Cockermaniaczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tanitka jestes aniolem:loveu::loveu: Gaworku,psinko trzymaj sie:loveu: Bedzie dobrze,przytulam mocno:glaszcze: Quote
tanitka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Gaworek jest suchuteńki, ale apetyt mu dopisuje. Na marginesie powiem, ze w trakcie jego 6 dniowego pobytu w klinice SGGW dostał do jedzenia UWAGA: 3 małe (0,4) puszki z karmą Royala!:angryy: - za tyle dostałam rachunek!! No to chyba nie dziwne, ze pies wygląda jak kościotrup:placz::placz: Ja chyba nie schudłam, natomiast stres odłożył mi się w samopoczuciu psychicznym i fizycznym, wszystko mnie boli. Quote
Morgan:-) Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tanitka trzymaj się. Dzielna kobieta byłaś jesteś i zawsze będziesz. ;) Quote
eurydyka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tanitka, probuj sie relaksowac wieczorami, weekendami, jakas kapiel, zrob cos co Ci normalnie sprawia frajde, tak sobie czasem trzeba radzic Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 eurydyka napisał(a):tanitka, probuj sie relaksowac wieczorami, weekendami, jakas kapiel, zrob cos co Ci normalnie sprawia frajde, tak sobie czasem trzeba radzic dokładnie;) bamboszki na nóżki, kocyczek, pieseczki obok, butelka dobrego wina i pusc sobie jakąś fajną komedię:p Quote
eurydyka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja zachecam zebys obejrzala MammaMia, to niezle odstresowywuje ale na razie tylko w kinach, dwa razy juz zaliczylismy rodzinnie Quote
Panca Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tanitko lepiej sie miewasz?a jak sie miewa nasze chucherko dzis wieczorem? Quote
agata51 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tanitko, Gaworku, ja tam wierzę w cuda. Polecam. Tanitko, śpij jak najwięcej. Gawor wie, co robi. Quote
tanitka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Codziennie obserwuję malutki postęp w dochodzeniu Gaworka do siebie. Dzis nawet kilkkanaście minut bawił się zabawką gryząc ją. Nadal jest taki wyciszony i dużo śpi. Quote
andzia69 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tanitka napisał(a):Codziennie obserwuję malutki postęp w dochodzeniu Gaworka do siebie. Dzis nawet kilkkanaście minut bawił się zabawką gryząc ją. Nadal jest taki wyciszony i dużo śpi. boshe - Taniu - to przecież dobre wieści!:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Hej, hej, Gaworku! Nochal z Wrocławia już w domku, Kozak z Obornik jedzie dzisiaj. Jak tu nie wierzyć w cuda?! Maleńki, Tanitko, spokojnego snu wam życzę. :loveu: Quote
agata51 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Śpijcie długim, spokojnym, pięknym snem. :loveu: Quote
tanitka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Gaworek już śpi, snem spokojnym na zawsze kolorowe liście na leśnej polanie go przykrywają sarny przyjdą wspólnie pomilczeć; jest tam, gdzie powinien był radośnie biegać nie udało się...... Dołączył dziś do swych starszych wyżlich kolegów: do Bruna z Mielca, do Dropa z Tarnowa, do Rudej z Celestynowa. Biegają juz razem wolni od cierpień za Tęczowym Mostem.... to jego ostatnie zdjęcie z tego łez padołu Quote
andzia69 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Taniu:-( tak mi przykro, że się jednak nie udało:-(:-(:-( Śpij Gaworku...teraz jesteś wolny [*] [*] [*] Quote
Tundra Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To okriutne i niesprawiedliwe, ze nie wszystkim jestesmy w stanie pomoc:-( Quote
Cockermaniaczka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :placz::placz:Nie spodziewalam sie tego:-(:placz: Tak bardzo mi przykro:-(:-( Quote
Katcherine Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='tanitka']Gaworek już śpi, snem spokojnym na zawsze kolorowe liście na leśnej polanie go przykrywają sarny przyjdą wspólnie pomilczeć; jest tam, gdzie powinien był radośnie biegać nie udało się...... Dołączył dziś do swych starszych wyżlich kolegów: do Bruna z Mielca, do Dropa z Tarnowa, do Rudej z Celestynowa. Biegają juz razem wolni od cierpień za Tęczowym Mostem.... to jego ostatnie zdjęcie z tego łez padołu Tanisiu- jestesmy z wami sercem i myslami. Gaworek nie bedzie sam. Moj Tata sie nim zajmie tak jak i Dropusiem i innymi ktorzy od nas odchodza. Inaczej myslec nie chce i nie moge- wierze w to cala dusza- ze sa tam razem - i ze sa szczesliwi. Dla mnie to tak jak odejscie Dropusia- tak samo lzy leca... Quote
malawaszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 bardzo mi przykro :-( śpij Gaworku ['] Quote
basia0607 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Najgorsze w tym wszystkim jest to, że gdy już przychodzi pomoc one umierają. Tak trudno się z tym pogodzić !!! Tatiana jestem z Tobą. Też mi sie nie udało, suczynka odeszla. Quote
lunarmermaid Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dlaczego to jest zawsze takie przeraźliwie smutne,kiedy odchodzi od nas ukochany zwierzak,o którego troszczyliśmy się,kochaliśmy go,bawili się z nim? Gaworek niech śpi spokojnie...:-( Quote
Panca Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tatiana..tak mi przykro..tyle dla niego zrobilas....trzymaj sie dobra kobieto...lzy mi leca ze nie widze co pisze...jednak kazde odejscie psa zawsze bedzie wywolywac lzy ..nie umiem inaczej..ni epotrafie sie pogodzic z tym i powiedziec zyc trzeba dalej ..kazdy z nas odejdzie ,zawsze becze...nawet jesli nie poznalam Gaworka osobiscie to boli..wiem ze walczylas, my trzymalysmy kciuki i i tak to wszystko na marne.. przepraszam ze pytam ale odszedl sam czy dostal zastrzyk?na tym zdjeciu taki biedulinek:placz::placz::placz: taki piekny pies ..teraz mysle ze go ktos wyrzucil bo byl chory...strasznie Ci wspolczuje..ide sobie poplakac [*]Gaworku moj Gap na pewno pokaze Ci piekne miejsca tam za teczowym mostem:-(:-( Quote
beka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Taniko bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Gaworku śpij spojnie (*) Quote
agata51 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Moje dwa Bessery też się tobą zaopiekują, maleńki. :-( Tanitko, brak mi słów... pomilczę z tobą. Quote
Recommended Posts