Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq taaa telefony sie urywaja, nie nadążam odbierać:roll::roll:

dogo Nikuś jest u Wiosny od lutego i szuka domuuu

wiq jak mozesz zmienić tytuł bo juz w takim razie mamy deklaracje, teraz szuka domu!!

Agnieszka wielkie dzieki:loveu::loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było kilka telefonów - trzy dokładniej. Jeden pan chciał psa większego i do pilnowania, więc Nikolek odpadł, drugi pan też odpadł, ale dzwoniła też pani - zapowiedziała, że przyjedzie do nas go zobaczyć, więc trzymajcie kciuki! Oby, oby!

Tymczasem pozdrowienia od Nikodemka przesyłam :)

i jeszcze mam prośbę - czy ktoś z Was może pomóc w ogłaszaniu naszego Lando ?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuski-husky-potrzebuje-ogloszen-kto-moze-pomoc-131725/

Posted

majka50 napisał(a):
Ja chodzę za Lu-Gosiakiem. Więc jestem też tutaj. Wiosenko czy ta Pani już była ????????

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Majka śledzisz mnie???????/:razz::razz: dobrze, dobrze bo przydadza sie u Niko nowe dobre duszki;)

Posted

No nie wiem czy ze mnie taki dobry duszek:diabloti: ale chociaż się staram.Czasami mam niewyparzony jęzor i co na sercu to na jęzorze a ludzie tego nie lubią.:angryy: No i klops zamiast przyjaciół mam wrogów.Ale wśród piesów zawsze mam przyjaciół.:evil_lol: Zobaczymy może i dla Niko będę mogła coś zrobić.

Posted

to dobrze, ja tez czasami mam niewyparzoną buzie:diabloti::diabloti:

co do Niko to jemu potrzeba kawałeczka ogródka i ciepłej budy, dla mnie osobiscie on sie srednio nadaje do domu, dla Niego bedzie to raj jak bedzie mógł pobiegać na wolności

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Nikuś pusto tu u Ciebie i cicho tak:shake::shake: dobrze ze chociaz juz w schronie nie siedzisz;);)

Jestem z Nikusiem i z Wami;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Nikuś pusto tu u Ciebie i cicho tak:shake::shake: dobrze ze chociaz juz w schronie nie siedzisz;);)

Gosiu:loveu: Ja chyba powinnam już coś wpłacać na Niko:shake:
Chyba mnie nie pilnujesz a ja w jakimś obłędzie żyję i nie pamiętam:shake:
Podaj mi konto na pw.
Przepraszam za moją sklerozę:oops:.

Posted

irenaka napisał(a):
Gosiu:loveu: Ja chyba powinnam już coś wpłacać na Niko:shake:
Chyba mnie nie pilnujesz a ja w jakimś obłędzie żyję i nie pamiętam:shake:
Podaj mi konto na pw.
Przepraszam za moją sklerozę:oops:.

Irenko:loveu: pilnuje, pilnuje:evil_lol::evil_lol: wiem, ze masz mase na głowie:shake:
wpłaciłaś w kwietniu 30zł - wiec to było na kwiecień, maj i czerwiec - wiec jeszcze miesiąc masz spokój;)
przypomne sie na poczatku lipca - o ile Niko nie znajdzie domu do tego czasu

Posted

A był jakiś odzew po ogłoszeniu w prasie? Pani, która zainteresowała się owczarkiem z podpisu, pewnie Nikusia nie zechciała..:-(. Skoro pomylili się z opisem pieska, to może zgodziliby się pokazać go jeszcze raz...jako pięknego nieowczarka?
Jutro wpłacę moją dolę za czerwiec.

Posted

staruch i kastrat:evil_lol:

Gosiak, ja przeleje moja deklaracje razem z kasa z bazarku:eviltong: wiec poczekaj jeszcze troche:evil_lol:

Posted

Ehh.. pani, która chciała przyjechać i Nikodemka poznać osobiście, jak narazie się nie odezwała :-(

A Niko tryska energią, i nawet zaczyna inne psy do zabawy zaczepiać ;)

Aha - jeszcze jedną Niko ma śmieszną cechę. Cechę "moja!" :lol:
Jakiś czas temu biegał na wybiegu z Luną. I co rusz podchodził do niej, wąchał, wąchał, i cikał na nią jak na drzewo! :lol:
Teraz biega z inną sunią, i paskud robi to samo!

Staruszek, tiaa... każda panna jego! :razz:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Irenko:loveu: pilnuje, pilnuje:evil_lol::evil_lol: wiem, ze masz mase na głowie:shake:
wpłaciłaś w kwietniu 30zł - wiec to było na kwiecień, maj i czerwiec - wiec jeszcze miesiąc masz spokój;)
przypomne sie na poczatku lipca - o ile Niko nie znajdzie domu do tego czasu

Bardzo serdecznie Ci Gosiu:loveu: dziękuję za pamięć.
Od czasu do czasu;) mam "kolorowy zawrót głowy":angryy: i trzeba mnie pilnować.

Posted

Majeczko pomoc dla Niko nie jest potrzebna finansowa w tym momencie bo ma komplet deklaracji:multi::multi: Layla dołozyła brakującą część:multi::multi: - ae jakbyś załatwiła dom z ogrodem dla Niego:evil_lol::evil_lol:........

betka dzieki wielkie:loveu:, jak przyjdzie to napisze, co do ogłoszenia to jasne, że ponowie, tylko niewiem kiedy chyba gdzieś za tydzien dopiero

wiq spoko poczekam, byle nie za długo - żartuje:evil_lol::evil_lol:

jakby ktoś chciał pomoc to Zumi z mojego podpisu potrzebuje pomocy mamy tam narazie 210zł deklaracji a 300 to minimum - grosz do grosz...;) i uzbieramy

Posted

irenaka napisał(a):
Bardzo serdecznie Ci Gosiu:loveu: dziękuję za pamięć.
Od czasu do czasu;) mam "kolorowy zawrót głowy":angryy: i trzeba mnie pilnować.

nie dziwie sie, że masz zawrót głowy, czytuje regularnie Twoje watki, chociaz po cichu;);) i tym bardziej dziekuje za pamiec o Niko