowy nie pamiętam czy schron w wieluniu czy w gorzowie...

Posted

dogo ostatnio często przestawia posty które były pisane w krótkim odstępie czasu - z tego co widzę, to twój post, mimo że napisany po moim, ma wcześniejsza godzinę - może więc mamy ciut inaczej ustawione zegary w kompach i o to chodzi? /tak tylko zgaduję/

edit: chyba jednak nie :diabloti: na moim kompie w momencie wstawiania była 11:51 a dogo mówi 11:58 ?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nikt nie podziwia?!!:angryy: toz to slicznosci niespotykane!:evil_lol:
a ja miałam okazję dzisiaj ZOBACZYC Figulca zywcem czyli w naturze!
odwiedziłam w DS i zobaczyłam na własne oczy[tylko -3,5 dioptrii] rozpieszczonego bachorka ,który zjada piłeczki i kanapę swoim dobrodziejom.
wzruszyłam się. naprawdę.
To jest ten moment, dla którego warto wyciągnąć zasikanego i parchatego smierdziela z obskurnego boksu. z żaby -w królewnę, z kaczątka-łabądź.
Jest piękna, jak kazdy kochany i zadbany pies.
Dużo szczęścia, Figula, Tobie i Twoim Pańciostwu!!

Posted

[quote name='mimiś']... zasikanego i parchatego smierdziela z obskurnego boksu...

no i proszę, doczekaliśmy się, wyszło szydło z worka, jak zobaczyła że pozbyła się suni skutecznie, skończyła się propaganda :diabloti::diabloti:

Posted

osho.raz. jeden razik wprowadziłam sie w nastrój wzniośle patetyczny[ po zaledwie 3 drinkach] a ty brutalnie sprowadzasz mnie do parteru.
a cytowany fragmencik nie dotyczy Figi-to chyba jasne
Figa siedziała w tym boksie na atłasowej poduszce, z dużą kokardą na szyi.
[wstążka była czerwona, dobrze pamiętam:eviltong:]

Posted

no chyba już można?

Figuni i jej Kochającej Rodzinie- długich, szczęśliwych lat razem.
Wszystkim Cioteczkom i Wujaszkowi Osho , którzy dzielnie pomagali i kibicowali naszej Gwiazdce- coraz więcej fantastycznych domków, a coraz mniej potrzebujących.
Nam wszystkim: radosnych, wesołych ŚWIĄT!!

• 2 weeks later...