Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ten czas leci- minęły juz 3 tygodnie odkąd Figa przyjechała do nas
coraz ciężej będzie się rozstac-bo nie trace nadziei ,że znajdzie sie chociaz jeden ludź, który zakocha sie w tych ucholkach z cała resztą
taki piekny pies- mądry i posłuszny[no, chyba,ze w gre wchodzi jedzenie:cool1:]
najbardziej porusza mnie,że jest taka ufna- jestesmy jej Najwyzszą Zwierzchnością i naszych wyroków pies nie kwestionuje , nawet jeśli Pan jawnie niesprawiedliwie zabiera pozyskaną przez Figę poduszke[w końcu ma ich kilka, a biedny pies wziął sobie z kanapy jedną]
okropnie męczy mnie myśl, ze drugie takie cudo [siostra Figi]-prawdopodobnie nadal siedzi w Krężlu-nieodkryta , niekochana
takie same sliczne uszy, długie łapy do biegania, czarny nochal do całowania:-( idę spac zamiast popadac w depresję
ps.dziekujemy cioteczkom za podrzucanie Figuni - :iloveyou:

Posted

mimiś napisał(a):
jestesmy jej Najwyzszą Zwierzchnością i naszych wyroków pies nie kwestionuje , nawet jeśli Pan jawnie niesprawiedliwie zabiera pozyskaną przez Figę poduszke[w końcu ma ich kilka, a biedny pies wziął sobie z kanapy jedną]

Co za Pan - musie miec tyle poduszek ? :mad::evil_lol:

Biedne psie dziecko, poduszki mu załują ..... przeciez ona tez musi miec miękko pod główką. ;)

Figa, młoda rozrabiara zabrana z Krężla szuka DS

Posted

bardzo lubię to zdjęcie - to kwintesencja figowatości. .ten widok polecam wszystkim ponurasom których przygniata nieznosna lekkość bytu [pamiętacie scenę śmierci Karenina?]
.własciwie zapisywałabym go na receptę

Posted

Mimiś, ogłaszasz ją gdzieś?

Wykorzystaj swój talent literacki i napisz treść ogłoszenia...
Tylko oprócz walorów literackich musi również zawierać konkrety na temat suni - powiedzmy pół na pół. I oczywiście dane kontaktowe. ;)

To bardzo pomoże w ogłaszaniu...

Posted

"talent literacki" :cool1:
tworze i tworze to ogłoszenie i zabrać sie nie mogę. " ale kiedyś sie wezmę":cool3:
jeszce jej nigdzie nie ogłaszałam ,bo jest "w trakcie leczenia"

deszcz pada i pada .Poszlismy na spacerek w jakimś przeswicie między jednym opadem a drugim. Niestety prześwit okazał sie krótszy niż spacer.
Zmoklismy jak psy. Psy zmokły jak niewiemco.
Figa obrazona ,bo dostała owsiankę [ugotowałam na sniadanie troche za duzo]
Nie słyszała o owsiankowej surówce piękności?

Posted

Rene.. nie otwiera się. dzieki za podnoszenie...miałam pogrzeb w rodzinie
Figa szaleje bo nie poszła na spacer-zjadła gąbkę z posłania
nie mozna nawet nakrzyczeć bo robi siad i podaje łapę:roll:[nauki Babci]