Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pestka']Ja też na mazury bym chciala albo nad morze [/QUOTE]
Chcesz, chętnie oddam morze i góry :razz:. Nawet na miesiąc :razz:.

[B]Bonsai[/B] zabieraj łabędzia, pamiątka z wakacji będzie :evil_lol:. Ja ślimaczki te cudowne obślizgłe przytargam i mogę się nawet podzielić :cool3:. Komu brązowego bezskorupnego ślimaka?

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Oleczek [/B]się pojawił :multi::loveu:... a juz myślałam, że mnie przestał kochać :diabloti:

Swoją drogą kot był wyraźnie zadowolony - nie chciał wyjść spod bluzki :evil_lol:

A dzisiaj widziałam łabędzie tylko z daleka :placz:. Ale za to w sobotę mam iść na narty wodne :multi:. Olka [chrzestna małego] też idzie, więc sie Smokiem na chwilkę zajmie ;).

[B]Aina[/B] ja prawie nigdzie po za tym tematem teraz nie wchodzę, jak wrócę to najwcześniej uaktualnię podpis :roll:...

Posted

[quote name='bonsai_88']A dzisiaj widziałam łabędzie tylko z daleka :placz:. Ale za to w sobotę mam iść na narty wodne :multi:. Olka [chrzestna małego] też idzie, więc sie Smokiem na chwilkę zajmie ;).[/quote]
No wiesz :mad: opuszczasz się, zostaw go samego na brzegu albo neich popływa :diabloti:

Posted

Nie no... to jakaś farsa :mad: W tytule pisze GALERIA a fotek brak :angryy:
Birma, kąśnij tą Twoją Pancię w pupę, tak ostrzegawczo, by się poprawiła :eviltong:

Posted

[B]Olek[/B] fotki łabędzi mam z bliska [niestety nie przy głaskaniu - trzymać chleb, głaskać i robić zdjęcie to dla mnie za dużo na raz :placz:], a z nart fotki robiła mi ciocia :cool3:... tak więc jak mi podeśle, to może jakąś fotkę wrzucę specjalnie dla ciebie :loveu:

[B]Dorka[/B] musiałaś jej podpowiadać :placz:... co prawda w tyłek mnie nie ugryzła, ale przy witaniu się podrapała mi... cycki :mad:.

[B]Groszek[/B] ja już w domu bez malin :placz:.

[B]Zerduszko[/B] może masz rację - trzeba było młodego zostawić samego na brzegu... w końcu jakąś muszę podtrzymywać opinię nieodpowiedzialnej matki :diabloti:

Posted

[B]Groszek[/B] miałam być max. do piątku... ale i tak na wystawę będę u ciebie :cool3:

[B]Ania[/B] wiesz, ja u babci byłam... czyli u rodziny... a rodzinę to ja najmocniej kocham, jak ja jestem TUTAJ, a oni są TAM :diabloti:.

Posted

[quote name='bonsai_88']Jak możesz mi nie wierzyć :placz:...[/quote]

No dobra wierze, ale nie becz....

czekam na fotki łabędzia ;)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Groszek[/B] miałam być max. do piątku... ale i tak na wystawę będę u ciebie :cool3:
[/quote]
No ja myśle;) Będzie lepszy aparacik to i lepszych fotek porobie i w końcu wstawie zdjęcie twego psa w jego galerii:evil_lol:

Posted

Ojej, to ja się muszę szybciutko wziąć za uporządkowanie Birmowej fryzury :evil_lol:... bo fakt faktem, że młoda nie była czesana jak mnie nie było, zarosło jej się trochę i wygląda teraz niefajnie :mad:. Ale mam zamiar dzisiaj ją rozczesać [:diabloti:], przyciąć jej kapcie na łapkach [:evilbat:] i wymodelować trochę fryzurkę [:cooldevi:]. Może po tych zabiegach Birma przestanie rzucać mi te rozkochane spojrzenia :evil_lol:...

Posted

Ja na szczęście w końcu znalazłam dobrego fryzjera, z którym umiem się dogadać i który słucha co do niego mówię :multi:. Za to cała reszta fryzury [poza moimi drobnymi uwagami typu - zero włosów poniżej karku, bo mi je dziecko wyrywa :mad:] to jego własny pomysł :eviltong:. Kolor włosów też on mi będzie dobierał - uparł się, że będę lepiej w brązie wyglądać, bo mi będzie kontrastował z cerą :lol:

Posted

Będziesz mogła mnie witać "ciemna babo" :evil_lol:...
Swoją drogą jednak nie wiem, czy uda mi się ufarbnąć przed wyjazdem - kasy nie mam :roll:.. Czyżby fryzjer 3 razy w miesiącu [na poprawę humoru :cool3:] był dla mnie za dużym wydatkiem :crazyeye:?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: