Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile Nikodem ma lat dokładnie - powiedzieć nie chciał ;)
W papierach, jakie z nim dostaliśmy wpisali 12, ale jego szczery uśmiech ja oceniłabym na jakieś 10, chociaż to już teraz nie jest takie łatwe do ocenienia :roll:
Tak czy owak chłopak w żadnym razie nie przyznaje się do swego wieku, bryka, biega, skacze, tańczy :loveu:
Jego zachowanie oceniam na powiedzmy pięciolatka ;)

Zdjęcia postaram się zrobić, ale nie dzisiaj, bo pogoda jest paskudna, jest ciemno, zimno i słońce to tylko na obrazkach w google mogę pooglądać ;)

Posted

wiosna napisał(a):

Tak czy owak chłopak w żadnym razie nie przyznaje się do swego wieku, bryka, biega, skacze, tańczy :loveu:
Jego zachowanie oceniam na powiedzmy pięciolatka
;)

To znak, że zdrowy :multi: ! Tak nie zachowywałby się pies z nowotworem...

Wiosno dzięki za wieści.

Posted

Olenka podnoś chłpaka niech go w końcu ktos wypatrzy...

Co do pytań o Niko miałam jedną bardzo fajną osobę, ale blok centrum Dąbrowy Górniczej i chyba 8 pietro, jakos nie widze Niko w bloku:shake:

Posted

zawsze tak robie, ale w tym wypadku Pani raczej chciała pomóc konkretnie Niko, poza tym sama ostatnio znalazła jakiegoś psa na drodze i szuka mu domu bo nie zgadza sie z jej kotami

Posted

Niko jest uroczy, więc nie ma się co dziwić.
Życzę mu aby zechciał go Dom z olbrzymim ogrodem, by po tylu latach niewoli, wreszcie mógł sobie pobiegać.

Posted

Ja mam sunie od poltora roku ze schroniska, przestraszona, do dzisiaj czasem sie boi, do windy i bloku wejsc nie chciala, samochodow sie bala, ale po paru dniach sie przyzwyczaila i nie zwraca juz na halas uwagi (schronisko miala oddalone od drog i halasow, a na dodatek jest niedowidząca wiec to powoduje ze bardziej sie bala). Wiec moze i Niko by sie przyzywczail?

Posted

Niko potrzebuje nowych ogłoszeń z nowymi zdjęciami; przydałoby się też allegro; czy ktoś mógłby poratować Niko jakimiś ogłoszeniami??:razz:

A ulegając wszechobecnej manii dopatrywania się cech rasy to nie wydaje Wam się, że Niko to jako żywo biały szpic:razz: no przynajmniej z pyska:eviltong: tylko, że ucho klapnięte, no ale biały jest:roll:

Posted

anett:lol: a wiesz, że ostatnio o tym myślałam, żeby go reklamować jako szpica?:evil_lol: osobiście to wymyślanie kundlom ras bardzo mnie śmieszy, ale nie można odmówić tej taktyce skuteczności:eviltong:

Posted

Wiosna czy dasz rade porobic w najblizszych dniach /jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ zdjęcia Niko jakieś, chce mu dać ogłoszenie do gazety, z której jest nawet dość spory odzew - inaczej cianko widze adopcje Niko - zero telefonów, zero zainteresowania nim...może a nuz sie uda

Posted

Narazie te dwa. Rano ciężko mi było cokolwiek zrobić, bo sama byłam u psiaków, więc tylko zza płota (one wszystkie chcą zobaczyć, co mam, nosy wsadzają w aparat i nie da się nic zrobić, trzeba uciekać ;) )

Postaram się jeszcze dziś coś kliknąć.

Posted

dzieki Wiosna na taki szybki odzew;):evil_lol::evil_lol: ale poczekam na jakieś takie bez krat, gdzie bedzie Niko w całej okazałości.....a tak przy okazji jak tam sie nasz chłopaczek sprawuje?? ma jakiegoś kolege czy biega sam po wybiegu??

Posted

Nikodemek biega z Hebankiem i Luną. Poznały się całkiem przypadkiem, bo mieliśmy niedawno wypadek z kojcami. Polubiły się i teraz biegają wszystkie razem, chociaż Niko chadza własnymi ścieżkami, nie specjalnie zajmując się resztą. Hebanek natomiast chadza krok w krok za Luną, i jego Niko nie interesuje ;)