bonsai_88 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [B]Asiaczek[/B] pewnie, że wie co dobre... mięso było rewelacyjnie przyrządzone :evil_lol:. Wiem, bo 3 kotlety zdążyłam już usmażyć :mad:. [B] Groszek [/B]a może chociaż mi powiesz jakie :cool3:.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Birma dba o moją dietę :placz:... zeżarła mi dzisiaj mięso na obiad [prawie pół kilo :angryy:], a dla mnie zostawiła łaskawie marchewkę :diabloti:.... [/QUOTE] Ale mi humor poprawiłaś :loveu:. Aż mi się przyjemniej na spacer pójdzie :razz:. [SIZE=1]Byłam od wczesnego popołudnia wściekła na Hexolinę, bo sobie załatwiła nieplanowaną kąpiel i do tego musiałam jeszcze myć łazienkę :angryy:.[/SIZE] Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='groszek83']Stresolin complex:diabloti:[/quote] A dostępny bez recepty :razz:? [B]Monia[/B] dobrze, że chociaż tobie humor poprawiłam :cool3: Quote
groszek83 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Taaaak:roll: niestety:eviltong: wystarczy iść do pana z kucykiem i popracować 5 miesięcy:evil_lol: Quote
agnethka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 hop hop..jak idzie wybieranie zdjęć? :cool3: chyba, że się rozmyśliłaś :evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='groszek83']Stresolin complex:diabloti:[/quote] Bosz..... ja to an tym strasznie tyję :mad::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='agnethka']hop hop..jak idzie wybieranie zdjęć? :cool3: chyba, że się rozmyśliłaś :evil_lol:[/quote] Cholera, zapomniałam :oops:.... w tym tygodniu coś wybiorę, obiecuję :oops:... [B]Groszek [/B]to nie jest taki zły warunek... zawsze to bliżej Górala :evil_lol: [B]Zerduszko[/B] ja wtedy mogę jeść ilości dowolne i nic nie utyję :cool3:... ale z drugiej strony nic nie chudnę :placz: Quote
*Monia* Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Monia[/B] dobrze, że chociaż tobie humor poprawiłam :cool3: [/QUOTE] Po szorowaniu psa i łazienki wieść, że do tego wszystkiego nie tylko moje psisko kradnie obiady jest czymś najmilszym co można 'usłyszeć' w takim jak dzisiaj dniu :evil_lol::evil_lol:. Nie był w sumie tak do końca pechowy dzień, bo jakiś chłopczyk mi psa śmierdzącego wybiegał, ale głaskać nie pozwoliłam wymyślając powód że ona dzieci nie lubi i się trochę przestraszył :roll: (jego odrazu polubiła za rzucanie roślinek różnych ;)). Quote
Darianna Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mój rudzielec się dziś wytarzał w zwłokach kota... to było okropne przeżycie estetyczne, dopiero odzyskuję węch.... Quote
*Monia* Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Może dzisiaj jakiś ciężki dzień dla psów. Przesilenie letnie? Quote
agnethka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Cholera, zapomniałam :oops:.... w tym tygodniu coś wybiorę, obiecuję :oops:... [/quote] jak można zapomnieć o takiej adopcji? :mad: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 O adopcji pamiętałam :p... o zdjęciu, cholera, nie :oops: Quote
agnethka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']O adopcji pamiętałam :p... o zdjęciu, cholera, nie :oops:[/quote] to szukaj, bo ja chcę fote w ten weekend :evil_lol: bo po weekendzie czeka mnie kilka dni babrania się w kleju :mdleje: Quote
zerduszko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='*Monia*']Może dzisiaj jakiś ciężki dzień dla psów. Przesilenie letnie?[/quote] Chyba tak, bo wczoraj Lizka się kupa poczestowała, a dziś obie razem :mad: Leci do mnie czarny gównojad i się oblizuje, a tu wsie ząbki czekoladowe :angryy: Do śmiechu im nie było przy myciu, a mi tak :diabloti: Zawsze sobie wtedy nucę o mydełku albo myciu ząbków :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='zerduszko']Chyba tak, bo wczoraj Lizka się kupa poczestowała, a dziś obie razem :mad: Leci do mnie czarny gównojad i się oblizuje, a tu wsie ząbki czekoladowe :angryy: Do śmiechu im nie było przy myciu, a mi tak :diabloti: Zawsze sobie wtedy nucę o mydełku albo myciu ząbków :eviltong:[/QUOTE] Czytałam o gównojadach u Lizki ;). Mi nie było do śmiechu, bo byłam calusieńka mokra (kąpiel pod prysznicem się odbywała), tonę kudłów musiałam zebrać z brodzika i do tego zmyć caluśką łazienkę :angryy:. Później za to mi było do śmiechu jak Hexolina biegała jak goopek po całym domu i mnie obszczekiwała za to co jej zrobiłam :evil_lol:. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dzień dobry, jakie doznania estetyczne hurtem miałyście;) A. Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Za to ja mam dzisiaj doznania zapachowe u Birmy - wczoraj ukradła jeszcze parę rzeczy [a już od paru miesięcy niczego nie zabierała :crazyeye:], więc ją dzisiaj czyści :diabloti:... A tak po za tym... Smok się właśnie w język ugryzł :roll:. Jako dobra mamusia musiałam właśnie siedzieć przy nim i głaskać go w obolały języczek :evil_lol:. Quote
Pestka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry, jakie doznania estetyczne hurtem miałyście;) A.[/quote] :evil_lol: No tak dyskusja jak nigdzie :cool3: Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Za to ja mam dzisiaj doznania zapachowe u Birmy - wczoraj ukradła jeszcze parę rzeczy [a już od paru miesięcy niczego nie zabierała :crazyeye:], więc ją dzisiaj czyści :diabloti:... A tak po za tym... Smok się właśnie w język ugryzł :roll:. Jako dobra mamusia musiałam właśnie siedzieć przy nim i głaskać go w obolały języczek :evil_lol:.[/quote] taaa, Dior przy tym wysiada....:mdleje::mdleje::mdleje::grin: Dobre mamusie tak właśnie robią...:p:p [quote name='Shappy']:evil_lol: No tak dyskusja jak nigdzie :cool3:[/quote] co prawda, to prawda ;) A. Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Dobre mamusie tak właśnie robią...:p:p [/quote] Taa... nadal mam głaskać po języczku... z przerwami na buziakowanie obolałego języczka oczywiście. Dobrze, że mały wcześniej pił sok malinowy, przynajmniej ładnie pachnie :evil_lol: Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='bonsai_88']Taa... nadal mam głaskać po języczku... z przerwami na buziakowanie obolałego języczka oczywiście. Dobrze, że mały wcześniej pił sok malinowy, przynajmniej ładnie pachnie :evil_lol:[/quote] Ciesz się, jesteś lekiem na całe zło.....:lol: A. Quote
bonsai_88 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dla Smoczucia jeszcze tak :p. A cała reszta się dla mnie nie liczy :diabloti: Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='AngelsDream']Oj... Jakby Baaj się udziabał i mi kazał całować, to byłoby gorzej.[/quote] dobre...:megagrin::shiny::megagrin: mogłoby być ciekawie A. Quote
AngelsDream Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Oj... Jakby Baaj się udziabał i mi kazał całować, to byłoby gorzej. Quote
Recommended Posts