bonsai_88 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 No tak... po kolei.. najpierw był ZJAZD. Na zjeździe tak jako grzeczna studentka poszłam na całonocna IMPREZĘ [w czasie które mn. musiałam gonić moją kurtkę - usiekała z kumplem w środku :mad:. A w ogóle to może lepiej nie wnikajcie co tam się działo :evil_lol:]. Po imprezie były ĆWICZENIA, a czasie których przede mną siedziała chora kumpela. Niestety zdrówko mam słabe, więc się zaraziłam :roll:. Przypuszczam, że SPACER z wariatkami na 2 dzień [godzina marszu przez las + 2-3 godziny stania z innymi psiarzami na spotkaniu]... We wtorek wstałam już z CHOROBĄ... no i się zaczęło :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Widzę, że akcja Epidemia trwa w najlepsze... Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czy to ładnie tak zwalać winę na kumpele i psiarzy? Latało się po nocy i katarek się złapało :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 nie to nie :roll: milczenie jest złotem jak mówią Quote
zerduszko Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='bonsai_88']A niby czemu :crazyeye:? Ten sposób polecili mi hodowcy innych pudli, myślałam, że jest dobry :roll:[/quote] Pomysł jest na pewno skutecznym, ale dobry dla zdrowia nie. Czy ten hodowca lekarzem?? :razz: Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [B]Od-Nowa [/B]no wiesz :mad:. A do tematu zajrzałaś? Widziałaś, że tam się nawet powykłócałam o przynależność psiaka do aussieków :evil_lol: [B]Zerduszko[/B], nie polecało mi to po prostu parę osób mających pudle... mogłabyś mi dokładniej wytłumaczyć jaki to ma związek ze stawami? Quote
Od-Nowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ale ja nie o tym. tylko o wcześniejszym pytaniu. posty może poprzeskakiwały... Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Teraz to ja powinnam się obrazić :mad:. Tyle razy pisałam, że studiuję zootechnikę, a ty o tym nie wiesz :placz:... a studiuję... bo chcę :evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B], nie polecało mi to po prostu parę osób mających pudle... mogłabyś mi dokładniej wytłumaczyć jaki to ma związek ze stawami?[/quote] Dokładnie to bym się musiała lekarza zapytać, bo niestety nie pamiętam. Na pewno miało to związek ze zbyt gwałtowną zmianą temp. :eviltong: A w okolicy nie ma zootechniki?? Quote
Od-Nowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ech, no nie wiedziałam :roll: dołączyłam później nieco do galerii i jakoś o tym nie było :eviltong: dziękuję za pożywkę dla ciekawości :diabloti: a gdzie studiujesz? w Kraku? bo w Gliwicach pewnie nie ma. Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Zootechnikę miałam jeszcze we Wrocku :shake:. Bliżej nic :placz:... Choruję nadal - już mnie gardło nie boli i nie mam aż takiego kataru, ale teraz dla odmiany siedzę i kaszlę :roll:. Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Zootechnikę miałam jeszcze we Wrocku :shake:. Bliżej nic :placz:... Choruję nadal - już mnie gardło nie boli i nie mam aż takiego kataru, ale teraz dla odmiany siedzę i kaszlę :roll:.[/quote] Syropu z cebuli się napij ;) Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Od-Nowa a ile prób już robiłaś :cool3: Quote
Od-Nowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ja tez chcę na studia :placz: muszę szybko coś zarobić :roll: bo marzą mi się podyplomowe od września. zresztą jak co roku... w zeszłym się nie udało, może w tym :razz: Quote
Od-Nowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 moje skończyłam 2 lata temu ;) prób na razie nie było bo jak na wstępie trzeba zapłacić 3 tyś to jakoś skutecznie blokuje :mad: a głodu wiedzy docenić = zmniejszyć czesne, nikt nie chce :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Zootechnikę miałam jeszcze we Wrocku :shake:. Bliżej nic :placz:... Choruję nadal - już mnie gardło nie boli i nie mam aż takiego kataru, ale teraz dla odmiany siedzę i kaszlę :roll:.[/quote] To weź Ty kobieto idź do lekarza, bo teraz taka grypa panuje że jeszcze w szpitalu wylądujesz, albo i zwierzaki pozarażasz :diabloti: A jak Ty sie rozłożysz, to kto się zwierzyńcem zajmie?? :eviltong: Birma taka energiczna, to Ci nie daruje. Z łóżka za fraki na dwór wyciągnie :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Agamarek no właśnie... Birma... od wczoraj Kamil już nie może z nią wychodzić. W niedzielę był jej ostatni porządny spacerek, więc jak wczoraj zobaczyła KOTECKA to poszłaaaaaaa... a Kamil za nią sunął :evil_lol:. A nie wierzył jak mu mówiłam ,że Birma mogłaby go spokojnie przesuwać :razz:. Przy mnie Birma nawet na kotecka aż tak nie pójdzie, tylko tyle, że teraz trochę mocniej ciągnie. Za to jak wczoraj spuściłam obie dziewczyny na 15 minut na boisku to cąły czas goniły się pełnym pędem. Po 15 minutach zawołałam biancę - przyszła zziajana. Zawołałam Birmę - przybiegła radosna, poskakała, ponamawiała mnie do dlaszej zabawy - wzięłam na smycz to łeb zwiesiła smutno i szła do domu jak bity pies :roll:. Dlatego chuba musze się w niedzielę wybrać na spotkanie z spiarzami, co by mi się młoda troszkę zmęczyła :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No koniecznie musisz z nią iść w niedzielę na ten spacer, bo jeszcze Ci pies posmutnieje. Jak mogłaś jej coś takiego zrobić? Ona tu dopiero rozgrzewkę miała, a Ty ją na smycz i do domu. To mi zajeżdża znęcaniem się nad zwierzętami :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Dzisiaj poszłyśmy na dłuższy 1,5 godzinny spacerek z Anią i Gają :p. Dziewczyny pobiegały trochę... Bianca zrobiła kolejny postęp - pozaczepiała Gaję do zabawy, zaczęła łapać rollery do pyska i... szła ładnie na smyczy z Ani :multi: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 A... zapomniałam, że Bianca biega już bez linki :cool3:. Dzisiaj bardzo ładnie reagowała na wołanie :loveu:. Spotkałyśmy też pewną cudowną sunię ONa :cool3:. Sunia przybiegła się przywitać. Na 1 gwizdnięcie właściciela [starszy pan chodzący o lasce] zrobiła w tył zwrot i.. zaczęła skakać przez laskę :lol:. Quote
Agmarek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='bonsai_88']A... zapomniałam, że Bianca biega już bez linki :cool3:. Dzisiaj bardzo ładnie reagowała na wołanie :loveu:. Spotkałyśmy też pewną cudowną sunię ONa :cool3:. Sunia przybiegła się przywitać. Na 1 gwizdnięcie właściciela [starszy pan chodzący o lasce] zrobiła w tył zwrot i.. zaczęła skakać przez laskę :lol:.[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To może gościu chciał Wam przyszpanować. Sobą już nie może, to chociaż psem :razz: A gdzie to się takie cuda wyrabiają?? :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 E, sunia skakała nad laską, zanim w ogóle zostałyśmy zauważone :lol: A cuda wyrabiają się w Gliwicach-Łabędach :cool3:... zapraszam :razz: Quote
Recommended Posts