Lu_Gosiak Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nikuś psiaku dobrze, że jesteś u Wiosny ale mógłbyś już iść do swojego prawdziwego domku na zawsze!!:razz: na zajaczka zrób mi psiaku taki prezent:evil_lol: Quote
wiq Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 przepraszam za OT, ale b. pilnie potrzebny tymczas!.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-porzucony-niewidomy-przerazony-kto-przygarnie-staruszka-na-dozycie-135214/ Quote
wiq Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 allegro jeszcze ma na 2 dni, może to będą TE 2 dni?.. ;) Quote
anett Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 wiq napisał(a):allegro jeszcze ma na 2 dni, może to będą TE 2 dni?.. ;) oby:lol: ale jestem dziwnie spokojna, że historia Niko to historia z happy endem:lol: Wiosna a jak tam postępy Niko? Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Wiosna co tam u Niko?? Masz jakieś nowe foteczki;):cool3:?/ Quote
wiq Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 a mi się dziś śniło, że Niko został adoptowany.. :stupid::lol: Quote
anett Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 wiq napisał(a):a mi się dziś śniło, że Niko został adoptowany.. :stupid::lol: a ja mam przeczucie, że to był proroczy sen:evil_lol::lol: Quote
betka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wiosna (ta astronomiczna :lol:) to bardzo dobra pora na przygarnięcie psiaka....Komu Nikusia?? Ani on za duży, ani za mały, taki... w sam raz. Piesku już czas, byś popilnował własnego podwórka. Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dzis dotarła wpłata na Niko od Irenki 30zł:loveu::loveu: ogromne dzieki i dostałam od wiq 62 zł /jej deklaracja +52zł z bazarku/ bardzo dziekuje w imieniu Niko przelew na kwiecień poszedł.... tak se marze - oby ostatni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i w maju Niko do swojego domu won:diabloti:!!! Quote
butterflyek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mogę dać piękny komplecik- smycz i obrożę na bazarek dla NIkusia, ale nie mam kiedy się zająć opisem, więc jak ktoś by robił swój, to ja chętnie się wproszę... :oops: Może znajdę też jakieś inne drobiazgi dla psiaka, tylko kto ma czas, żeby później tego pilnować? :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 pilnować ja moge, tylko musialabyz cyknac fotki i przeslac mi na maila a ja wystawie bazarek ok? Quote
butterflyek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 oki, dzięki :* Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='butterflyek']oki, dzięki :* Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :evil_lol: spoko, co sie nie robi dla naszego Nikolca;):evil_lol: moj mail [email protected] Wiosnaaaaaaaaaaa napisz cos o Nikusiu Quote
wiq Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 motyl, super!:multi: [SIZE="5"]PROSIMY O POMOC W OGŁASZANIU! Quote
irenaka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Gosiu!:loveu: Ja serdecznie przepraszam za opóźnienie w przelewie. Ostatnio mam wrażenie, ze pamiętam jeszcze tylko jak się nazywam. Błagam, przypominaj mi, żeby nie było obciachu:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 irenaka napisał(a):Gosiu!:loveu: Ja serdecznie przepraszam za opóźnienie w przelewie. Ostatnio mam wrażenie, ze pamiętam jeszcze tylko jak się nazywam. Błagam, przypominaj mi, żeby nie było obciachu:oops: nie ma sprawy, ale Irenko:loveu: mam nadzieje, że już nie bede musiała przypominać bo wpłaciłaś na 3 miesiące, a ja zakładam, że na dniach Niko musi znaleść dom:evil_lol: Quote
nescca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Nikosiu...... no spadaj juz ....pora na domek....a nie grzac d...... u Wiosny. Quote
Recommended Posts