Rene@Rabik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Uszka ma faktycznie niepowtarzalne, ale jak będzie miała jeszcze większe to odleci:cool3: Quote
Rene@Rabik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Psie dziecko znalazło tymczasowy azyl u mimiś - ma tam wspaniale, ale jeszcze lepiej gdyby znalazł się domek stały.:razz: Quote
mimiś Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jak ten czas leci- minęły juz 3 tygodnie odkąd Figa przyjechała do nas coraz ciężej będzie się rozstac-bo nie trace nadziei ,że znajdzie sie chociaz jeden ludź, który zakocha sie w tych ucholkach z cała resztą taki piekny pies- mądry i posłuszny[no, chyba,ze w gre wchodzi jedzenie:cool1:] najbardziej porusza mnie,że jest taka ufna- jestesmy jej Najwyzszą Zwierzchnością i naszych wyroków pies nie kwestionuje , nawet jeśli Pan jawnie niesprawiedliwie zabiera pozyskaną przez Figę poduszke[w końcu ma ich kilka, a biedny pies wziął sobie z kanapy jedną] okropnie męczy mnie myśl, ze drugie takie cudo [siostra Figi]-prawdopodobnie nadal siedzi w Krężlu-nieodkryta , niekochana takie same sliczne uszy, długie łapy do biegania, czarny nochal do całowania:-( idę spac zamiast popadac w depresję ps.dziekujemy cioteczkom za podrzucanie Figuni - :iloveyou: Quote
Rene@Rabik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 mimiś napisał(a):jestesmy jej Najwyzszą Zwierzchnością i naszych wyroków pies nie kwestionuje , nawet jeśli Pan jawnie niesprawiedliwie zabiera pozyskaną przez Figę poduszke[w końcu ma ich kilka, a biedny pies wziął sobie z kanapy jedną] Co za Pan - musie miec tyle poduszek ? :mad::evil_lol: Biedne psie dziecko, poduszki mu załują ..... przeciez ona tez musi miec miękko pod główką. ;) Figa, młoda rozrabiara zabrana z Krężla szuka DS Quote
mimiś Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 bardzo lubię to zdjęcie - to kwintesencja figowatości. .ten widok polecam wszystkim ponurasom których przygniata nieznosna lekkość bytu [pamiętacie scenę śmierci Karenina?] .własciwie zapisywałabym go na receptę Quote
Rene@Rabik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jestem sobie mały miś, kocham dzieci nie od dziś. Jestem sobie mały miś......oklapnięte uszko mam..... Figuniowy Miś Uszatek :diabloti: Quote
Isabel Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mnie się to pierwsze zdjęcie szalenie podoba - czysta radość życia:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Figa - rozbrykane cudo szuka domku. Polecane szczególnie pesymistom, bo rozweseli każdego :lol::loveu: Quote
hop! Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Mimiś, ogłaszasz ją gdzieś? Wykorzystaj swój talent literacki i napisz treść ogłoszenia... Tylko oprócz walorów literackich musi również zawierać konkrety na temat suni - powiedzmy pół na pół. I oczywiście dane kontaktowe. ;) To bardzo pomoże w ogłaszaniu... Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hop ma rację. Wykorzystaj swój talent literacki i stwórz super ogłoszenie. Quote
mimiś Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 "talent literacki" :cool1: tworze i tworze to ogłoszenie i zabrać sie nie mogę. " ale kiedyś sie wezmę":cool3: jeszce jej nigdzie nie ogłaszałam ,bo jest "w trakcie leczenia" deszcz pada i pada .Poszlismy na spacerek w jakimś przeswicie między jednym opadem a drugim. Niestety prześwit okazał sie krótszy niż spacer. Zmoklismy jak psy. Psy zmokły jak niewiemco. Figa obrazona ,bo dostała owsiankę [ugotowałam na sniadanie troche za duzo] Nie słyszała o owsiankowej surówce piękności? Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Coś jej pańcia nie rozpieszcza jak ją "pasie" owsianką :evil_lol: A ta surówka to na twarz ? Figunia nie ma chyba jeszcze zmarszczek :diabloti: Quote
hop! Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 mimiś napisał(a):"talent literacki" :cool1: tworze i tworze to ogłoszenie i zabrać sie nie mogę. " ale kiedyś sie wezmę":cool3: jeszce jej nigdzie nie ogłaszałam ,bo jest "w trakcie leczenia" Rozumiem... ;) Jak trzeba będzie, to pomogę w ogłaszaniu. A mnie przybyła dzisiaj Filifionka... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121090 Quote
Pluciarz Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Figunia, pozdrowienia od kumpla Barnaby, on też po wyleczeniu będzie szukał domku. Quote
Rene@Rabik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Figulec mimo, że ma świetny dom tymczasowy - poszukuje domu stałego Quote
hop! Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Figa pokaz się z rana :lol: ;) Quote
Pluciarz Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Figa, pokaż wszystkim jaka jesteś śliczna. Quote
Rene@Rabik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Przepraszam za off-a, ale przeczytajcie ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 :-( Quote
mimiś Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Rene.. nie otwiera się. dzieki za podnoszenie...miałam pogrzeb w rodzinie Figa szaleje bo nie poszła na spacer-zjadła gąbkę z posłania nie mozna nawet nakrzyczeć bo robi siad i podaje łapę:roll:[nauki Babci] Quote
Rene@Rabik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dobrze wychowana pannica. :loveu: Spróbuj jeszcze raz - mi się otwiera. Quote
mimiś Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Przepraszam za off-a, ale przeczytajcie ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121162 :-( przeczytałam. nie mam siły na komentarz. Quote
maggie1971 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nikt nie zagląda do Figuni, hopamy po domek. Figunia jest naprawdę śliczna. Chylę czoła przed talentem pisarskim mimiś:lol: Quote
Recommended Posts