rita60 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Rybc!a napisał(a):Niestety nikt się do mnie nie odzywa. :( No ludzie,oczu nie macie:mad: Quote
GrubbaRybba Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Rybciu, piękna ta twoja Maja. Zresztą wy w Elblągu macie same piękności. :loveu: Jak ona będzie duża? I w jakim teraz jest wieku? Quote
Rybc!a Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Rybciu, piękna ta twoja Maja. Zresztą wy w Elblągu macie same piękności. :loveu: Jak ona będzie duża? I w jakim teraz jest wieku? Ona sięga do kolana i większa już nie będzie- ma około roku . Quote
mru Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 śliczna szorstka dziewczynka :) ludzie, bierzcie! nawet nie wiecie jakie to uczucie jak taka szorstka bródka mizia Was z rana... Quote
rita60 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jest sliczna,ten szorstki pycholek,no i te uszyska,niesamowite:multi: Quote
Fasolka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ależ co Wy cioteczki, przeciez to skromne dziewczątko jest ;-) A tak na marginesie, czy maleńka ma przewidywaną sterylkę? Quote
Rybc!a Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Maja nie będzie wysterylizowana w schronisku- żadna suka nie jest. Istnieje możliwość darmowej sterylizacji PO adopcji w jednej z ELBLĄSKICH lecznic . Quote
olusia06022 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Biedna sunieczka... Gdybym miała możliwości... Albo trochę kasy... To bym coś zrobiła. Ale mogę tylko podnieść i wstawić w podpis psinkę... :-( Quote
koss Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 DZIEWCZYNY na Boga ,czy nikt naprawdę nie moze wziaść tej małej na tymczas-nie oszukujmy się- w tym parszywym miejscu ona zginie, zmarnieje-o wiele łatwiej jest wyadoptowac psa odrobaczonego,odpchlonego,po sterylce niż .....cuchnacego, rzygajacego robalami,z grzybicą. W tej psiej mordowni mała jest bez szans!!!! WARTO jasno to sobie powiedzieć!!!! Nawet zdjęcia robione nie z za krat-są inne,ładniejsze- patrz wolnościowe zdjęcia Lorii, jestem przekonana,ze sunia znalazlaby dom..... ale nie z tego miejsca.HOPAĆ TO SOBIE MOZEMY ZE 2 I DŁUZEJ LAT..a.to takie psie ,cudne dziecko. Czy nikt nie moze jej pomóc chociaz z tych ,którzy sa zainteresowani jej watkiem?????? Quote
Rybc!a Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Koss, święta racja. Ja niestety odpadam, mój tymczas zostaje na stałe , pozatym, ileż takich bied jest w schronisku- wszystkim swego domu zaoferować nie mogę . Mam nadzieję, że dla Maji coś się znajdzie . Quote
Rybc!a Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kurdę, nie wiem- chyba nie . Miała chyba jakieś z siostrami kiedyś . Ale teraz. Chyba nie . Quote
koss Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 RYBA -MOZE NIE BIERZ TYLE PIESÓW NA GLOWĘ ,MOŻE RACZEJ NALEZAŁOBY WYBRANE PIESY PILOTOWAĆ..DŁUGO ,CIERPLIWIE, ( ALLEGRO, OGŁOSZENIA, ALLEGRO, OGŁOSZENIA, PLAKACIK.)..PRZECIEZ TA MALUTKA MOGŁABY MIEĆ DUZE SZANSE, GDYBY TYLKO PILNOWAC , PILNOWAC I PROMOWAC ....NO I CO DALEJ Z NIĄ ????????????????PRZECIEAŻ WIESZ, JAKI BĘDZIE JEJ KONIEC-ROBIŁAS JEJ PLAKATY- ??? NA WATKU LORII STR 77 - IZIS ZROBIŁA TAKI DO POBRANIA- POSZUKAJ KOGOS , KTO ZROBI DLA MAŁEJ , PISZ NA PRV.-JA TAK ROBIE Z PROSBA ABY POBRALI I ROZWIESZALI, ZA DUŻO CHCESZ NA RAZ... Madziu- czy Ty-:oops: az jestem zaniepokojona swoja beszczelnoscią-mogłabys zrobić malutkiej allegro???:oops::oops::oops::oops: Jezeli potrzebowałabys jakiejs pomocy ,którą mogłabym Ci udzielic -...jak w dym:p ile wazy Majka-jaka jest duza? Quote
madzia828 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 koss zrobię małej allegro może to coś da;) Quote
Rybc!a Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Sięga do kolana, nie wiem ile waży, może z 15-17 kilogramów. Trudno mi powiedzieć . Quote
Fasolka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Na pewno ogłaszanie by pomogło, właściwie tylko to pomaga. Może poszukamy kogoś kto by się podjął zrobienia ogłoszeń na różnych portalach. Ja niestety nie umiem tego robić :oops::roll: Quote
viverna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 a czy dom tymczasowy musiałby być w Elblągu? Quote
Rybc!a Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 madzia828 napisał(a):koss zrobię małej allegro może to coś da;) Koss, Ryba to umie, ale Ryba nie ma ostatnio za dużo czasu . A oprócz schroniskowych psów, mam też 3 swoje, które coraz częściej muszą dopominać się o długie spacery . Viverna, dom tymczasowy mógłby być wszędzie. Quote
koss Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 VIVERNA-cała Polska,aby tylko małą uratować!!! Ryba -rozumiem, ...,mam dla Ciebie dużo uznania ...sama też sypiam max.4h. dziennie ,aby wszystko " obrobić"-a i tak mam zaległości...ale jeżeli chodzi o psie zycie... Quote
weszka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zakochałam się w tym pycholcu :loveu: Jest prześliczna :loveu: Gdybym tak mogła ją przytulić u siebie... Póki co dodałam na sznaucerzego bloga bo Maja nieco sznaucerowata jest :razz: edit: I inne ogłoszenia Majuni bo bez tego ani rusz - z hopsania domu nie znajdzie http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=2464584&cid=170 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=33122 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1725165_maja_przesliczna_szorstkowlosa_sunia.html http://zwierzaki.cafeanimal.pl/MAJA,10333 http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Prze-liczna-szorstkow-osa-MAJA-Jeszcze-dzieciak-i-nie-ma-domu-W0QQAdIdZ83092619 Quote
koss Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Weszka ja też, ja tez -i we wszystkich " Twoich " sznaucerach z blogu-Boze ,czemu nikt nie chce takich cudów... Jutro wstawię małą na " trójmiejskie "-dzisiaj przez 3 h. się uczyłam ale udało się -debiutowałam Lorii:p A co do hopania to masz we mnie sojusznika-robi to tyle co nic,no moze uspokaja ...sumienie..stwarza pozory Quote
Rybc!a Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Dziś zrobiłam część ogłoszeń dla Lori. Jutro postaram się dorzucić Majce i niedźwiadkom jakieś ogłoszenia. Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niedzwiadki-najpiekniejsze-siostry-w-schronisku-jeszcze-podrostki-pomocy-123304/ Quote
Recommended Posts