*Monia* Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Pestka']Ja też na mazury bym chciala albo nad morze [/QUOTE] Chcesz, chętnie oddam morze i góry :razz:. Nawet na miesiąc :razz:. [B]Bonsai[/B] zabieraj łabędzia, pamiątka z wakacji będzie :evil_lol:. Ja ślimaczki te cudowne obślizgłe przytargam i mogę się nawet podzielić :cool3:. Komu brązowego bezskorupnego ślimaka? Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Biedny kot:crazyeye: W Sośnicy są takie łabędzie ,ze wychodzą na brzeg i dają sie dotykać w zamian za chleb.:cool3:Nie podchodze ,bo sie boje:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [B]Oleczek [/B]się pojawił :multi::loveu:... a juz myślałam, że mnie przestał kochać :diabloti: Swoją drogą kot był wyraźnie zadowolony - nie chciał wyjść spod bluzki :evil_lol: A dzisiaj widziałam łabędzie tylko z daleka :placz:. Ale za to w sobotę mam iść na narty wodne :multi:. Olka [chrzestna małego] też idzie, więc sie Smokiem na chwilkę zajmie ;). [B]Aina[/B] ja prawie nigdzie po za tym tematem teraz nie wchodzę, jak wrócę to najwcześniej uaktualnię podpis :roll:... Quote
zerduszko Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='bonsai_88']A dzisiaj widziałam łabędzie tylko z daleka :placz:. Ale za to w sobotę mam iść na narty wodne :multi:. Olka [chrzestna małego] też idzie, więc sie Smokiem na chwilkę zajmie ;).[/quote] No wiesz :mad: opuszczasz się, zostaw go samego na brzegu albo neich popływa :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie masz czasu bo wolisz po krzakach malin chodzić:evil_lol: Niech no kto cyknie ci fote na nartach wodnych choćby komórą:razz: Quote
olekg89 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Nie będzie foty to uznam ,że to zmyśliłaś:cool3: Quote
groszek83 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Babo ruda dogo działa w końcu więc przszłam ci powiedzieć cześć:multi:;) Quote
DorkaWD Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nie no... to jakaś farsa :mad: W tytule pisze GALERIA a fotek brak :angryy: Birma, kąśnij tą Twoją Pancię w pupę, tak ostrzegawczo, by się poprawiła :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [B]Olek[/B] fotki łabędzi mam z bliska [niestety nie przy głaskaniu - trzymać chleb, głaskać i robić zdjęcie to dla mnie za dużo na raz :placz:], a z nart fotki robiła mi ciocia :cool3:... tak więc jak mi podeśle, to może jakąś fotkę wrzucę specjalnie dla ciebie :loveu: [B]Dorka[/B] musiałaś jej podpowiadać :placz:... co prawda w tyłek mnie nie ugryzła, ale przy witaniu się podrapała mi... cycki :mad:. [B]Groszek[/B] ja już w domu bez malin :placz:. [B]Zerduszko[/B] może masz rację - trzeba było młodego zostawić samego na brzegu... w końcu jakąś muszę podtrzymywać opinię nieodpowiedzialnej matki :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 A to ciebie nie miało nie być dłużej? czy mnie sie już polątało kto gdzie i kiedy:evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Jak tam po urlopie? Chciało Ci się wracać? ;) Quote
bonsai_88 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [B]Groszek[/B] miałam być max. do piątku... ale i tak na wystawę będę u ciebie :cool3: [B]Ania[/B] wiesz, ja u babci byłam... czyli u rodziny... a rodzinę to ja najmocniej kocham, jak ja jestem TUTAJ, a oni są TAM :diabloti:. Quote
zerduszko Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 O wróciłaś :multi: Strasznie tęskniłam :razz: Quote
bonsai_88 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Ja też za wami strasznie tęskniłam :loveu: Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='bonsai_88']Ja też za wami strasznie tęskniłam :loveu:[/quote] ...nie wierzę :cool3: A. Quote
bonsai_88 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jak możesz mi nie wierzyć :placz:... Ale z drugiej strony jak wierzyć "największej mitomance dogomani"... cytat Oleczka :loveu: Quote
M&S Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Jak możesz mi nie wierzyć :placz:...[/quote] No dobra wierze, ale nie becz.... czekam na fotki łabędzia ;) A. Quote
groszek83 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] miałam być max. do piątku... ale i tak na wystawę będę u ciebie :cool3: [/quote] No ja myśle;) Będzie lepszy aparacik to i lepszych fotek porobie i w końcu wstawie zdjęcie twego psa w jego galerii:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ojej, to ja się muszę szybciutko wziąć za uporządkowanie Birmowej fryzury :evil_lol:... bo fakt faktem, że młoda nie była czesana jak mnie nie było, zarosło jej się trochę i wygląda teraz niefajnie :mad:. Ale mam zamiar dzisiaj ją rozczesać [:diabloti:], przyciąć jej kapcie na łapkach [:evilbat:] i wymodelować trochę fryzurkę [:cooldevi:]. Może po tych zabiegach Birma przestanie rzucać mi te rozkochane spojrzenia :evil_lol:... Quote
bonsai_88 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [B]Zerduszko[/B] nie, przed wyjazdem na wakacje byłam u fryzjera :eviltong:. Ale za to mam zamiar się ufarbować na inny kolor :diabloti: Quote
Darianna Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ja planuję wizytę u fryzjera - tylko wizji siebie jak mam po niej wyglądać - brak ;) Quote
bonsai_88 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ja na szczęście w końcu znalazłam dobrego fryzjera, z którym umiem się dogadać i który słucha co do niego mówię :multi:. Za to cała reszta fryzury [poza moimi drobnymi uwagami typu - zero włosów poniżej karku, bo mi je dziecko wyrywa :mad:] to jego własny pomysł :eviltong:. Kolor włosów też on mi będzie dobierał - uparł się, że będę lepiej w brązie wyglądać, bo mi będzie kontrastował z cerą :lol: Quote
groszek83 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A to ja cie poznam jak mi jakaś brązowowłosa panna wyskoczy?:evil_lol: ja jestem przyzwyczajona żeś ty ruda baba i jak ja sie będe witać teraz na forum??:placz: Quote
bonsai_88 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Będziesz mogła mnie witać "ciemna babo" :evil_lol:... Swoją drogą jednak nie wiem, czy uda mi się ufarbnąć przed wyjazdem - kasy nie mam :roll:.. Czyżby fryzjer 3 razy w miesiącu [na poprawę humoru :cool3:] był dla mnie za dużym wydatkiem :crazyeye:? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts