Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']wpyneo 65zl od wiq 10z na Niko, 55z na naszego starego Ernisia dzieki wiqq:loveu: Dziękuję wiq :calus::Rose: Quote
wiq Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 spoko :mdrmed: za jakiś czas znów coś wystawię ;) Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Niko, czas najwyższy do domu:eviltong: zrobię mu znów allegro i alegratkę, bo chyba już wygasło.. Quote
agnieszkal2 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Mam prośbę-mógłby mi ktoś podesłać na pw nr konta i dane do przelewu na Niko? Quote
betka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 agnieszka wysłałam Ci PW z nr konta :lol: Nikusiu, no i nikt Cię nie chce...:-( Wzięłabym go od razu, gdyby nie mój stary kochany "killer", który uważa, że 1 pies w domu absolutnie wystarczy :mad: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 betka napisał(a):agnieszka wysłałam Ci PW z nr konta :lol: Nikusiu, no i nikt Cię nie chce...:-( Wzięłabym go od razu, gdyby nie mój stary kochany "killer", który uważa, że 1 pies w domu absolutnie wystarczy :mad: no niestety, Nikt nie chce Nikusia, szkoda betka, że Twoj psiak taki niekoleżenski jest:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 całuski dla Nikusia:loveu: przyjdzie kiedys ten jego dzień;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 noo właśnie przypomina sie, ze szuka domku na stare latka;);) dzieki Wiosna za allegro - Nikus ma wyróznione ale co jak zero odzewu:shake: NIKO - cudak, który otrzymał drugie życie (651882920) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Leyla Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 oj Nikusiu jeszcze troszkę ,poprostu Twój Pan jeszcze nie czytał ogłoszeń:mad: Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zapomniałam napisac, ze jest wpłata od P. Genowefy:loveu::loveu: dziekuje w imieniu Niko Quote
dogomaniak 44 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witam Nikusia i wszystkich jego sympatyków,zwłaszcza Gosię,proszę Gosiu nie musisz pisać,że ja wysłałam na Niego pieniążki,bo my to wiemy.Wiem,że są potrzebne deklaracje;więc ja się deklaruję co miesiąc....nie za dużo/Gosia wie/,ale będzie parę groszy.Czasem sobie myślę,że Nikuś mógł być u mnie...ale jestem szczęśliwa,że mam Sonieczkę.Pozdrawiamy Cie Niko,znajdź w końcu swój domek.....! Pozdrawiamy też wszystkich odwiedzających profil Nika. Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='P-K Genowefa']Witam Nikusia i wszystkich jego sympatyków,zwłaszcza Gosię,proszę Gosiu nie musisz pisać,że ja wysłałam na Niego pieniążki,bo my to wiemy.Wiem,że są potrzebne deklaracje;więc ja się deklaruję co miesiąc....nie za dużo/Gosia wie/,ale będzie parę groszy.Czasem sobie myślę,że Nikuś mógł być u mnie...ale jestem szczęśliwa,że mam Sonieczkę.Pozdrawiamy Cie Niko,znajdź w końcu swój domek.....! Pozdrawiamy też wszystkich odwiedzających profil Nika. dziekujemy za nie zostawienie Niko w potrzebie:loveu::loveu: a teraz fotki rozesmianego pyszczka Nikolca:multi: Quote
dogomaniak 44 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nikuś jest naprawdę śliczny,znajdź w końcu swój domek malutki,zasługujesz na to,całuski od Soni Quote
Leyla Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a teraz fotki rozesmianego pyszczka Nikolca:multi: to zdjęcie to jak miód na serce... ale się chłopak rozbrykał,aż ciężko za nim nadążyć:loveu::eviltong: Kochany Niko, już bezpieczny:p Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wiq napisał(a):przystojniak ;) jasny blondyn:razz: faaajnyyy:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Olena84 napisał(a):Az dziw że nikt go nie chce:shake:. noo niestety, zero telefonu, cisza nic kompletnie nic....może ktoś porobic mu ogłoszenia z nowymi zdjeciami:roll:??? Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Może tak musi być, może to dobrze ,że jest z nami:hmmmm: Quote
Lu_Gosiak Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dzisiaj dottarła wpłata od betki na Niko - 70zł i 80zł na Zumisia...betka:loveu::loveu: Ty wiesz...:Rose::Rose::Rose: przy okzaji stan konta Niko: na moim koncie 150zł na Nesci -75zł razem - 225zł:multi: Quote
betka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Niko wakacje się zaczęły> Już prawie Lato! A Ty piękny biedaku dalej z Wiosną i wciąż bez własnego ogródka :-(. Quote
Recommended Posts