żabusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Też bym chciała mieć tyle w samym domu. Fajnie to wygląda. Lubię jak jest dużo psiaków (w sumie mam 7 a w samym domu tylko 3). Koty też lubię ale nie aż tak jak psy a właściwie suki (musiałam być suką w poprzednim wcieleniu). Quote
jayo Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jacus jest cudnym przytulastym psem. Wywala brzuchol do glaskania bez przerwy. Jest taka ciapa w wielkim niezgrabnym cielsku. Cielsku - bo wazy juz chyba w okolicach 25 kilosow, urosl okrutnie. Musze jakies fotki nowe zrobic. Ale mamy problem istotny raczej. Chlopak boi sie samochodow, ruchu ulicznego, nowych miejsc. Jest lekliwy - taki byl od poczatku - chowal sie najbardziej z calej czworki. Poza tym jest bezproblemowy, zachowuje czystosc, jest raczej cichy, wlazi w kacik do spania i znika albo wywala sie na srodku podlogi jak mu jest za goraco. Tyle, ze trzeba go bedzie uczyc chodzenia na smyczy w miescie - jesli mialby trafic do mieszkania. Slabo to widze, o ile nie bedzie to doswiadczony psiarz. Wiec szukamy domu z ogrodem raczej dla niego :roll: Quote
Owieczka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dla chcącego nic trudnego :cool3: nauczymy potencjalnego pancia jak uczyć psa chodzenia na smyczy. To mu się przyda nawet jak pies będzie w domu z ogrodem :eviltong: Quote
żabusia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Owieczko, Twój banerek "Mój opiekun nie żyje" nie daje się otworzyć. Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No to prosze swieze buleczki :lol: Zobaczycie, ja jeszcze kiedys bede owczarkiem :evil_lol: Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I jeszcze troche owczarka mazowieckiego ;) Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I nauczylem sie grzecznie czekac ze wszytskimi na smakolyka :cool3: Quote
esperanza Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Allegro Jacka Szczeniak Jacek- duża ciapa do kochania (532629008) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Owieczka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 żabusia napisał(a):Owieczko, Twój banerek "Mój opiekun nie żyje" nie daje się otworzyć. Wiesz co nie wiem czemu. Ja sie na tym nie znam :shake: moze ktoś wytłumaczy czemu się banerek nie otwiera ?? :niewiem: Quote
jayo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Owieczka napisał(a):Wiesz co nie wiem czemu. Ja sie na tym nie znam :shake: moze ktoś wytłumaczy czemu się banerek nie otwiera ?? :niewiem: bo go nie "zlinkowalas" ;) w edycji podpisu zaznacz banner i doloz linka do watku Sziszy. Quote
Owieczka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Już zlinkowałam !! :eviltong: tylko inny banerek Jacek do domu !! Quote
Owieczka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Takie piekne psisko a Jacenty dalej bez domu ... Quote
Aleksandra_B Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A wiadomo jak się miewa Mama Jacentego? Quote
gemsi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 malagos napisał(a):Jak sie czuje Jacolek? dobrze, spi na dywanie ... Quote
malagos Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 To najwyższy czas dla tego mlodzieńca zmienić lokal... i dywan :diabloti: Quote
jayo Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 malagos napisał(a):To najwyższy czas dla tego mlodzieńca zmienić lokal... i dywan :diabloti: Jestem za :lol: zwlaszcza, ze po dluzszym przebywaniu na dywanie, jakos fragmenty wspomnianego kraza po podlodze, a wzorkow na dywanie dzierganych przybywa :evil_lol: Quote
Owieczka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 To Jacenty uzdolniony artystycznie :cool3: Quote
maja602 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Przypominam, że zdolny do wszystkiego Jacuś czeka na swojego Pańciucha i przyjazny domek. :Dog_run: Quote
jayo Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 podgryzacz dywanowy szuka domu bez dywanow :-) Quote
malagos Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nie wiarygodne, ze taki pies czeka tyle czasu :cool1: Quote
Owieczka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 malagos napisał(a):Nie wiarygodne, ze taki pies czeka tyle czasu :cool1: Niestety :shake: takich piękności jest coraz więcej. Quote
jayo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wczoraj byla bardzo mila rodzina spod Piaseczna z wizyta u Jacka. Byli nim zchwyceni, ale... dzis sie rozmyslili, troche szybko jak na moj gust - ze wzgledu na to, ze Jacek, tak jak Mikolaj, byl slabo socjalizowany - patrz - jest lekliwy. Mimo przebywania z nami, dziecmi, psami i kotami - nie udalo nam sie wytrzebic jego wszystkich strachow. Chlopak jetys nieufny do obcych, ale tez niekoniecznie dobrze sie czuje w ruchliwym otoczeniu. Od poczatku Jacek byl strachopukiem najwiekszym, ale ktos, kto jest w stanie na poczatek stosowac szkolenie pozytywne choc troche - zdobedzie jego zaufanie. Niestety, Panstwo mimo wielkiego serca, obawiaja sie, ze Jacek moe nie byc najlepszym towaryszem dla bawiacych sie dzieci. Ja sobie dam reke obciac, ze przy wlasciwym traktowaniu - ten pies nigdy nie bedzie agresywny, bo jest ciapa do kwadratu. Ale to moje zdanie. No i dalej szukamy. Quote
Recommended Posts