Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']I niby co by było ciekawe w takim spacerku na bieżni :razz:[/quote]
[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
nooo ciekawiej nie ale jak bezpiecznie :p[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]nooo ciekawiej nie ale jak bezpiecznie :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A skąd ona będzie wtedy czerpała adrenalinę? Bonsai? Może w tabletkach? :turn-l:

Posted

[quote name='Agmarek']A skąd ona będzie wtedy czerpała adrenalinę? Bonsai? Może w tabletkach? :turn-l:[/quote]
horror sobie dobry włączy :evil_lol:

Posted

Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:...

Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:...

Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:[/quote]

To teraz masz wesoło.... pies, czy suczka?

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:...

Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:[/quote]

no to masz wesolo ciotka teraz :diabloti:

a ja przypominam ze 19 kwietnia jest ognicho u Ali jesli tylko sloneczko dopisze :grins: termin potwierdzony :p

Posted

No właśnie teraz nie wiem co z ognichem :placz:... nie wiem czy Askan będzie jeszcze u mnie [mam nadziej, że szybko znajdzie się właściciel, bo pies nie wygląda jakby się błąkał], czy może sam zostawać i mi domu nie zdemoluje i w ogóle teraz nic nie wiem :shake:.

[B]Marta[/B] gorzej, że mnie do zaprzęgowców w ogóle nie ciągnie - to NIE są "moje" psy, źle mi się z nimi pracuje, nie mają charakteru dobrego dla mnie :roll:.

Swoją drogą wzięłam się z miejsca za wychowanie Askana - na razie jest 2/0 dla mnie... pies na koniec spaceru już nie ciągnął [na początku chciał mi rękę ze stawu wyrwać] i zrozumiał, że je się TYLKO ze swojej miski :mad:.
Swoją drogą bestia jest bardzo oszczedny - pies większy od Birmy, bardzo masywny, a zjadł tyle co Bianka :crazyeye:... może nawet mniej :razz:

Posted

Ja wiem, że tak jest, ale wyobraź sobie pięknego, dużego psa [jak na haszczaka, bo jak na malamuta to to kurdupel jest], który je tyle co 13 kg Bianeczka [która też żarłokiem nie jest] :evil_lol:...

Swoją drogą Askan właśnie nie chciał wpuścić do domu Kamil :diabloti:... i dobrze :diabloti:

Posted

one juz tak maja ze jedza duzo mniej od innych psow wagowo do siebie pdoobnych:evil_lol:

Chociaz mojemu Tztowi w jakis sposob sie Mayke udało utuczyć:angryy: :angryy: ale tez na poczatku nie chciala wogole jesc

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:...[/quote]
:placz: zycie jest neisprawiedliwe. Jedni mają jednego, a własciwie pół, a inni az trzy :placz:

Posted

[quote name='zerduszko']:placz: zycie jest neisprawiedliwe. Jedni mają jednego, a własciwie pół, a inni az trzy :placz:[/quote]
dlaczego to do mnie sie malamuto/haszczaki nie przyplatuja:-( jeden pies i 2 husky na odleglosc to zdecydowanie za mało:-(:angryy:

Posted

I jak idzie szukanie domu?

Ja też mam 3 psy od dzisiaj. Znalazłam mała, białą boksereczkę w Płocku, jest u mnie na DT

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/biala-bokserka-znaleziona-135243/#post12104726[/url]

Posted

Ludzie, jak chcecie to ja wam go oddam :diabloti:.

Psiak jest nawet fajny, bardzo inteligentny ;). Reaguje już na imię Askan, w miarę wychodzi mu chodzenie na smyczy i pojął, że od Bianeczki ma się trzymać z daleka [ona się go trochę boi, a w jej obronie staję również ja i Birma :evil_lol:].
Mam nadzieję, że szybko się znajdzie właściciel :roll:

Posted

[quote name='M@d']
Niestety w tym domu nie biega się za zwierzakami żeby jadły, ani nie podaje innego menu gdy wybrzydzają ... więc po chwili jednak zjadł :diabloti:[/quote]

i nie karmi się z rączki????? :shake: biedne stworzonka :evil_lol:

Posted

Odwiedzam Was, ale często nie mam nic do dodanie, więc nie piszę ;)
A ten Twój Haszczak to spryciula jest - udaje małolitrażowego, żeby zostać...
One zawsze na początku udają grzeczne, mało jedzące i niewybredne, a potem ... :diabloti:
Lump już po 2 tygodniach od przyjścia ze schroniska, po 1,5 roku jedzenia bryi, jak raz dostał puszkę, to spojrzał się jakbyśmy mu rodzinę wymordowali i ... odszedł nie ruszając ... :evil_lol:
Niestety w tym domu nie biega się za zwierzakami żeby jadły, ani nie podaje innego menu gdy wybrzydzają ... więc po chwili jednak zjadł :diabloti:

Posted

Dzisiaj doszłam do wniosku, że to jednak malamut na haszczakowatych nogach :evil_lol:.
Po za tym on nigdzie nie zostaje - sika mi po domu, przewraca dziecko [nie specjalnie, po prostu duży jest], a ja z 3 psami po prostu fizycznie nie dam rady :shake:

Posted

[quote name='M@d']Lump już po 2 tygodniach od przyjścia ze schroniska, po 1,5 roku jedzenia bryi, jak raz dostał puszkę, to spojrzał się jakbyśmy mu rodzinę wymordowali i ... odszedł nie ruszając ... :evil_lol:[/quote]Moja po 3 latach się jeszcze nie najadła :mad: Co by za gwno nie leżało i ile by danego dnia nie zjadła musi nadrobić. A wydawało mi się, ze jak zwiększyła swoją amse 2,5 raza, to styka :cool1: