Lu_Gosiak Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wiq taaa telefony sie urywaja, nie nadążam odbierać:roll::roll: dogo Nikuś jest u Wiosny od lutego i szuka domuuu wiq jak mozesz zmienić tytuł bo juz w takim razie mamy deklaracje, teraz szuka domu!! Agnieszka wielkie dzieki:loveu::loveu: Quote
wiosna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Było kilka telefonów - trzy dokładniej. Jeden pan chciał psa większego i do pilnowania, więc Nikolek odpadł, drugi pan też odpadł, ale dzwoniła też pani - zapowiedziała, że przyjedzie do nas go zobaczyć, więc trzymajcie kciuki! Oby, oby! Tymczasem pozdrowienia od Nikodemka przesyłam :) i jeszcze mam prośbę - czy ktoś z Was może pomóc w ogłaszaniu naszego Lando ? http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuski-husky-potrzebuje-ogloszen-kto-moze-pomoc-131725/ Quote
wiq Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 kurde, trzymam kciuki bardzo mocno! mogę haskaczowi zrobić allegro i alegratkę ;) Quote
wiq Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 allegro juz mial :P dorobilam tylko ale.gratke ;) Quote
majka50 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja chodzę za Lu-Gosiakiem. Więc jestem też tutaj. Wiosenko czy ta Pani już była ???????? Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 majka50 napisał(a):Ja chodzę za Lu-Gosiakiem. Więc jestem też tutaj. Wiosenko czy ta Pani już była ???????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Majka śledzisz mnie???????/:razz::razz: dobrze, dobrze bo przydadza sie u Niko nowe dobre duszki;) Quote
majka50 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No nie wiem czy ze mnie taki dobry duszek:diabloti: ale chociaż się staram.Czasami mam niewyparzony jęzor i co na sercu to na jęzorze a ludzie tego nie lubią.:angryy: No i klops zamiast przyjaciół mam wrogów.Ale wśród piesów zawsze mam przyjaciół.:evil_lol: Zobaczymy może i dla Niko będę mogła coś zrobić. Quote
Lu_Gosiak Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 to dobrze, ja tez czasami mam niewyparzoną buzie:diabloti::diabloti: co do Niko to jemu potrzeba kawałeczka ogródka i ciepłej budy, dla mnie osobiscie on sie srednio nadaje do domu, dla Niego bedzie to raj jak bedzie mógł pobiegać na wolności Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nikuś pusto tu u Ciebie i cicho tak:shake::shake: dobrze ze chociaz juz w schronie nie siedzisz;);) Quote
Leyla Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Nikuś pusto tu u Ciebie i cicho tak:shake::shake: dobrze ze chociaz juz w schronie nie siedzisz;);) Jestem z Nikusiem i z Wami;) Quote
irenaka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Nikuś pusto tu u Ciebie i cicho tak:shake::shake: dobrze ze chociaz juz w schronie nie siedzisz;);) Gosiu:loveu: Ja chyba powinnam już coś wpłacać na Niko:shake: Chyba mnie nie pilnujesz a ja w jakimś obłędzie żyję i nie pamiętam:shake: Podaj mi konto na pw. Przepraszam za moją sklerozę:oops:. Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 irenaka napisał(a):Gosiu:loveu: Ja chyba powinnam już coś wpłacać na Niko:shake: Chyba mnie nie pilnujesz a ja w jakimś obłędzie żyję i nie pamiętam:shake: Podaj mi konto na pw. Przepraszam za moją sklerozę:oops:. Irenko:loveu: pilnuje, pilnuje:evil_lol::evil_lol: wiem, ze masz mase na głowie:shake: wpłaciłaś w kwietniu 30zł - wiec to było na kwiecień, maj i czerwiec - wiec jeszcze miesiąc masz spokój;) przypomne sie na poczatku lipca - o ile Niko nie znajdzie domu do tego czasu Quote
betka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A był jakiś odzew po ogłoszeniu w prasie? Pani, która zainteresowała się owczarkiem z podpisu, pewnie Nikusia nie zechciała..:-(. Skoro pomylili się z opisem pieska, to może zgodziliby się pokazać go jeszcze raz...jako pięknego nieowczarka? Jutro wpłacę moją dolę za czerwiec. Quote
wiq Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 staruch i kastrat:evil_lol: Gosiak, ja przeleje moja deklaracje razem z kasa z bazarku:eviltong: wiec poczekaj jeszcze troche:evil_lol: Quote
wiosna Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ehh.. pani, która chciała przyjechać i Nikodemka poznać osobiście, jak narazie się nie odezwała :-( A Niko tryska energią, i nawet zaczyna inne psy do zabawy zaczepiać ;) Aha - jeszcze jedną Niko ma śmieszną cechę. Cechę "moja!" :lol: Jakiś czas temu biegał na wybiegu z Luną. I co rusz podchodził do niej, wąchał, wąchał, i cikał na nią jak na drzewo! :lol: Teraz biega z inną sunią, i paskud robi to samo! Staruszek, tiaa... każda panna jego! :razz: Quote
irenaka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Irenko:loveu: pilnuje, pilnuje:evil_lol::evil_lol: wiem, ze masz mase na głowie:shake: wpłaciłaś w kwietniu 30zł - wiec to było na kwiecień, maj i czerwiec - wiec jeszcze miesiąc masz spokój;) przypomne sie na poczatku lipca - o ile Niko nie znajdzie domu do tego czasu Bardzo serdecznie Ci Gosiu:loveu: dziękuję za pamięć. Od czasu do czasu;) mam "kolorowy zawrót głowy":angryy: i trzeba mnie pilnować. Quote
majka50 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja też tutaj zaglądam chociaż pomóc teraz nie mogę.:shake: Może za jakiś czas.Dobrze ,że psinka jest już u Wiosny:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Majeczko pomoc dla Niko nie jest potrzebna finansowa w tym momencie bo ma komplet deklaracji:multi::multi: Layla dołozyła brakującą część:multi::multi: - ae jakbyś załatwiła dom z ogrodem dla Niego:evil_lol::evil_lol:........ betka dzieki wielkie:loveu:, jak przyjdzie to napisze, co do ogłoszenia to jasne, że ponowie, tylko niewiem kiedy chyba gdzieś za tydzien dopiero wiq spoko poczekam, byle nie za długo - żartuje:evil_lol::evil_lol: jakby ktoś chciał pomoc to Zumi z mojego podpisu potrzebuje pomocy mamy tam narazie 210zł deklaracji a 300 to minimum - grosz do grosz...;) i uzbieramy Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Leyla napisał(a):Jestem z Nikusiem i z Wami;) dzieki:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 irenaka napisał(a):Bardzo serdecznie Ci Gosiu:loveu: dziękuję za pamięć. Od czasu do czasu;) mam "kolorowy zawrót głowy":angryy: i trzeba mnie pilnować. nie dziwie sie, że masz zawrót głowy, czytuje regularnie Twoje watki, chociaz po cichu;);) i tym bardziej dziekuje za pamiec o Niko Quote
Lu_Gosiak Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dotarło 70zł od betki:loveu::multi::multi::multi: dziekuje bardzo Quote
nescca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 oj Nikos... kochaja Cię te kobietki....... na stare lata masz Ty wziecie..... tylko bylo by fajnie gdybys juz jakis domek sobie przygruchał..... Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 wpyneo 65zl od wiq 10z na Niko, 55z na naszego starego Ernisia dzieki wiqq:loveu: dzis przelalam Wiosnie za kolejny miesiac 279zl Quote
Recommended Posts