Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem co jest, że nikt nie dzwoni :cool1:. Znów ubyło parę karteczek i to w różnych wioskach. Zastanawiam się, czy nie wpisać 0 przed nr telefonu, no bo jeśli ktoś ma tp to bez 0 się nie połączy? Albo wpisać, że to tel. komórkowy? (Babcie na wsi mogą nie wiedzieć, a... my przecież szukamy domu z kochaną Babcią :loveu:).
:cool3: No bo po co komu nr telefonu, jeśli nie ma zamiaru zadzwonić... :roll:.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Racja Betka,trzeba wpisać 0 ,bo niestety większość ludzi używa tego zera,a wogóle to Nikuś nie powinien znaleźć domku teraz,bo ludzie wyrzucają pieski jadąc na wakacje,poczekajcie do września??? Tak myślę.....,może nie mam racji,ale tak myślę,pozdrawiam i Nikolca całuję,ja i Sonia:loveu:

Posted

[quote name='P-K Genowefa']A tak przy okazji... też jestem babcią dosłownie i to już od 22 lat,daję sobie radę z nową techniką/quote]

Kochana Pani Genowefo :loveu:, właśnie takiej Babci szukamy! Takiej, która pokocha naszego Nikosia, a na dodatek będzie zdawała nam relacje (od czasu do czasu) o losie tego psiaka.
Racja, że "ludzie" pozbywają się piesków na początku wakacji, ale z drugiej strony, jeśli Niko ma być na podwórku, to lepiej żeby latem zaprzyjaźnił się ze swoją Panią/Panem.
Miejmy nadzieję, że to tylko przez ten brak 0 przed nr telefonu nasz piesiu nie może znaleźć domu. Bo we wszystkich ogłoszeniach internetowych chyba jest tak samo? Z kolei - jeśli komuś bardzo zależałoby na tym piesku, to jakoś by się dodzwonił lub napisał maila (bo adres mailowy też został podany). No nic, czekamy dalej

Posted

;)Betka,ja napisałam to,co sądzę o babciach,a jeśli chodzi o Nikosia,to spytaj Lu-Gosiaka,miałam go wziąć,ale nie wyszło i wzięłam Sonię też ze schroniska i ona jest cudna,a Nikuś jest moim cudem i zawsze będę o nim pamiętała i zawsze go wspomogę,zresztą Gosia wie

Posted

Pani Genowefo, czy Sonia to to śliczne czarne Zwierzątko (na parapecie) ze zdjęcia pod Pani podpisem?
A dla Nikusia też kiedyś znajdziemy dom, prawda? Na razie u Wiosny jest mu dobrze, uczy się tam szczęśliwego psiego życia. Pozdrawiam :loveu:

Posted

Sonia Cudna :loveu:. Lubię czarne psy (mój też jest czarny), ale lubię też rudaski typu naszego Nikusia i .... wszystkie inne pieski też lubię.
Lu i co? Dalej bez odzewu? Ogłoszenia zamokły, dodrukuję nowe i powieszę w przyszłym tygodniu w innych wioskach.
Nasz Niko też kiedyś będzie dla kogoś "księciem".

Posted

betka napisał(a):
Sonia Cudna :loveu:. Lubię czarne psy (mój też jest czarny), ale lubię też rudaski typu naszego Nikusia i .... wszystkie inne pieski też lubię.
Lu i co? Dalej bez odzewu? Ogłoszenia zamokły, dodrukuję nowe i powieszę w przyszłym tygodniu w innych wioskach.
Nasz Niko też kiedyś będzie dla kogoś "księciem".

betka wielkie dzieki;) był jeden telefon pan chciał psa dla wnuczek ale szczeniaka:roll::roll:

Posted

P-K Genowefa napisał(a):
;)Betka,ja napisałam to,co sądzę o babciach,a jeśli chodzi o Nikosia,to spytaj Lu-Gosiaka,miałam go wziąć,ale nie wyszło i wzięłam Sonię też ze schroniska i ona jest cudna,a Nikuś jest moim cudem i zawsze będę o nim pamiętała i zawsze go wspomogę,zresztą Gosia wie

nooo...poznałam sie z p.Genowefą bo chciala naszego Niko, jeszcze jak był w schronisku, ja odradziłam, dla mnie Niko nie nadaje sie do bloku..poznałam go bardzo dobrze, poza tym wtedy był jeszcze bardzo wycofany, nieufny i zdziczały, nie to co teraz.....może znajdzie sie jeszcze taka kochana druga p.Genowefa z ogródkiem, ktora go przygarnie - oby;):loveu::loveu:

Posted

Byłam dzis w odwiedzinach u Niko :multi: strasznie fajny z Niego psiak, ale bardzo niesmiały w koncu jednak podszedl i polizal mni niesmiało po rece, mialam wrazenie, że juz mnie jednak zapomnial no trudno...teraz ma Wiosne:cool3: najważniejsze, że jest szczesliwy:multi::multi:

Nikus dziekuje wszystkim ktorzy go wspieraja, dzieki Wam juz nie musi siedziec 7 rok w schronisku:multi:

Posted

betka napisał(a):
Ogłoszenia zamokły, dodrukuję nowe i powieszę w przyszłym tygodniu w innych wioskach.
...

Betka to może faktycznie dołożyć to 0 przed nr tel. ? mogę poprawić i przesłać Ci mailem? żeby nic a tym bardziej 0 nie stanęło Nikusiowi na drodze do swojego domku:lol: kurcze mógłby się już ktoś odezwać...

Posted

Anett już nawet chciałam ręką dopisać to zero. Jakbyś mogła to poprawić, to bardzo proszę :loveu:. I wpisz proszę
... kontakt - nr komórki: 0-
- e-mail:
Widziałam, że ludzie zatrzymują się i czytają (wczoraj przyuważyłam Pana ;) z pieskiem na smyczy podobnym do Nikusia, tylko bardziej rudym). Wiele kartek ubyło, dlatego bardzo mnie dziwi, że nikt nie dzwoni. Z ogłoszeń internetowych i z gazety też przecież nie ma odzewu. Coś mi tu nie gra :shake:. Być może ludzie myślą, że trzeba kierunkowy wpisać...?, albo dzwonią bez zera...? W przyszłym tygodniu jeszcze raz spróbuję porozwieszać te ogłoszenia. Pozdrawiam Nikusiowe Wielbicielki

Posted

kurcze jednak nie dam rady tak szybko tego poprawić:shake: nie mogę nanieść poprawek, muszę chyba zrobić to od początku - to taki durny program:mad:
Postaram się na środę-czwartek bo teraz mam masakrę i nie wyrabiam:razz:

Posted

Och....Nikosiu.Zasiedziales sie u Wiosny.... wiem ze Ci tam dobrze....ale wiesz....inne biedy czekają. SPADAJ JUZ!!!!:loveu: A Gienia to cud malina jest... i żadna z niej babcia....hehehe. Msialy byście z Nią porozmawiać. POZDRAWIAM wszystkich z tego watku:Rose: