Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 noooooooo myslmy jak ją tu przytachać... Quote
aganela Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 no myślcie:cool1:!!!!!! ja idę się w końcu edukować i lulu spać,Jutro znów trzeba rano wstać:mad:! Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 eee gadasz;) ja wstaje raptem o 4:00 a wroce po 22:00 heeeeeeee Quote
Neczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Betbet napisał(a): Albo...co z synkiem? Jak bardzo chory...wiem że to już prywatne sprawy więc niekoniecznie trzeba o nich pisać na forum, ale gdyby potrzebowała pomocy, to przez 2 lata byłam opiekunką dla dzieci. Mogę zostać z małym, czy coś. Beata musi wyjechać z małym za granicę na niedługo :shake: Ale obiecała, że zrobi wszystko, by w tym miesiącu Digerek spał już w nowym domku... Quote
Betbet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ojej no nict o zobaczymy, powiem Pani jak to wyglada w koncu to pierwszy dzien szukania transportu Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Hop hop-Lara szaleje i czeka, żeby dowieżć swoją dupcię do nowej Pani:lol: Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Hop hop pilnie:shake::oops::oops::shake: Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 HOHOPHOPHOP Hop:multi: Pilny transport Quote
GoskaGoska Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 rozsylalas do wszyskich z twoich okolic privat? Napisz na watku transportowy rowniez i przypominaj sie\;0 Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Trochę porozsyłałam!!Przypominam potrzebny transport na cito!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 W weekend ten lub przyszly beda zainteresowani naszym mieleckim foksiem jechac z Olsztyna do Mielca. Maja wziac jeszcze suczke Kudlatke jako drugiego psa. Moze jest szansa, zeby wzieli i tą oneczke? Piszcie pw do *Jagoda* od boksi Kiri i terierka Korka. Moze tez do Ania i Kropka. Obie sa z Olsztyna. Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 hophop pilny transport do DS -czeka wspaniały dom:oops::oops: Quote
aganela Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 To znajomi Ania i Kropka będą brać psiaka z Mielca.. napisałam im PW czekamy!!!!:oops: Quote
Ulka18 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A kiedy oni beda jechac? W ten weekend? czy w przyszly? Quote
Betbet Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czy cos juz wiadomoc/matko od 4 mnie nie było wpadłam do domu i jak burza na dogo momentalnie... Quote
aganela Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 nie odzywają się... na narazie nic. nowego...:oops: Quote
jotpeg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 na mapie pomocy dgm znalazlam takie cos: transport: Oliwka (Joanna) Woj. pomorskie Miasto:Gdańsk Tel.kom.:501-761-462 E-mail: oliwka335(&)wp.pl GG: Transport ponad 100km po uzgodnieniu Stowarzyszenie Empatia i takie: Kudłata (Joanna) Woj. podkarpackie Miasto:Rzeszów Tel.kom.: E-mail:stalstyl(&)interia.pl GG:9094462 Transport samochód transportowy po uzgodnieniu Quote
AnnaB Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja teraz wyjeżdżam do końca miesiąca ale jak do tego czasu nic nie znajdziecie to coś wymyślę (może pomożemy przy okazji Digerkowi) W końcu jeśli jesteś z Woli Raniżowskiej to my sąsiadki. Mam nadzieję że domek tyle poczeka. Na szczeniaka którego wiozłam do Wieliczki czekali ponad trzy tygodnie... Quote
aganela Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 AnnaB napisał(a):Ja teraz wyjeżdżam do końca miesiąca ale jak do tego czasu nic nie znajdziecie to coś wymyślę (może pomożemy przy okazji Digerkowi) W końcu jeśli jesteś z Woli Raniżowskiej to my sąsiadki. Mam nadzieję że domek tyle poczeka. Na szczeniaka którego wiozłam do Wieliczki czekali ponad trzy tygodnie... Ze co :crazyeye:???Sąsiadki???!!! no popatrz czego się dowiaduję:diabloti: Boję się tylko żeby pani się nie rozmyśliła:oops::oops:!!!! Quote
AnnaB Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 NO to szukajcie dalej ja będę że tak to nazwę "wyjściem awaryjnym" A Wilcza Wola mówi ci coś ???? Quote
aganela Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 No jasne!!szukamy,szukamy..:oops::oops: Quote
jurmar98 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 W następną sobotę (25.10)będę jechał z Dąbrowy Tarnowskiej do Żyrardowa (mazowieckie)Mógłbym nadłożyć drogi przez Mielec( bo psisko jest fantastyczne) i ewentualnie jeszcze kilkadziesiąt km (w sobotę lub nawet w niedzielę po jednodniowym pobycie z psiakiem w Żyrardowie),ale trzeba byłoby znaleźć transport dalej (o ile to jeszcze aktualne) Quote
Betbet Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 aganela Pani ma problemy z mailem ten transport brzmi świetnie! byłam dzisiaj u niej zawieźć jej naszego psa z interwencji na DT. Może mogłaby wyjechać po sunię kawałek, nie wiem czy do Warszawy czy co...hmmm. Jutro do Niej zadzownię, dziś padam bo miałam ciężką interwencję. Quote
aganela Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Sprawa,dalej aktualna oczywiście.Tylko jak to by było z sunią w aucie??Ja za bardzo nie mam jak jechać razem z sunią jako tzw ,,przytrzymywacz:) ,bo potem nie miała bym czym wrócić.Jak ty to widzisz jurmar98?? Najlepiej gdyby z sunią ktoś z tyłu siedział,a może masz ,,kraty" w bagażnku - wtedy sunia siedziała by w bagażniku. Ewentualnie(myśle ze to świetny pomysł:lol:) można by było kupić specjalne szelki dla psa,takie do jeżdżenia w samochodzie-i sunia sama by wtedy mogła z tyłu siedzieć:multi: JURMAR 98-a jak wyglądała by sprawa kosztów za przejazd??? Quote
Recommended Posts