Lu_Gosiak Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 dzis wpłynęło 20zł na Niko od Ewki - mojej znajomej. jednoczesnie proszę deklarujace osoby o wpłaty na kolejny miesiąc i nie tylko deklarujace:diabloti: bo niestety nie mamy całej sumy a za pobyt trzeba zapłacic......POMOCY!!!!!!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dziś wpłyneło na Niko 30zł od naszej kochanej p. Genowefy:loveu::loveu: dziekujemy bardzo bardzo!! krotkie zestawienie wpłat na kwiecień: p.Dorota z poza dogo - 70zł p. Genowefa - 30zł Ewka z poza dogo - 20zł ja - 10zł anett - 30zł betka - 70zł butterfly - 20zł Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dzis wpłyneło 70zł od betki:loveu::loveu: wielkie dzieki!!!! Betka mimo, że zadeklarowała mniej zawsze wpłaca wiecej - betka OGROMNE DZIEKI gdyby nie Ty pewnie juz bysmy mieli dług Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dzis dostalam od motylka - Magdy deklarowane 20zł na Niko oraz przy okazji smakowitości dla naszych schroniskowców - Niko nie dostanie bo za daleko jest:eviltong::evil_lol::evil_lol: BARDZO JESZCZE RAZ DZIEKUJE i melduje, ze część juz została z niemozliwym smakiem..zeżarta:diabloti: Quote
wiq Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Jutro kończy się bazarek - ostatnia szansa, żeby zaszaleć:eviltong::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 wysłalm dzis zdjecie Niko i opis od Wiq do gazety z pytaniem ile bedzie to kosztowało....wiec uwaga 280zł +VAT spoko nie?? musze na maxa skrócic tekst i wtedy zobaczymy.. Quote
wiq Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 nooo.. 300 zł.. pewa:evil_lol: mamy już prawie 50 zł z bazarku..:evil_lol: Quote
nescca Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Boże..... ja po nochach nie spie jak zaplacimy za kwiecien a tu mi Gosiak takie rozliczenie walnął:mad:..... dzieki wszystkim...... dzis spimy:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 wiosna nikt o Niko nie pyta, nie dzwoni, nie wali drzwiami i oknami żeby go zabrać???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dogomaniak 44 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Biedny Niko,szkoda że nikt o niego nie pyta.....taki ładny,może się jeszcze doczeka swego domku?? Quote
anett Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 JAK BARDZO POZORY MYLĄ – HISTORIA NIKO Niko wygląda jak biała, puszysta przytulanka – wydawałoby się ulubieniec rodziny, delikatny piesek stworzony do głaskania i przytulania... Jednak Niko nie wie co to prawdziwy dom Ponad 6 lat spędził w ciemnej, ciasnej schroniskowej klatce – pozbawiony spacerów, kontaktu z człowiekiem, pozbawiony nawet dostępu promieni słonecznych... Nieufny, wycofany, coraz bardziej zrezygnowany Niko gasł w schronisku...zachorował na nowotwór jąder, jest po kastracji. W tej beznadziei schroniskowego świata pojawiła się iskierka nadziei – wolontariuszka, która miesiącami, cierpliwie, krok po kroku, zdobywała zaufanie psa. Ile siły i woli życia drzemie w tym delikatnym piesku?? Ile hartu ducha trzeba aby przetrwać ponad 6 lat w ciemnej klatce, pokonać nowotwór, przełamać paraliżujący strach i ponownie zaufać człowiekowi...?? – nie zawiedźmy tego zaufania... W imieniu tego dzielnego psa prosimy aby jego walka i cierpienie nie były daremne Niko zdążył poznać dotyk trawy pod łapami i dotyk ludzkiej dłoni Prosimy aby zdążył poznać co to DOM Prosimy o kawałek ogrodu z ciepłą budą i kawałek ludzkiego serca.. Niko przebywa obecnie w płatnym hoteliku gdzie cieszy się spacerami i towarzystwem człowieka. Osoby zainteresowane losem Niko, jego adopcją lub adopcją wirtualną prosimy o kontakt telefoniczny: 793 147 805 lub drogą mailową: [email protected] Quote
anett Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Niko dzięki Asior:loveu::loveu: będzie miał SUPER allegro:lol: Asior wielkie dzięki:lol::lol: Opłacę wyróżnienie. Jak macie jakieś uwagi do tekstu to walcie:razz: Wiq możesz podesłać fotki w większym rozmiarze? te, które robiłaś mu jesienią? Quote
wiq Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 pewa, tylko dajcie maila na którego mam wysłać:eviltong: Quote
anett Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 wiq napisał(a):pewa, tylko dajcie maila na którego mam wysłać:eviltong: dam Ci jak sama dostanę:eviltong: Quote
wiq Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 może allegro coś pomoże.. od wczoraj zaledwie 30 wjeść.. Misiek przez 2 dni nabił 100 odsłon.. Quote
Recommended Posts