Lu_Gosiak Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 wiq napisał(a):podnosze... ja też..:roll: wiq kto ostatnio robił ogłoszenia dla Niko, może poprosić ta osobe o odnowienie co? Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 gdzie ta Wiosna???:cool3::cool3: przydałoby sie jakieś nowe informacje o Nikusiu Quote
wiosna Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 melduję się :) Ostatnio moja obecność tutaj pozostawiała wiele do życzenia, wiem :oops: Ale wstawiłam dziś na wątek hotelowy zdjęcia Nikodemka ze spaceru ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 wiosna napisał(a):melduję się :) Ostatnio moja obecność tutaj pozostawiała wiele do życzenia, wiem :oops: Ale wstawiłam dziś na wątek hotelowy zdjęcia Nikodemka ze spaceru ;) No fakt Wiosna, dawno Cie tu nie było:mad: :evil_lol: może napisz coś wiecej o Niko jak jego zachowania i ogólnie samopoczucie... Quote
Olena84 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ja nie wiem, czemu Niko sam nie wybiera w domach:shake:. Quote
dogomaniak 44 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witam.Muszę przyznać,że Niko jest pięknym pieskiem.szkoda,że nie ma domku.Proszę go ucałować odemnie i od Sonii.:buzi: Quote
wiosna Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Już nabrabiam zaległości ;) Niko czuje się świetnie. Całkowicie przyzwyczaił się już do codziennego rytmu, doskonale wie co kiedy i jak. Zaprzyjaźnił się z Luną i Hebanem, na spacerki chadza z Kubusiem - który jest bardzo do niego podobny psychicznie. Obydwa są tak samo nieufne, niewylewne i obydwa trzeba 'podchodzić'. Ale to już nie jest ten Niko, jaki przyjechał - teraz daje się głaskać, nawet czasem drapać po pleckach i tyłeczku. Ślicznie przychodzi, gdy się go woła (bo doskonale wie, że coś dadzą). Ale Niko jest indywidualistą. Nie jest typem, który będzie chodził za człowiekiem krok w krok. Na spacerach - jak widzicie na zdjęciach - chodzi na długiej lince. I trzyma się w pobliżu, chociaż woli buszować w krzakach, niż łazić obok nas. Aha - Niko nauczył się jeszcze jednej fajnej rzeczy :loveu: Mogę wypuścić go z kojca luzem, i on sobie luzem biegnie na wybieg. Tak samo też wraca - bez smyczy! :) Quote
wiq Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Wiosna, świetne wieści ;) :) widać, że o chłopaka dbacie :mdrmed: żeby tylko dom się znalazł.. Quote
butterflyek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Śliczny Niczek, od razu wypiękniał jak wyszedł ze schronu :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 przyszła dzis wpłata na Niko na maj od betki :loveu:- 70zł:multi::multi: dziekujemy BARDZOOOOOOOOO!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dzisiaj przyszło 30zł od Pani Genowefy dla Niko:multi::multi:. Pani Genowefo dziekujemy!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
betka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Piesku pokaż się szukającym przyjaciela w miękkim futerku ... Quote
wiq Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 kiedy jakieś dobre wieści się pojawią na tym wątku?..:cool3: Quote
Olena84 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Niko ma ogłoszenia na: 4lapy.pl pineska.pl pajeczyna.pl kokosy.pl Jesli ktos by dzwonil i pytal czy jestes Oleną to wiedz ze chodzi o Niko:eviltong: (info do osoby ktora podawala tel.). Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Lista stałych deklaracji: wiq- 10zł nescca- 10zł ja - 10zł irenka - 10zł anett- 30zł motyl - 20zł betka - 70zł - deklarowała mniejale wpłaca 70zł:multi: p. Genowefa - 30zł - nie deklarowała, ale wpłaca co miesiąc:multi: STAŁYCH DEKLARACJI UWZGLEDNIAJAC LISTE POWYŻEJ - 190ZŁ na hotelik potrzebujemy 270-280zł miesiecznie!!!!!!!! do tej pory były nadwyżki to z bazarku czy innych źródeł, ale juz sie skonczyły potrzebujemy jeszcze minimum 80zł miesiecznych deklaracji, wiq prosze zmien tytuł, że Niko po raku i 6 latach w schronie potrzebuje jeszcze 80zł deklaracji!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Olena wielkie dzieki za ogłoszenia bo Niko chyba nie ma zadnych, ale niewiem jaki numer podalas, to moj nowy 793-147-805 Quote
Olena84 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Sprawdze i zmienie, to zmieńcie na początku jak jeszcze nie zmienione. Quote
betka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jakie on ma fajne uszy :loveu: jedno oklapłe, a drugie stojące..:evil_lol:. Quote
Onaa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ja mogę się troszke dołożyć do hoteliku psiaka ale jednorazowo. Quote
Lu_Gosiak Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dogo07 napisał(a):Ja mogę się troszke dołożyć do hoteliku psiaka ale jednorazowo. super:multi: Quote
Recommended Posts