Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopaki trzymajcie się!!!

Może Fiszkę na allegro, a może Nelę???
Gadać tu szybko, jakie macie propozycje, bo czas ucieka....
A może nasz lambadziarz Czadorek to fajny psiak a tak beznadziejnie długo czeka, na zimę z tym krótkim włosem w schronie...:shake:

Posted

ciotki poszły spać?:mad:

Ciapki i Tofiki niech wam się szczęści , fajnie by było wiedzieć więcej , tyle starań o ich los , choć ulga w sercu ,że już wyszły ze schroniska...:multi:, czy mordki uśmiechnięte i ogonki do góry były? oczka błyszczące nadzieją i w serduszkach maj na powrót zawitał?

może wstawię Czadora ?

Posted

A wali mnie to!!! Piszę.
Z tego co wiemy to chłopaki pojechały wraz kilkoma innymi psakiami z Orzechowców do Fundacji Polsko-Niemieckiej.

I tak na marginesię to droga Aniu Ty powinnaś osobą napisać na forum co się dzieje z psiakami!!!!
A nie zmienić temat i pewnie pisać na PW albo i nie.

Posted

[quote name='figa33']
Ciapki i Tofiki niech wam się szczęści , fajnie by było wiedzieć więcej , tyle starań o ich los , choć ulga w sercu ,że już wyszły ze schroniska...:multi:, czy mordki uśmiechnięte i ogonki do góry były? oczka błyszczące nadzieją i w serduszkach maj na powrót zawitał[/quote]

A więc już nie są w schronisku :multi:
Dobrze byłoby wiedzieć, że dojechali na miejsce i jak się zaaklimatyzowali w nowym miejscu. :p

Chłopaki moje :loveu:
Byliście pierwszymi pieskami, które wypatrzyłam na dogomanii i tak bardzo chciałam choć odrobinkę przyczynić się do Waszego szczęścia.
Pojechaliście daleko i teraz trzeba trzymać kciuki za ten domek, który być może już na Was czeka (tylko o tym jeszcze nie wie :evil_lol:).

My tu zostajemy, myślimy, pamiętamy i czekamy na wieści. :roll:

Posted

zrobię allegro dla Czadorka

chłopaki zawsze będą w moim sercu i będę widzieć im uśmiechnięte pysie , z nadzieją w sercu ,że teraz to już będzie im tylko dobrze

Posted

[quote name='Miśka84']A wali mnie to!!! Piszę.
Z tego co wiemy to chłopaki pojechały wraz kilkoma innymi psakiami z Orzechowców do Fundacji Polsko-Niemieckiej.
[/quote]

A ta fundacja znalazła im dom i tam od razu trafią, czy jest narazie DT i wtedy w Niemczech będą domu szukać? Będziecie mieli kontakt z potencjalnym domkiem?