Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betka napisał(a):
I co- Dzwonił Ktoś w sprawie naszego Nikusia?

tak dzwonil jakis gościu i pytał najpierw czy sie z Nim umowie:crazyeye::crazyeye::stupid::stupid: a potem o Niko - psa bym mu nie dala
a telefonow od normalnych ludzi niestety brak:placz:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

przy okazji stan konta Niko:
na moim koncie 90zł
na Nesci -75zł

dotarły wpłaty na konto nesci na Niko od Jej kolezanki - 20zł, p. Bernadety - 20zł i jej działka czyli
na koncie Nesci jest 125zł

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy Wy też macie zdjęcia czasowo niedostepne na 45 stronie? Bo do ogłoszeń nic nie mogę dodać:crazyeye:.

niestety....to wina fotosiku, bo przekroczylam limit, wiec moje zdjecia sa niedostepne....Olena wez prosze ostatnie zdjecie ze strony wstecz to sa najaktualniejsze, gdy byłłam Niko ostatnio odwiedzic;) i wielkie dzieki za ogłoszenia.....dzis dzwonila Pani zainteresowana adopcja Erisia od nas - starego chorego staruszka:multi::multi::multi: super dom z ogrodem - wierze, że i Niko w koncu sie uda

Posted

Nikt nie dzwoni, to znaczy, że dodanie 0 przed nr telefonu też nic nie dało :shake:. LuGosiak-to ja na razie nie wywieszam nowych ogłoszeń, bo tylko jacyś podejrzani faceci będą Cię prześladować telefonami. Przykro mi z tego powodu :oops: :roll:. Niko kiedy do Ciebie uśmiechnie się szczęście :-(??

Posted

betka napisał(a):
Nikt nie dzwoni, to znaczy, że dodanie 0 przed nr telefonu też nic nie dało :shake:. LuGosiak-to ja na razie nie wywieszam nowych ogłoszeń, bo tylko jacyś podejrzani faceci będą Cię prześladować telefonami. Przykro mi z tego powodu :oops: :roll:. Niko kiedy do Ciebie uśmiechnie się szczęście :-(??

betka no coś Ty ja lubie rozmawiać przez telefon /nawet za bardzo:evil_lol:/, wiec niech dzwonia, mi to nie przeszkada w koncu kiedyś zadzwoni ten jeden jedyny domek dla Nikusia a Tobie ogromne podziekowania za wywieszanie ogłoszen:Rose::Rose::Rose:

Posted

Już sobie poszukałam u wiosny;). Niko ma na razie ogłoszenia na pineska.pl, pajeczyna.pl, kokosy.pl, 4lapy. pl (poprzednie - miał 124 wizyty). Na gumtree nie wiem co zrobic, bo tam nie ma opolskiego, a nie wiem czy go zamieszczac w krakowie, czy juz w Warszawie, by bylo wieksze wziecie?

Posted

[quote name='wiq']kurna, Ernest idzie do domu, starszy, brzydszy, bardziej schorowany, a nasz piękny Nikoś?..

Ja Ci dam brzydzszy;) inny może...poprostu:obrazic::cool3:

Posted

wiq napisał(a):
brzydki jak noc, i jeszcze ta przepuklina... :scared:

:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt:Ernis w Radomsku wypieknial i nabral ładnej budowy:eviltong::eviltong: a przepulina na szczescie jest od drugiej strony psa, wiec nie widac na pierwszy rzut oka:evil_lol::evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
brzydki jak noc, i jeszcze ta przepuklina... :scared:

:evil_lol:

Ach Tyyyyy....!!!! masz łomot odemnie:evil_lol: Mój Ernik jest juz ładny ,a to przy dupce to taka ozdoba ,jak np. pomponik na czapce:icon_roc:

Posted

ależ się uśmiałam! :lol:

Niko znajdzie swojego ludzia. Musi! On jest taki miły, fajny ;) Ja tam wiem, że pędzej czy później znajdzie.
Ludzi boi się coraz mniej, nawet całkiem towarzyski się robi. No, i siadać się uczy :-o
Że niby staruszki takie są.. niepodatne na edukację. A tu co ? Całkiem niechcący, bo nauczył się jak patrzył na inne siadające za smakołyk psy. I siada - jeszcze nie doskonale, jeszcze nie zawsze, ale siada :)

Posted

o matko watek mi sie zapodzial tak daleko spadł, bo tu żadna ciotka nie zaglada:mad::mad:
a tu takie wieści:crazyeye::crazyeye: Niko siada...no nieeeee...chyba sie tam musze przejechac do Ciebie Wiosna;) zobaczyc to, jak nie zobacze to nie uwierze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz pytanie za 100 punktw Kto zrobi Nikusiowi jakies ładne allegro????

Posted

Nikoś siada? Kon by sie usmial :roflt: Jestem powalona tą wiadomością .Wiosna jestes super. Lu..... musimy odwiedzić Wiosnę i zobaczyć te cuda :loveu:

Posted

nescca napisał(a):
Nikoś siada? Kon by sie usmial :roflt: Jestem powalona tą wiadomością .Wiosna jestes super. Lu..... musimy odwiedzić Wiosnę i zobaczyć te cuda :loveu:

I to jest swietny pomysł, fotki dla fanów by się przydały;)