Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka wysłałam Ci PW z nr konta :lol:
Nikusiu, no i nikt Cię nie chce...:-(
Wzięłabym go od razu, gdyby nie mój stary kochany "killer", który uważa, że 1 pies w domu absolutnie wystarczy :mad:

Posted

betka napisał(a):
agnieszka wysłałam Ci PW z nr konta :lol:
Nikusiu, no i nikt Cię nie chce...:-(
Wzięłabym go od razu, gdyby nie mój stary kochany "killer", który uważa, że 1 pies w domu absolutnie wystarczy :mad:

no niestety, Nikt nie chce Nikusia, szkoda betka, że Twoj psiak taki niekoleżenski jest:evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam Nikusia i wszystkich jego sympatyków,zwłaszcza Gosię,proszę Gosiu nie musisz pisać,że ja wysłałam na Niego pieniążki,bo my to wiemy.Wiem,że są potrzebne deklaracje;więc ja się deklaruję co miesiąc....nie za dużo/Gosia wie/,ale będzie parę groszy.Czasem sobie myślę,że Nikuś mógł być u mnie...ale jestem szczęśliwa,że mam Sonieczkę.Pozdrawiamy Cie Niko,znajdź w końcu swój domek.....! Pozdrawiamy też wszystkich odwiedzających profil Nika.

Posted

[quote name='P-K Genowefa']Witam Nikusia i wszystkich jego sympatyków,zwłaszcza Gosię,proszę Gosiu nie musisz pisać,że ja wysłałam na Niego pieniążki,bo my to wiemy.Wiem,że są potrzebne deklaracje;więc ja się deklaruję co miesiąc....nie za dużo/Gosia wie/,ale będzie parę groszy.Czasem sobie myślę,że Nikuś mógł być u mnie...ale jestem szczęśliwa,że mam Sonieczkę.Pozdrawiamy Cie Niko,znajdź w końcu swój domek.....! Pozdrawiamy też wszystkich odwiedzających profil Nika.
dziekujemy za nie zostawienie Niko w potrzebie:loveu::loveu:

a teraz fotki rozesmianego pyszczka Nikolca:multi:

Posted

a teraz fotki rozesmianego pyszczka Nikolca:multi:

to zdjęcie to jak miód na serce... ale się chłopak rozbrykał,aż ciężko za nim nadążyć:loveu::eviltong: Kochany Niko, już bezpieczny:p

Posted

dzisiaj dottarła wpłata od betki na Niko - 70zł i 80zł na Zumisia...betka:loveu::loveu: Ty wiesz...:Rose::Rose::Rose:

przy okzaji stan konta Niko:
na moim koncie 150zł
na Nesci -75zł
razem - 225zł:multi: