Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaworek jest suchuteńki, ale apetyt mu dopisuje.
Na marginesie powiem, ze w trakcie jego 6 dniowego pobytu w klinice SGGW dostał do jedzenia UWAGA: 3 małe (0,4) puszki z karmą Royala!:angryy: - za tyle dostałam rachunek!!
No to chyba nie dziwne, ze pies wygląda jak kościotrup:placz::placz:

Ja chyba nie schudłam, natomiast stres odłożył mi się w samopoczuciu psychicznym i fizycznym, wszystko mnie boli.

Posted

eurydyka napisał(a):
tanitka, probuj sie relaksowac wieczorami, weekendami, jakas kapiel, zrob cos co Ci normalnie sprawia frajde, tak sobie czasem trzeba radzic

dokładnie;) bamboszki na nóżki, kocyczek, pieseczki obok, butelka dobrego wina i pusc sobie jakąś fajną komedię:p

Posted

Codziennie obserwuję malutki postęp w dochodzeniu Gaworka do siebie. Dzis nawet kilkkanaście minut bawił się zabawką gryząc ją. Nadal jest taki wyciszony i dużo śpi.

Posted

tanitka napisał(a):
Codziennie obserwuję malutki postęp w dochodzeniu Gaworka do siebie. Dzis nawet kilkkanaście minut bawił się zabawką gryząc ją. Nadal jest taki wyciszony i dużo śpi.

boshe - Taniu - to przecież dobre wieści!:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gaworek już śpi, snem spokojnym na zawsze
kolorowe liście na leśnej polanie go przykrywają
sarny przyjdą wspólnie pomilczeć;
jest tam, gdzie powinien był radośnie biegać
nie udało się......

Dołączył dziś do swych starszych wyżlich kolegów: do Bruna z Mielca, do Dropa z Tarnowa, do Rudej z Celestynowa. Biegają juz razem wolni od cierpień za Tęczowym Mostem....

to jego ostatnie zdjęcie z tego łez padołu

Posted

[quote name='tanitka']Gaworek już śpi, snem spokojnym na zawsze
kolorowe liście na leśnej polanie go przykrywają
sarny przyjdą wspólnie pomilczeć;
jest tam, gdzie powinien był radośnie biegać
nie udało się......

Dołączył dziś do swych starszych wyżlich kolegów: do Bruna z Mielca, do Dropa z Tarnowa, do Rudej z Celestynowa. Biegają juz razem wolni od cierpień za Tęczowym Mostem....

to jego ostatnie zdjęcie z tego łez padołu

Tanisiu- jestesmy z wami sercem i myslami. Gaworek nie bedzie sam. Moj Tata sie nim zajmie tak jak i Dropusiem i innymi ktorzy od nas odchodza.

Inaczej myslec nie chce i nie moge- wierze w to cala dusza- ze sa tam razem - i ze sa szczesliwi.

Dla mnie to tak jak odejscie Dropusia- tak samo lzy leca...

Posted

Tatiana..tak mi przykro..tyle dla niego zrobilas....trzymaj sie dobra kobieto...lzy mi leca ze nie widze co pisze...jednak kazde odejscie psa zawsze bedzie wywolywac lzy ..nie umiem inaczej..ni epotrafie sie pogodzic z tym i powiedziec zyc trzeba dalej ..kazdy z nas odejdzie ,zawsze becze...nawet jesli nie poznalam Gaworka osobiscie to boli..wiem ze walczylas, my trzymalysmy kciuki i i tak to wszystko na marne..
przepraszam ze pytam ale odszedl sam czy dostal zastrzyk?na tym zdjeciu taki biedulinek:placz::placz::placz:
taki piekny pies ..teraz mysle ze go ktos wyrzucil bo byl chory...strasznie Ci wspolczuje..ide sobie poplakac
[*]Gaworku moj Gap na pewno pokaze Ci piekne miejsca tam za teczowym mostem:-(:-(