Tengusia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [CENTER][B]jutro ognicho :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/B][/CENTER] Quote
bonsai_88 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Vectra']jestem choleryk okropny , ale jedno co mnie doprowadza do furii , jak ja sie drę . a TZ ze stoickim spokojem potrafi mnie zapytać - czy już skończyłam :mad: [B]Znam to... oj, znam to :diabloti:. Najgorzej było na samym początku, jak przychodziłam się do Kamila po prostu pokłócić, a na każdą zaczepkę słyszałam "dobrze skarbie... tak kochanie" :mad:. W końcu kumpel go opieprzył, że ma sie ze mną raz na czas pokłócić do później to oni muszą mnie wytrzymywać :evil_lol:. Teraz już takich problemów nie mamy :razz:...[/B] ale już nie olewa moich wrzasków ... jak mu chlusnęłam garem zupy na głowę .. że mnie się słucha z zainteresowaniem :diabloti: bo potrafił udawać , że mnie nie widzi i nie słyszy .... [B]Idę gotować zupę :evil_lol:[/B] ale jak on się pluje , a ja nie mam ochoty .. to mam tajną broń ... mojego Frania .. jedno słowo i ujada na TZ ... a głos ma donośny mój mały kochany piesek :)[/quote] [B]Z tym to ja niestety mam gorzej - muszę uważać, co by się przy Birmie nie kłócić - potrafi wystartować z zębami na Kamila :roll:... zazwyczaj jak chcę się pokłócić to muszę psa wsadzać do łazienki z żarciem, bo tylko tam są drzwi na klucz [inne to ta cholera otwiera] :diabloti:.[/B] [B]Tengusia[/B] wiem, że jutro ognicho :multi: Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Tengusia'][CENTER][B]jutro ognicho :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/B][/CENTER] [/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Koleżanka przyprowadziła ci AM/SH. Ok. 4osoby prosiły ,żebyś wstawiła fote.Nie odpisałaś na te posty NIC. Jedyne co mi się nasuwa to to ,że sobie zmyślasz różne rzeczy i piszesz bajki.:cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='olekg89']Koleżanka przyprowadziła ci AM/SH. Ok. 4osoby prosiły ,żebyś wstawiła fote.Nie odpisałaś na te posty NIC. Jedyne co mi się nasuwa to to ,że sobie zmyślasz różne rzeczy i piszesz bajki.:cool3:[/quote] Ale czytaj do końca;) pies juz znalazł włascicieli wiec po co miala wstawiac zdjecia:roll: Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Pytanie o foty było wcześniej niż właściciel się odnalazł. :cool3: Quote
bonsai_88 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [B]Oleczku[/B] specjalnie dla ciebie właśnie wysłałam ci zdjęcie psiaka na komórkę :razz:... Do tego mogę ci podać telefon dziewczyny, która psa znalazła, jej mamy, adres zamieszkania właścicielki i numer do kliniki gdzie sprawdzali ,czy chipa nie ma :diabloti:. Akurat wtedy, kiedy Hamer [Cholernik :evil_lol:] był u mnie miałam dość ciężki dzień - cały dzień latałam do jednego lekarza do drugiego ze Smokiem i ostatnią rzeczą, która mnie obchodziła to szukanie kabelka i wklejanie zdjęcia - sorry, ale zdrowie własnego dziecka jest dla mnie ważniejsze niż jakiś psiak :roll:. A tak swoją drogą.... niby po jaką cholerę miała bym zmyślać :crazyeye: Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hej, hej przyszłam;) [quote name='bonsai_88'] - sorry, ale zdrowie własnego dziecka jest dla mnie ważniejsze niż jakiś psiak :roll:. [/quote] a to jest "oczywista oczywistość":cool3: A. Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Nie doszło... Wybacz mi moją podejrzliwość.Ale dgm zna już różniste kłamstwa i kłamstewka wymyślane nawet przez dorosłych.O dzieciach nie wspominając widziałem już fote Yorka z tatuażem zrobionym markerem:lol:Dla szpanu chyba ,albo żeby jej nikt nie zjechał za psa z pseudo.:roll: Quote
Okamia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tej ciotka wredoto cholerna :evil_lol: Co robisz za tydzień w sobotę? :evil_lol: Bo ja jestem w Katowicach :evil_lol: na 80% Quote
zerduszko Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='bonsai_88']A tak swoją drogą.... niby po jaką cholerę miała bym zmyślać :crazyeye:[/quote] Przyznaj się, nie było żadnej Jagi, nie ma Bianki :diabloti: Pewnie chcesz nam tu zaimponować, jaka to dobra jesteś :evil_lol: A tu nie ma, wyszło na jaw :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Jak to nie doszło, nawet 2 wysłałam :placz:... a ja tak się starałam, żeby jakieś w miarę fajne znaleźć :placz:. Przyznaj się - numer zmieniałeś :mad:... Swoją drogą wiem, że mało osób ma takie "szczęście" do znajdywania psów jak ja :roll:... zaraz na 2 dzień po Cholerniku znalazłam spanielkę [na szczęście po pół godzinnych poszukiwaniach znalazłam też właściciela], tak przynajmniej raz w miesiącu coś się do mnie musi przybłąkać, a w schronisku pan kierowca już pamięta, że mi domofon nie działa :roll:. Dodam, że wcale mnie to nie cieszy - byłabym o wiele szczęśliwsza, jakby ludzie pilnowali psy :razz:. [B]Zerduszko[/B] a Birma to taka maskotka-atrapa :diabloti:.. po prostu chcę wam zaimponować, jak to ja się świetnie zajmuję psem [bo jak nie to tracę skarpetki] :evil_lol:. [B]Okamia[/B] przykro mi, ale w przyszła sobotę siedzę w Krakowie i kolokwia piszę :-(... a, i dostaję o******* od baby z angielkiego, bo na ostatnich zajęciachy były całe 2 osoby - reszta zwiała :evil_lol: Quote
Okamia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Okamia[/B] przykro mi, ale w przyszła sobotę siedzę w Krakowie i kolokwia piszę :-(... a, i dostaję o******* od baby z angielkiego, bo na ostatnich zajęciachy były całe 2 osoby - reszta zwiała :evil_lol:[/quote] Buuuu :-( a ja tak liczyłam że poznam Twojego pitbulla w pudlowej skórce :evil_lol: a i Twojego żarłoka miniaturowego :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ten żarłok to niby które - Smok czy Bianka? Bo Smok już zaczął normalnie jeść - obiad składa się TYLKO z talerza zupy [byle dużego] i 2 dania :p... za to Bianka... z nią mam problem z karmieniem - dziewczyna potrafi do tego stopnia odmawiać jedzenia, że wszystkie żebra jej widać, a sierść niesamowicie wypada. Mam wrażenie, że linieje tak mocno właśnie z powodu niejedzenia [mój poprzedni pies jak zachorował ciężko i prawie bez przerwy wymiotował to liniał równie mocno] :shake:. A... swoją drogą moja maskotka-atrapa bardzo dzisiaj Tengusię zaskoczyła... Birma kontakt "dotykowy" miała dzisiaj z Tengusią po raz pierwszy [wcześniej się widziały] - od razu na nią skoczyła, bo się witać trzeba :cool3:. Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bryyyyyyyyyyyyyyyyy :cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Brrrrr :evil_lol:... Klockowa się u mnie pokazała - normalnie święto lasu :diabloti:. Idę do ciebie trochę fotek z ogniska ci pozabierać :eviltong: EDIT A oto i pokradzione fotki :diabloti: Tą zrobiłam ja, bo Klocusiowa się tak cudnie po ziemi tarzała :evil_lol: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Dom/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]http://images6.fotosik.pl/457/b17826e29dc41c16.jpg[/IMG] Po tej fotce odkryłam, że schudłam :p [IMG]http://images8.fotosik.pl/15/8970728ee7967675.jpg[/IMG] I na koniec Paweł co to sie nad zwierzętami znęca :mad: [IMG]http://images8.fotosik.pl/15/0d8c92e156734a70.jpg[/IMG] Później jeszcze inne pokradnę :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Brrrrr :evil_lol:... Klockowa się u mnie pokazała - normalnie święto lasu :diabloti:. Idę do ciebie trochę fotek z ogniska ci pozabierać :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jedno niedzielne popołudnie i już Wam sie udało zsocjalizować mnie ... i oswoić :diabloti::diabloti: dziś mam troszke czasu .... to se latam ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agmarek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No to ładne to ognisko było :roll: Jedni się tarzają po ziemi (a jeszcze widno) a inni znęcają nad zwierzętami. A na tego Pawła to by trza Orphe nasłać. Ona by się z nim rozprawiła :mad: Odpowiednio rozprawiła :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]straszny ten Paweł :lmaa::2gunfire:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Cześć! :multi: Jak się tam bawiliście na ognichu? :cool3: domyślam się, że było super... :cool3: [url]http://images8.fotosik.pl/15/0d8c92e156734a70.jpg[/url] a to nie jest przypadkiem psina Alicji? :cool3::lol: Quote
bonsai_88 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Tak, ten biedny skopany piesek to pies Alicji :evil_lol: Na ognichu było rewelacyjnie, nażarłam się po uszy, a smak ziemniaczków z masełkiem mi się po nocy śni :loveu:... Tak po za tym to ma teraz strasznie mało czasu - nie dość, że sesja mi się zaczyna, to akurat parę bardzo ważnych rzeczy muszę przemyśleć i robić za.. kosztorysanta :roll:... Quote
Aga&Ganja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='bonsai_88']Tak, ten biedny skopany piesek to pies Alicji :evil_lol: Na ognichu było rewelacyjnie, nażarłam się po uszy, a smak ziemniaczków z masełkiem mi się po nocy śni :loveu:... Tak po za tym to ma teraz strasznie mało czasu - nie dość, że sesja mi się zaczyna, to akurat parę bardzo ważnych rzeczy muszę przemyśleć i robić za.. kosztorysanta :roll:...[/quote] no to dobrze wiedziałam. :multi: takiej mordy się nie zapomina :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy jeszcze nie jadłam ziemniaków z ogniska na maśle... :roll: dobre to domyślam się? :cool3::lol: a co studiujesz? :cool3: pewnie jak zwykle zapomniałam :roll: Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Agmarek']No to ładne to ognisko było :roll: Jedni się tarzają po ziemi (a jeszcze widno) a inni znęcają nad zwierzętami. A na tego Pawła to by trza Orphe nasłać. Ona by się z nim rozprawiła :mad: Odpowiednio rozprawiła :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a Pawłowi fotę zrobiłam JA :grins: a piesio Moje ...ale on tak wujcia koffa że nawet skopać się mu da :evil_lol: hey bonsajowa ...masło zostało ino chyba ziemnioki zjadłas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... cholera że tam nigdzie nie ma blisko pola z kartoflami :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]... cholera że tam nigdzie nie ma blisko pola z kartoflami :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć, ale to jeszcze nie czas na wykopki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Alicja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć, ale to jeszcze nie czas na wykopki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz: mogły zostać zeszłoroczne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts