Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
na jaki nr konta wtsłać kasę? może gdzieś jest na wątku ale ja nie mogłam znaleźć:oops:

na Niko ja zbieram juz Ci posyłam na pw WIELKIE DZIEKI!!!:loveu::loveu::loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P-K Genowefa napisał(a):
Ja juz wyssyłam Gosiu na Nika forsę,odbierz jutro,papapa,całuski dla Nikusia ode mnie i Sonii

dziekuje bardzo jak dojda to napisze, ja również podrawiam serdecznie i uściski dla Soni:loveu: - wyglada super!!!!!!!!

Posted

Leyla napisał(a):
mówie ,że nie ma za co... każdy tu robi co może ,a pieniądze to nie wszystko, czasem mogą pomóc:evil_lol:;)

niby tak, ale akurat na dogomanii pieniadze to czasem być albo nie być dla tych biednych psów

Posted

no niee......Niko jest w Nowinach, ale pomyli opis z innym psem, którego dałam i wychodzi na to ze jest on mieszańcem owczarka niemieckiego i ma 1,5 roku:hmmmm::hmmmm:
wiec jak ktoś spojrzy na zdjecie i przeczyta opis to pomysli, że niezle nawalona osoba musiała dac to ogłoszenie:diabloti::stupid::stupid::stupid:

Posted

:evil_lol::evil_lol: niezły ten mieszaniec - może przynajmniej ktoś z ciekawości zadzwoni z czym ta mieszanka ONka

a tylko Niko był w Nowinach? Nowiny wychodzą raz na 2 tygodnie?
telefonu żadnego??