Lu_Gosiak Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 betka napisał(a):I co- Dzwonił Ktoś w sprawie naszego Nikusia? tak dzwonil jakis gościu i pytał najpierw czy sie z Nim umowie:crazyeye::crazyeye::stupid::stupid: a potem o Niko - psa bym mu nie dala a telefonow od normalnych ludzi niestety brak:placz: Quote
betka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 :crazyeye: ? Szkoda gadać :mad:. A tyle kartek ubyło... :shake:. Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a): przy okazji stan konta Niko: na moim koncie 90zł na Nesci -75zł dotarły wpłaty na konto nesci na Niko od Jej kolezanki - 20zł, p. Bernadety - 20zł i jej działka czyli na koncie Nesci jest 125zł Quote
Olena84 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy Wy też macie zdjęcia czasowo niedostepne na 45 stronie? Bo do ogłoszeń nic nie mogę dodać:crazyeye:. Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Olena84 napisał(a):Czy Wy też macie zdjęcia czasowo niedostepne na 45 stronie? Bo do ogłoszeń nic nie mogę dodać:crazyeye:. niestety....to wina fotosiku, bo przekroczylam limit, wiec moje zdjecia sa niedostepne....Olena wez prosze ostatnie zdjecie ze strony wstecz to sa najaktualniejsze, gdy byłłam Niko ostatnio odwiedzic;) i wielkie dzieki za ogłoszenia.....dzis dzwonila Pani zainteresowana adopcja Erisia od nas - starego chorego staruszka:multi::multi::multi: super dom z ogrodem - wierze, że i Niko w koncu sie uda Quote
betka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nikt nie dzwoni, to znaczy, że dodanie 0 przed nr telefonu też nic nie dało :shake:. LuGosiak-to ja na razie nie wywieszam nowych ogłoszeń, bo tylko jacyś podejrzani faceci będą Cię prześladować telefonami. Przykro mi z tego powodu :oops: :roll:. Niko kiedy do Ciebie uśmiechnie się szczęście :-(?? Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 betka napisał(a):Nikt nie dzwoni, to znaczy, że dodanie 0 przed nr telefonu też nic nie dało :shake:. LuGosiak-to ja na razie nie wywieszam nowych ogłoszeń, bo tylko jacyś podejrzani faceci będą Cię prześladować telefonami. Przykro mi z tego powodu :oops: :roll:. Niko kiedy do Ciebie uśmiechnie się szczęście :-(?? betka no coś Ty ja lubie rozmawiać przez telefon /nawet za bardzo:evil_lol:/, wiec niech dzwonia, mi to nie przeszkada w koncu kiedyś zadzwoni ten jeden jedyny domek dla Nikusia a Tobie ogromne podziekowania za wywieszanie ogłoszen:Rose::Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 aha przypomnialo mi sie teraz, że jeszcze dzwonila jedna kobieta z ogłoszenia w sprawie Niko, ale z bloku i jakos nie do konca zainteresowana Niko Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):betka no coś Ty ja lubie rozmawiać przez telefon /nawet za bardzo:evil_lol: Potwierdzam:p lubi:loveu: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Podpiszcie petycję ,błagam:placz::placz::placz::placz::placz: Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea Quote
Olena84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Olena wez prosze ostatnie zdjecie ze strony wstecz to sa najaktualniejsze, gdy byłłam Niko ostatnio odwiedzic Ale na ktorej stronie:oops:? Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Olena84 napisał(a):Ale na ktorej stronie:oops:? na 59 stronie sa;) Quote
Olena84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Już sobie poszukałam u wiosny;). Niko ma na razie ogłoszenia na pineska.pl, pajeczyna.pl, kokosy.pl, 4lapy. pl (poprzednie - miał 124 wizyty). Na gumtree nie wiem co zrobic, bo tam nie ma opolskiego, a nie wiem czy go zamieszczac w krakowie, czy juz w Warszawie, by bylo wieksze wziecie? Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 kurna, Ernest idzie do domu, starszy, brzydszy, bardziej schorowany, a nasz piękny Nikoś?.. Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='wiq']kurna, Ernest idzie do domu, starszy, brzydszy, bardziej schorowany, a nasz piękny Nikoś?.. Ja Ci dam brzydzszy;) inny może...poprostu:obrazic::cool3: Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 brzydki jak noc, i jeszcze ta przepuklina... :scared: :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 wiq napisał(a):brzydki jak noc, i jeszcze ta przepuklina... :scared: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt:Ernis w Radomsku wypieknial i nabral ładnej budowy:eviltong::eviltong: a przepulina na szczescie jest od drugiej strony psa, wiec nie widac na pierwszy rzut oka:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 wiq napisał(a):brzydki jak noc, i jeszcze ta przepuklina... :scared: :evil_lol: Ach Tyyyyy....!!!! masz łomot odemnie:evil_lol: Mój Ernik jest juz ładny ,a to przy dupce to taka ozdoba ,jak np. pomponik na czapce:icon_roc: Quote
wiq Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: Quote
wiosna Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ależ się uśmiałam! :lol: Niko znajdzie swojego ludzia. Musi! On jest taki miły, fajny ;) Ja tam wiem, że pędzej czy później znajdzie. Ludzi boi się coraz mniej, nawet całkiem towarzyski się robi. No, i siadać się uczy :-o Że niby staruszki takie są.. niepodatne na edukację. A tu co ? Całkiem niechcący, bo nauczył się jak patrzył na inne siadające za smakołyk psy. I siada - jeszcze nie doskonale, jeszcze nie zawsze, ale siada :) Quote
Lu_Gosiak Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 o matko watek mi sie zapodzial tak daleko spadł, bo tu żadna ciotka nie zaglada:mad::mad: a tu takie wieści:crazyeye::crazyeye: Niko siada...no nieeeee...chyba sie tam musze przejechac do Ciebie Wiosna;) zobaczyc to, jak nie zobacze to nie uwierze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz pytanie za 100 punktw Kto zrobi Nikusiowi jakies ładne allegro???? Quote
wiq Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 ja mogę zrobić, ale jak ma być wyróżnione to konieczna zapomoga finansowa :evil_lol: Quote
nescca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nikoś siada? Kon by sie usmial :roflt: Jestem powalona tą wiadomością .Wiosna jestes super. Lu..... musimy odwiedzić Wiosnę i zobaczyć te cuda :loveu: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nescca napisał(a):Nikoś siada? Kon by sie usmial :roflt: Jestem powalona tą wiadomością .Wiosna jestes super. Lu..... musimy odwiedzić Wiosnę i zobaczyć te cuda :loveu: I to jest swietny pomysł, fotki dla fanów by się przydały;) Quote
Recommended Posts