Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zerduszko']:diabloti: Ja właśnie też nie znam, może moją suczyznę wyślę na hotelowanie do tej Pani :eviltong:[/quote] Wyślij ją do mnie. :multi: Quote
zerduszko Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Podaj dane do wysyłki :razz: niebawem będę wysyłała ksiązki z bazarku, to i sucz przy okazji :razz: A ten duzy pies to a avka :p Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [B]Zerduszko [/B]tam miało być "się upiera" :evil_lol:... ale umiera chyba bardziej do niego pasuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zerduszko']:diabloti: Ja właśnie też nie znam, może moją suczyznę wyślę na hotelowanie do tej Pani :eviltong:[/quote] a zaraz potem, ja wyślę moją ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zerduszko']Podaj dane do wysyłki :razz: niebawem będę wysyłała ksiązki z bazarku, to i sucz przy okazji :razz: A ten duzy pies to a avka :p[/quote] Priorytetem wyślij. ;) A potem nie oddam, a płacz mnie nie wzruszy :eviltong: A ten pies to 40 kg briarda :loveu: Bonsai, a Ty byś jakieś zdjęcia dała. Za oknem pogoda fuj to chociaż Birmuchę bym pooglądała. Quote
zerduszko Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Ania!']Priorytetem wyślij. ;) A potem nie oddam, a płacz mnie nie wzruszy :eviltong: A ten pies to 40 kg briarda :loveu:[/quote] W avku jest briaed :crazyeye: Nie przyznam sie co tam zobaczyłam :lol: Ja to ja z dopłata odda :razz: Także o płaczu mowy być nie może :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zerduszko']W avku jest briaed :crazyeye: Nie przyznam sie co tam zobaczyłam :lol:[/quote] A co zobaczyłaś? :grin: Będę musiała to zdjęcie zmienić. :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jurczka :siara: Sobie mysle, ze może jakiś wyrośniety :evil_lol: maksiniatura jurczka :razz: Quote
malawaszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zerduszko']Jurczka :siara: Sobie mysle, ze może jakiś wyrośniety :evil_lol: maksiniatura jurczka :razz:[/quote] hahahha ja też widziałam tam yorka :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Coś w tym jest :shiny: A co to, yorki się nie podobają? :mad: Założę galerię i wtedy zobaczycie, że to briard ale jak nie będzie zachwytów i komplementów, to...:x Quote
zerduszko Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Yorki, eeee, no wiesz :diabloti: Poza tym miał być duzy, mojej suce się włącza polowanie na yorki, ona je chyba myli z królikami :lol: To czekam na galeryję :razz: :razz: Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Po sobocie coś wkleję, wcześniej nie ma szans - wklejanie trwa, a u mnie czasu niet :placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='bonsai_88']Po sobocie coś wkleję, wcześniej nie ma szans - wklejanie trwa, a u mnie czasu niet :placz:[/quote] Po sobocie, czyli w niedzielę? :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nie wcześniej niż w niedzielę :roll: Quote
Agmarek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='bonsai_88']Nie wcześniej niż w niedzielę :roll:[/quote] Po sobocie, nie wcześniej jak w niedzielę... Co to ma znaczyć?! My chcemy zdjęcia! :mad: Bonsai poczekaj aż Smokowi zaczną wychodzić czwórki i piątki. To dopiero zaszalejecie :p Mój wył w niebogłosy :roll: No chyba że już je ma. To nie zaszalejecie :diabloti: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ania!']Coś w tym jest :shiny: A co to, yorki się nie podobają? :mad: Założę galerię i wtedy zobaczycie, że to briard ale jak nie będzie zachwytów i komplementów, to...:x[/quote] Załóż, załóż, w końcu po to są galerie ;) Obiecuję się zachwycić :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk'] Obiecuję się zachwycić :)[/quote] Trzymam za słowo :evil_lol: Witam się w ten paskudny dzień. Za oknem oczywiście brzydko ale chociaż poznikały resztki tego obrzydliwego śniegu. Za to nie będę pisać co odsłoniły :oops: Byle do wiosny :multi: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ania!']Trzymam za słowo :evil_lol: Witam się w ten paskudny dzień. Za oknem oczywiście brzydko ale chociaż poznikały resztki tego obrzydliwego śniegu. Za to nie będę pisać co odsłoniły :oops: Byle do wiosny :multi:[/quote] Tak się rumienisz, jakby co najmniej Twoje śmieci wyszły na zewnątrz ;) Teraz ulewa by się przydała, żeby spłukała ;) Quote
Darianna Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 tak Ania!, zrób galerie "jorczkowi" :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Darianna']tak Ania!, zrób galerie "jorczkowi" :diabloti:[/quote] Zamiast drugiego briarda kupię sobie yorka :razz: I nim też będziecie się musiały zachwycać :diabloti: Oby deszcz zmył jak najszybciej te "śmieci", bo moja sucz odmawia wchodzenia na trawnik. Mamy tu taką zaminowaną polankę :angryy: Unikamy jej z całych sił. Quote
Darianna Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Czemu nie, mogę się zachwycać obojgiem :D Ale Ty musisz się też zachwycać moim :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Darianna']Czemu nie, mogę się zachwycać obojgiem :D Ale Ty musisz się też zachwycać moim :diabloti:[/quote] Byłam i się strasznie zachwycałam :loveu: Bonsai, a Ty to gdzie przepadłaś? :eviltong: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ania!']Zamiast drugiego briarda kupię sobie yorka :razz: I nim też będziecie się musiały zachwycać :diabloti: Oby deszcz zmył jak najszybciej te "śmieci", bo moja sucz odmawia wchodzenia na trawnik. Mamy tu taką zaminowaną polankę :angryy: Unikamy jej z całych sił.[/quote] Czyli dużo psiaków ją lubi, tą polankę, znaczy się? Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Czyli dużo psiaków ją lubi, tą polankę, znaczy się?[/quote] Oj tak. A panciostwo nie za bardzo chce sprzątać :shake: Ale co tam. Wiosna idzie. :bigcool: Powoli ale idzie i z tego trzeba się cieszyć. Idzie ta wiosna, nie? Niech kto napisze, że tak :placz: Quote
Tengusia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ania!']Oj tak. A panciostwo nie za bardzo chce sprzątać :shake: Ale co tam. Wiosna idzie. :bigcool: Powoli ale idzie i z tego trzeba się cieszyć. [B]Idzie ta wiosna, nie? Niech kto napisze, że tak[/B] :placz:[/quote] no wlasnie niech ktos to napisze bo ja nie wytrzymam tak dluzej :placz: Quote
Recommended Posts