Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Camara']Tofik i Ciapuś mają dziś ogłoszenie w krakowskim wydaniu Gazety Wyborczej.

[SIZE=1]ale szczerze powiem, że podwójne adopcje... to cud[/SIZE]
[SIZE=1]zastanówcie się, czy aby na pewno chcecie czekać na taki cud?[/SIZE][/quote]

Ja już dawno proponowałam aby chłopaków rozdzielić, już w schronisku, tak na próbę żeby sprawdzić, jak sobie dają radę bez siebie nawzajem :roll:
Można przecież umieścić ich w osobnych boksach z jakimiś fajnymi suniami i obserwować.

To trudna decyzja i bolesna ale może byłaby jakaś szansa dla nich :-?

O Tofika już się pytano wiele razy :-(. Kto wie, może już byłby w domu.
A Ciapuli przecież nie zostawiłybyśmy w schronisku na pastwę losu. Walczyłybyśmy o niego do końca.

Ale zdaje się, że tu nic od nas nie zależy :shake:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie lepiej kciuki za psiaki !!! Może akurat im się uda.
Cuda się zdarzają, chociaż niestety zbyt rzadko :/.

A jeśli nie znajdą domu razem to może nie rozdzielać ich w schronisku, tylko wyadoptować Tofika, skoro z nim łatwiej (chociaż nie wiem zupełnie dlaczego nikogo nie zauroczył Ciapuś, on jest taki słodki :-() a Ciapusia wtedy wyciągnąć ze schronu na dt/hotelik, żeby nie czuł się tak bardzo opuszczony. I wtedy ostro go ogłaszać.

Posted

myślę nad takim "rozpaczliwym allegro ostatniej szansy" , może coś da , czy chłopaki mają jakiś filmik ? nie mogę znaleźć na wątku...
a jeśli nie to czy jakaś kochana ciotka nie nagrała by ich tak co by pokazać jakie to fajne psiaki?:modla:

Posted

[quote name='Negri_2008']Figa - kurcze - chyba na wątku był filmik o ile pamiętam :oops:[/quote]
Był ale taki smutny. To jak będziemy w schronie to coś nagramy. Tylko chwilkę to potrwa bo Halcia wyjechała nie mamy transportu :placz:

Posted

właśnie myślę ,że smutny jest potrzebny, a jeszcze jak by się udało podłączyć muzykę taką jak np. jest na metamorfozach ...no to nie ma przebacz , na litość musimy kogoś wziąć:cool3:
mam zamiar zrobić super smutne allegro:cool3:
co Wy na to ?

Posted

[quote name='figa33']właśnie myślę ,że smutny jest potrzebny, a jeszcze jak by się udało podłączyć muzykę taką jak np. jest na metamorfozach ...no to nie ma przebacz , na litość musimy kogoś wziąć:cool3:
mam zamiar zrobić super smutne allegro:cool3:
co Wy na to ?[/quote]

rób ciociu :calus:
jeżeli trzeba - zasponsoruje wyróżnienie, żeby było widoczne.Wyślij na pm nr konta.

Posted

na tym najpiękniejszym z wątków dogo , na metamorfozach , są filmiki złożone ze zmieniających się zdjęć z podkładem muzycznym , wszyscy znają te filmiki , ja zawsze ryczę jak je oglądam, może jakaś cioteczka umiała by zlożyć taki film ze zdjęć a ja bym go wkleiła na allegro ..:modla:
a może wiecie kto umie je robić?

Posted

[quote name='figa33']na tym najpiękniejszym z wątków dogo , na metamorfozach , są filmiki złożone ze zmieniających się zdjęć z podkładem muzycznym , wszyscy znają te filmiki , ja zawsze ryczę jak je oglądam, może jakaś cioteczka umiała by zlożyć taki film ze zdjęć a ja bym go wkleiła na allegro ..:modla:
a może wiecie kto umie je robić?[/quote]
Myślałam nagrać jakiś filmik z nimi, tylko musiałoby to być coś takiego zza krat... bo oni przecież wesołkami są i ten filmik np. na spacerku zrobiony to w sumie nie będzie smutny... Ale ten złożony z fotek z jakąś łzawą muzyką to dobry pomysł:cool2:

Posted

Przelecialam cale 194 stony,poczytalam,pozbieralam zdjecia i zapozyczylam troche tekstow (mam nadzieje,ze po glowie za to nie dotane :razz:) i
zrobilam filmik,ale cos mam problem z przeslaniem :razz:

Posted

właśnie zbierałam do "kupy" wszystkie wzruszające zdjęcia chłopaków , a tu taka niespodzianka!!:loveu:
*żaba* bardzo dziękuję:Rose:
i się poryczałam...

Posted

[quote name='*zaba*']Ciesze sie,ze sie podoba,oby choc w odrobince pomogl w znalezieniu TEGO domku....[/quote]

*zaba* jakie to..to...to...no piękne....:loveu::loveu::loveu:, profesjonalne...słów brak ...
Bardzo, bardzo dziękujemy.......:Rose::calus:
Jak teraz nie złapią za serca to chyba przestanę wierzyć w ludzi.....bo jeszcze wierzę.....
Żałosna jestem.....:eviltong:

Posted

dla Was kochane pieski...
[URL="http://www.allegro.pl/item721748818_ciapek_i_tofik_allegro_ostatniej_szansy.html"]CIAPEK I TOFIK - ALLEGRO OSTATNIEJ SZANSY (72174881 - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

wykorzystałam częściowo piękny tekst z wątku , ale nie pamiętam autora , za co bardzo przepraszam...