Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betbet napisał(a):

Albo...co z synkiem? Jak bardzo chory...wiem że to już prywatne sprawy więc niekoniecznie trzeba o nich pisać na forum, ale gdyby potrzebowała pomocy, to przez 2 lata byłam opiekunką dla dzieci. Mogę zostać z małym, czy coś.

Beata musi wyjechać z małym za granicę na niedługo :shake:
Ale obiecała, że zrobi wszystko, by w tym miesiącu Digerek spał już w nowym domku...

Posted

W weekend ten lub przyszly beda zainteresowani naszym mieleckim foksiem jechac z Olsztyna do Mielca. Maja wziac jeszcze suczke Kudlatke jako drugiego psa. Moze jest szansa, zeby wzieli i tą oneczke?
Piszcie pw do *Jagoda* od boksi Kiri i terierka Korka. Moze tez do Ania i Kropka. Obie sa z Olsztyna.

Posted

na mapie pomocy dgm znalazlam takie cos:
transport:
Oliwka (Joanna)
Woj. pomorskie
Miasto:Gdańsk
Tel.kom.:501-761-462
E-mail: oliwka335(&)wp.pl
GG:
Transport ponad 100km po uzgodnieniu
Stowarzyszenie Empatia

i takie:
Kudłata (Joanna)
Woj. podkarpackie
Miasto:Rzeszów
Tel.kom.:
E-mail:stalstyl(&)interia.pl
GG:9094462
Transport samochód transportowy po uzgodnieniu

Posted

Ja teraz wyjeżdżam do końca miesiąca ale jak do tego czasu nic nie znajdziecie to coś wymyślę (może pomożemy przy okazji Digerkowi)
W końcu jeśli jesteś z Woli Raniżowskiej to my sąsiadki. Mam nadzieję że domek tyle poczeka. Na szczeniaka którego wiozłam do Wieliczki czekali ponad trzy tygodnie...

Posted

AnnaB napisał(a):
Ja teraz wyjeżdżam do końca miesiąca ale jak do tego czasu nic nie znajdziecie to coś wymyślę (może pomożemy przy okazji Digerkowi)
W końcu jeśli jesteś z Woli Raniżowskiej to my sąsiadki. Mam nadzieję że domek tyle poczeka. Na szczeniaka którego wiozłam do Wieliczki czekali ponad trzy tygodnie...

Ze co :crazyeye:???Sąsiadki???!!! no popatrz czego się dowiaduję:diabloti:
Boję się tylko żeby pani się nie rozmyśliła:oops::oops:!!!!

Posted

W następną sobotę (25.10)będę jechał z Dąbrowy Tarnowskiej do Żyrardowa (mazowieckie)Mógłbym nadłożyć drogi przez Mielec( bo psisko jest fantastyczne) i ewentualnie jeszcze kilkadziesiąt km (w sobotę lub nawet w niedzielę po jednodniowym pobycie z psiakiem w Żyrardowie),ale trzeba byłoby znaleźć transport dalej (o ile to jeszcze aktualne)

Posted

aganela Pani ma problemy z mailem

ten transport brzmi świetnie! byłam dzisiaj u niej zawieźć jej naszego psa z interwencji na DT. Może mogłaby wyjechać po sunię kawałek, nie wiem czy do Warszawy czy co...hmmm.
Jutro do Niej zadzownię, dziś padam bo miałam ciężką interwencję.

Posted

Sprawa,dalej aktualna oczywiście.Tylko jak to by było z sunią w aucie??Ja za bardzo nie mam jak jechać razem z sunią jako tzw ,,przytrzymywacz:) ,bo potem nie miała bym czym wrócić.Jak ty to widzisz jurmar98??
Najlepiej gdyby z sunią ktoś z tyłu siedział,a może masz ,,kraty" w bagażnku - wtedy sunia siedziała by w bagażniku.
Ewentualnie(myśle ze to świetny pomysł:lol:) można by było kupić specjalne szelki dla psa,takie do jeżdżenia w samochodzie-i sunia sama by wtedy mogła z tyłu siedzieć:multi:
JURMAR 98-a jak wyglądała by sprawa kosztów za przejazd???