Negri_2008 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Camara']Tofik i Ciapuś mają dziś ogłoszenie w krakowskim wydaniu Gazety Wyborczej. [SIZE=1]ale szczerze powiem, że podwójne adopcje... to cud[/SIZE] [SIZE=1]zastanówcie się, czy aby na pewno chcecie czekać na taki cud?[/SIZE][/quote] Ja już dawno proponowałam aby chłopaków rozdzielić, już w schronisku, tak na próbę żeby sprawdzić, jak sobie dają radę bez siebie nawzajem :roll: Można przecież umieścić ich w osobnych boksach z jakimiś fajnymi suniami i obserwować. To trudna decyzja i bolesna ale może byłaby jakaś szansa dla nich :-? O Tofika już się pytano wiele razy :-(. Kto wie, może już byłby w domu. A Ciapuli przecież nie zostawiłybyśmy w schronisku na pastwę losu. Walczyłybyśmy o niego do końca. Ale zdaje się, że tu nic od nas nie zależy :shake: Quote
Onaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Trzymajcie lepiej kciuki za psiaki !!! Może akurat im się uda. Cuda się zdarzają, chociaż niestety zbyt rzadko :/. A jeśli nie znajdą domu razem to może nie rozdzielać ich w schronisku, tylko wyadoptować Tofika, skoro z nim łatwiej (chociaż nie wiem zupełnie dlaczego nikogo nie zauroczył Ciapuś, on jest taki słodki :-() a Ciapusia wtedy wyciągnąć ze schronu na dt/hotelik, żeby nie czuł się tak bardzo opuszczony. I wtedy ostro go ogłaszać. Quote
figa33 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 myślę nad takim "rozpaczliwym allegro ostatniej szansy" , może coś da , czy chłopaki mają jakiś filmik ? nie mogę znaleźć na wątku... a jeśli nie to czy jakaś kochana ciotka nie nagrała by ich tak co by pokazać jakie to fajne psiaki?:modla: Quote
Negri_2008 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Figa - kurcze - chyba na wątku był filmik o ile pamiętam :oops: Quote
Miśka84 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Negri_2008']Figa - kurcze - chyba na wątku był filmik o ile pamiętam :oops:[/quote] Był ale taki smutny. To jak będziemy w schronie to coś nagramy. Tylko chwilkę to potrwa bo Halcia wyjechała nie mamy transportu :placz: Quote
Becia66 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Miśka84']Był ale taki smutny. [/quote] taki smutny najlepszy bo łapie za serce.....:roll: Quote
figa33 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 właśnie myślę ,że smutny jest potrzebny, a jeszcze jak by się udało podłączyć muzykę taką jak np. jest na metamorfozach ...no to nie ma przebacz , na litość musimy kogoś wziąć:cool3: mam zamiar zrobić super smutne allegro:cool3: co Wy na to ? Quote
Becia66 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 najsmutniejsze ze smutnych i musi sie udać !!! :razz: Tylko kto te muzyke podłączy.....:roll: Quote
Negri_2008 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='figa33']właśnie myślę ,że smutny jest potrzebny, a jeszcze jak by się udało podłączyć muzykę taką jak np. jest na metamorfozach ...no to nie ma przebacz , na litość musimy kogoś wziąć:cool3: mam zamiar zrobić super smutne allegro:cool3: co Wy na to ?[/quote] rób ciociu :calus: jeżeli trzeba - zasponsoruje wyróżnienie, żeby było widoczne.Wyślij na pm nr konta. Quote
figa33 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 na tym najpiękniejszym z wątków dogo , na metamorfozach , są filmiki złożone ze zmieniających się zdjęć z podkładem muzycznym , wszyscy znają te filmiki , ja zawsze ryczę jak je oglądam, może jakaś cioteczka umiała by zlożyć taki film ze zdjęć a ja bym go wkleiła na allegro ..:modla: a może wiecie kto umie je robić? Quote
majuska Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='figa33']na tym najpiękniejszym z wątków dogo , na metamorfozach , są filmiki złożone ze zmieniających się zdjęć z podkładem muzycznym , wszyscy znają te filmiki , ja zawsze ryczę jak je oglądam, może jakaś cioteczka umiała by zlożyć taki film ze zdjęć a ja bym go wkleiła na allegro ..:modla: a może wiecie kto umie je robić?[/quote] Myślałam nagrać jakiś filmik z nimi, tylko musiałoby to być coś takiego zza krat... bo oni przecież wesołkami są i ten filmik np. na spacerku zrobiony to w sumie nie będzie smutny... Ale ten złożony z fotek z jakąś łzawą muzyką to dobry pomysł:cool2: Quote
Negri_2008 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Napisałam na metamorfozach prośbę o pomoc. Może ktoś się zgłosi :roll: Quote
figa33 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Negri_2008']Napisałam na metamorfozach prośbę o pomoc. Może ktoś się zgłosi :roll:[/quote] o super!:loveu: może coś by z tego wyszło... Quote
Onaa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Filmik psiaczkom zrobiłam ale jest u mnie na kompie bo nie umiem go dać tak żeby był ogólnie dostępny :placz:. Będę coś kombinować. Quote
*zaba* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Przelecialam cale 194 stony,poczytalam,pozbieralam zdjecia i zapozyczylam troche tekstow (mam nadzieje,ze po glowie za to nie dotane :razz:) i zrobilam filmik,ale cos mam problem z przeslaniem :razz: Quote
*zaba* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=XJ8Zrek59cA]YouTube - CIAPUŚ I TOFIK[/url] Quote
figa33 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 właśnie zbierałam do "kupy" wszystkie wzruszające zdjęcia chłopaków , a tu taka niespodzianka!!:loveu: *żaba* bardzo dziękuję:Rose: i się poryczałam... Quote
*zaba* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ciesze sie,ze sie podoba,oby choc w odrobince pomogl w znalezieniu TEGO domku.... Quote
Becia66 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='*zaba*']Ciesze sie,ze sie podoba,oby choc w odrobince pomogl w znalezieniu TEGO domku....[/quote] *zaba* jakie to..to...to...no piękne....:loveu::loveu::loveu:, profesjonalne...słów brak ... Bardzo, bardzo dziękujemy.......:Rose::calus: Jak teraz nie złapią za serca to chyba przestanę wierzyć w ludzi.....bo jeszcze wierzę..... Żałosna jestem.....:eviltong: Quote
figa33 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 teraz jeszcze piękny tekst i znów zawalczymy:multi: Quote
figa33 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 dla Was kochane pieski... [URL="http://www.allegro.pl/item721748818_ciapek_i_tofik_allegro_ostatniej_szansy.html"]CIAPEK I TOFIK - ALLEGRO OSTATNIEJ SZANSY (72174881 - Aukcje internetowe Allegro[/URL] wykorzystałam częściowo piękny tekst z wątku , ale nie pamiętam autora , za co bardzo przepraszam... Quote
SZPiLKA23 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Super filmik i allegro :loveu: dzieki :* Quote
halcia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Też sie poryczałam.Pieknie zrobione.Udowadnia tez ludziom,ze musza byc razem,a nie sprawia kłopotu te sympatyczne maloty Quote
Recommended Posts