bonsai_88 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 A co mi po bezpiecznym życiu :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']I niby co by było ciekawe w takim spacerku na bieżni :razz:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] nooo ciekawiej nie ale jak bezpiecznie :p[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Agmarek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]nooo ciekawiej nie ale jak bezpiecznie :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A skąd ona będzie wtedy czerpała adrenalinę? Bonsai? Może w tabletkach? :turn-l: Quote
Vectra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Agmarek']A skąd ona będzie wtedy czerpała adrenalinę? Bonsai? Może w tabletkach? :turn-l:[/quote] horror sobie dobry włączy :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Phi... co tam horror, skoro jazda z Birmą lepsza :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:... Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll: Quote
jbk Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:... Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:[/quote] To teraz masz wesoło.... pies, czy suczka? Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 cos te zaprzegowce ciagna do Ciebie:evil_lol: :evil_lol: Poprosze o fotki:cool3: Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:... Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:[/quote] no to masz wesolo ciotka teraz :diabloti: a ja przypominam ze 19 kwietnia jest ognicho u Ali jesli tylko sloneczko dopisze :grins: termin potwierdzony :p Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 No właśnie teraz nie wiem co z ognichem :placz:... nie wiem czy Askan będzie jeszcze u mnie [mam nadziej, że szybko znajdzie się właściciel, bo pies nie wygląda jakby się błąkał], czy może sam zostawać i mi domu nie zdemoluje i w ogóle teraz nic nie wiem :shake:. [B]Marta[/B] gorzej, że mnie do zaprzęgowców w ogóle nie ciągnie - to NIE są "moje" psy, źle mi się z nimi pracuje, nie mają charakteru dobrego dla mnie :roll:. Swoją drogą wzięłam się z miejsca za wychowanie Askana - na razie jest 2/0 dla mnie... pies na koniec spaceru już nie ciągnął [na początku chciał mi rękę ze stawu wyrwać] i zrozumiał, że je się TYLKO ze swojej miski :mad:. Swoją drogą bestia jest bardzo oszczedny - pies większy od Birmy, bardzo masywny, a zjadł tyle co Bianka :crazyeye:... może nawet mniej :razz: Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ja wiem, że tak jest, ale wyobraź sobie pięknego, dużego psa [jak na haszczaka, bo jak na malamuta to to kurdupel jest], który je tyle co 13 kg Bianeczka [która też żarłokiem nie jest] :evil_lol:... Swoją drogą Askan właśnie nie chciał wpuścić do domu Kamil :diabloti:... i dobrze :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 one juz tak maja ze jedza duzo mniej od innych psow wagowo do siebie pdoobnych:evil_lol: Chociaz mojemu Tztowi w jakis sposob sie Mayke udało utuczyć:angryy: :angryy: ale tez na poczatku nie chciala wogole jesc Quote
zerduszko Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:...[/quote] :placz: zycie jest neisprawiedliwe. Jedni mają jednego, a własciwie pół, a inni az trzy :placz: Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='zerduszko']:placz: zycie jest neisprawiedliwe. Jedni mają jednego, a własciwie pół, a inni az trzy :placz:[/quote] dlaczego to do mnie sie malamuto/haszczaki nie przyplatuja:-( jeden pies i 2 husky na odleglosc to zdecydowanie za mało:-(:angryy: Quote
Patisa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam sie pochwalić, że od 5 minut mam 3 psy :roll:... Znajoma znalazła miź haszczaka/malamuta i mi wepchała na tymczasa... mam nadzieję, że szybko się dom znajdzie :roll:[/quote] I jak idzie szukanie domu? Ja też mam 3 psy od dzisiaj. Znalazłam mała, białą boksereczkę w Płocku, jest u mnie na DT [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/biala-bokserka-znaleziona-135243/#post12104726[/url] Quote
bonsai_88 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ludzie, jak chcecie to ja wam go oddam :diabloti:. Psiak jest nawet fajny, bardzo inteligentny ;). Reaguje już na imię Askan, w miarę wychodzi mu chodzenie na smyczy i pojął, że od Bianeczki ma się trzymać z daleka [ona się go trochę boi, a w jej obronie staję również ja i Birma :evil_lol:]. Mam nadzieję, że szybko się znajdzie właściciel :roll: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='M@d'] Niestety w tym domu nie biega się za zwierzakami żeby jadły, ani nie podaje innego menu gdy wybrzydzają ... więc po chwili jednak zjadł :diabloti:[/quote] i nie karmi się z rączki????? :shake: biedne stworzonka :evil_lol: Quote
M@d Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Odwiedzam Was, ale często nie mam nic do dodanie, więc nie piszę ;) A ten Twój Haszczak to spryciula jest - udaje małolitrażowego, żeby zostać... One zawsze na początku udają grzeczne, mało jedzące i niewybredne, a potem ... :diabloti: Lump już po 2 tygodniach od przyjścia ze schroniska, po 1,5 roku jedzenia bryi, jak raz dostał puszkę, to spojrzał się jakbyśmy mu rodzinę wymordowali i ... odszedł nie ruszając ... :evil_lol: Niestety w tym domu nie biega się za zwierzakami żeby jadły, ani nie podaje innego menu gdy wybrzydzają ... więc po chwili jednak zjadł :diabloti: Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:poka haszczaka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Dzisiaj doszłam do wniosku, że to jednak malamut na haszczakowatych nogach :evil_lol:. Po za tym on nigdzie nie zostaje - sika mi po domu, przewraca dziecko [nie specjalnie, po prostu duży jest], a ja z 3 psami po prostu fizycznie nie dam rady :shake: Quote
zerduszko Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='M@d']Lump już po 2 tygodniach od przyjścia ze schroniska, po 1,5 roku jedzenia bryi, jak raz dostał puszkę, to spojrzał się jakbyśmy mu rodzinę wymordowali i ... odszedł nie ruszając ... :evil_lol:[/quote]Moja po 3 latach się jeszcze nie najadła :mad: Co by za gwno nie leżało i ile by danego dnia nie zjadła musi nadrobić. A wydawało mi się, ze jak zwiększyła swoją amse 2,5 raza, to styka :cool1: Quote
Recommended Posts