Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
ceny mieszkań spadają , bo kucnęła sprzedaż , ze względu na trudność w otrzymaniu kredytu .... banki nie mają kasy

Taka jest teoria, a w praktyka pokazuje coś innego. Ja nie wiem czy pośrednicy cały czas starają się trzymać wysokie ceny, czy mniej mieszkań jest na sprzedaż - ale ja nie widzę żadnej róznicy między tym co było latem a jest teraz. Jedna baba, jak się jej spytałam czy cena do negocjacji, to mi nawet mieszkania nie chciała pokazać :crazyeye:
Znajomi teraz sprzedawali kawalerkę i kupowali większe. Dali troszkę większą cene niż chcieli, zeby mieli z czego zbijać i ktos im to kupił :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Vectra a znajdziesz kogoś na zamianę mającego 2 hektarową działkę :diabloti:...
Ogłoszenia się daje :eviltong: samo nie przyjdzie :p

Posted

Vectra tutaj są troszkę bardziej skomplikowane sprawy - mieszkanie jest rodziców, a oni jeszcze nie są pewni czy nie wolą go wynająć i wziąć pożyczkę :razz:

Cześć Groszku :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nie, to śpiący gad z mamusią :evil_lol:...

...kochająca mamusia najdroższemu dziecięciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

Posted

Ja też mocno trzymam kciuki za kupno/zamianę obecnej posiadłości na inną.
Serek, mleczko, masełko, mięsko... hm... wszystko prosto "od krowy"... mniam, mniam, mniam...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć zwariowana wariatko :evil_lol: Jak tam po sekcji kury i owcy? Kiedy następna ofiara?
Tu niema się co zastanawiać nad kupnem/zamianą. Ja przez 15 lat mieszkałam w bloku, a od dwóch jestem u siebie. Co prawda to nie są 2 hektary, ale ważne że kawałek podwórka jest. I możemy się obdzierać ze skóry - nikt nas nie widzi :razz:

Posted

aina155 napisał(a):
A co trzeba zrobic zeby sobie kupic tyle ziemi z domkiem? W totka wygrac??? :evil_lol:

Jeśli mnie pytasz, to już pisałam wcześniej. Trzeba się bogato za mąż wydać :evil_lol:
Żartuję. Każdy ma swój sposób. My tyraliśmy przez prawie 10 lat odkładając każdą złotówkę :roll:

Bonsai to na tych ośmiu pozostałych będziesz mogła tymczasy trzymać :evil_lol:

Posted

Na tymczasy to ja już pewnie nie będę miała czasu i kasy :roll:... głównie dlatego, że.... będę miała własną, prywatną i osobistą hodowlę psów :loveu:. Moich ukochanych Ozików :diabloti:.

Aina cicho.. jak poznasz takiego faceta to najpierw MI daj znać... jedyny bogaty, przystojny, ze świetną pracę jakiego znam to... mój tatuś :evil_lol:

Posted

Agmarek napisał(a):
I możemy się obdzierać ze skóry - nikt nas nie widzi :razz:

To Ty mieszkasz w lesie :razz:
Z tego co ja pamiętam z zycia na wsi, to wszendobylskie ciekawskie oczyska sąsiadów :mad:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Sekcja dopiero pojutrze :roll:..
Sprawa gruntu ruszyła do przodu :cool3:. Tylko z powodu rąbniętych przepisów z 2 hektarów zrobiło się 10 :evil_lol:

Cześć, to super:multi:, będziesz obszarnikiem:multi::evil_lol:
i jeszcze psia Hodowla, ale ja myslałam, że ty Portugalczyki będziesz miała w duuuzych ilościach;)

A.